xFallPvP Rehber Alımları

Mem0ry

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mehmet
Soyadınız: Can
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: mehmetcan.dll
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: Mem0ry
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 Yıldır Oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 7-8 Aydır oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Türkiye'nin en kaliteli PvP Serveri xFall diyebilirim. :)
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok Malesef.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): En son 2 sene önce yetkili oldum nerde yetkili oldugumu hatırlamıyorum, 2 senedir de PvP Oynuyorum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): tabii ki, Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Baya bi süredir alımların başlamasını bekliyordum zaten çünkü sunucunuzu gerçekten çok beğeniyorum çok kaliteli bir server gerek moderatorleri olsun gerek kurucusu olsun çok yardımcı oluyorlar :)
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Yetkililerle İyi anlasacagımı düşünüyorum sorun çıkartacak biri değilim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Kesinlikle yalandan nefret ederim, Oyuncularla aram çok iyidir, herhangi bir illegal program kullanan biri varsa ss alıp bildiriyorum. Dürüst Ve Akıllı biri oldugumu düşünüyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): İllegal Stats'tan ban yedim sonra Kıvanç'la konusup açtırdım banı
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Çok uzun süreli muteler yemedim bi kaç kere 15 dakikalık mute yedim sebebini hatırlamıyorum
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Gerçekten oyuncuların dilinden anlayan birisiyim hertürlü yardımcı oluyorum zaten serverde
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: tabii ki de Evet.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Istedigim yetki Rehber'lik oldugu için bir şey ekliyemiyorum eklenmesini istedigim şey : Buhc Ve MCSG Kit ayarlaması :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: KESİNLİKLE İLLEGAL PROGRAM KULLANANLARI !!!

Son düzenleme:

GokhanPrinter

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
"Bizimle değilsin" olması gerekmiyor mu şimdi? Türkçeyi konuşma aşamasında başkalarını sorgulamak önce kendinden başlamanı öneriyorum. Bu arada yaptığın forum kurallarına aykırı, bunu söylediğim için benim cümlelerimde aykırı olabilir, ama ciddiyim ki başkalarını değerlendirmeden önce bir kendini incele.
DESTEĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER

TunahanST

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Tunahan
Soyadınız:Çalık
Yaşınız:14
Skype adresiniz:tuna_striker
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:iFlame_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5.5 Yıldır minecraft oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1.5 yıl civarında oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Sunucunuz gayet güzel bir sunucu Türkiye'deki en iyi sunucu diyebilirim.Özellikle de yetkili ortamı çok güzel.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Iron Donor
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Daha önce birçok sunucuda yetkili oldum.Ama şuanlık yetkili oldugum sunucu yok.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet hazır hissediyorum.Çünkü minecraftı 5.5 yıldır oynuyorum sunucularda görev yaptım bu sunucudada görev yapabilirim.şu an yetkili olmasam bile oyunculara yardım etmeyi gerçekten çok seviyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Buranın ortamı çok güzel.Oyuncuları yetkilileri vs.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Elimden geldigince sizin yardımınızla da server yönetimine uyum saglıcagımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Bende bir oyuncu sayılırım.Ne kadar donor olsamda.Ancak ben bu sunucuda 1.5 yıldır oynuyorum ve insanlara yardım etmeyi sevdigimden yetki alabilecegimi düşünüyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyunculara sunucuda yardım ediyorum zaten.Doğru yolu gösteriyorum soru soranlara vs.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Zaten birçok yetkili arkadaşım.Onlarla iyi anlaşıyorum.Zaten oyuncularlada herhangi bir problemim yok.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Kit ayarlama götürebilirim.Zaten bazı oyuncular bunu istiyor..
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Serverdeki tüm özellikler güzel bir şey silmeye gerek yok

Talib_RG

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Talib
Soyadınız:oruc
Yaşınız:14
Skype adresiniz:talib.esgerli ve talib.oruc 2 tane
Mikrofonunuz var mı:vardi kirildi malesef en kisa zamanda yenisini alicam
Oyun içi isminiz:Talib_RG
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):1 yildir faction survival 3 yildir pvp
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):3 yil
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Turkiyenin en efsane pvp serveri cok yuksek derecede guzel bir pvp si var pluginleri kalitesi harika benim bildiyim en iyi server
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Server vardi gecen yil HaylazPvP orda HeadMOD oldum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Tabikide kendime guveniorum insanlari anlaya biliorum cunku uzun suredir onlarlayim ve onlari anladigim icin ilgilenmek istiorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Ben butun gunu en cok bu sunucuda geciriorum baska sunucularda pek oynamam burasi hosuma gidio kaliteli bir sunucu baska yerde yetkili olursam ilgilenemem burda ilgilenirim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet ben cok yetkiliyi taniorum donor olsun Admin olsun mod olsun kurucuyuda taniorum hepsi arkadaslarim dostlarimdir
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ben kendime fazla guvenirim bir is icin elimden geleni yaparim oynarken en cok bounty deyil zevk icin oynarim ego yapmak hic istemem ama bazen istemeden yapa bilirim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Ban yedim ama yanlis anlasilmalardan yedim bir gun serverden ping den atildim 300 pingi gecti diye oyuna girdim ffa ya adam vardi adamla kapismaya girince anladimki bug olmus bana vurulmuo bugun duzelmesini bekliodum ifrozenreality isimli yetkili bizi takim sanip 1 gunluk bana ban atmisdir
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yazarken bazi harifleri yanlis yazdigim icin yanlis anlasilma olmustur ve 30 dklik veya 1 saatlik muteler yemisimdir
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Coguyla arkadasimdir ama bazilari beni kesince ego yaptigi icin tartisdik ama ben hepsi kardeslerimdir hic biriyle dusman olmak niyetinde deyilimdir
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet Gerek Dogukan Gerek Kivanc abilerim kardeslerimle gerek benim gibi oyuncularla donorlarla cok ii anlasirim ve arkadasimdir
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Builduhc den cikarken direk olmek diye bir sey koymak isterdim bazilari oyundan kacio elo icin
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hic bir sey bence sunucudaki hersey cok ii durumdadir ama mapde bazi buildleri sile bilirdim .Saygilarla Talib_RG

GökdenizKurman

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Adınız:Gökdeniz
Soyadınız:Kurman
Yaşınız:16
Skype d arklordnyanct birleşik olucak
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:RangerKid , BusterChif
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):açıldıgından beri oynuyorum fakat açıldıgı tarihi bilmiyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bence gayet güzel ama ufak tefek sıkıntılar var
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok hiç almadım
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):yetkili şuanda hicbiryerde degilim mineplusta moderatorum kapandı oda
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):bu server güzel bi server ve yardım etmeyi seven birisiym oyuzden
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet kesinlikle
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Küfür etmemem , serverle ilgilenirim hep. online dururum herzaman vb.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyi davranırım sorunlarını ve sorularını cevaplarım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:yeni map ve olması gerekenler güzel şeyler eklemek isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: bence her şey gayet iyi eğer yetkili olursam birşeyi silmek istemem {iyi forumlar}

AyberkShadow666

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ayberk
Soyadınız: Sezer
Yaşınız: 26
Skype adresiniz: batman.red06
Mikrofonunuz var mı: Evet ( Philips S+ )
Oyun içi isminiz: WolkingGaming
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 7
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): İlk olarak Pvp döneminde oynamaya başladım, bazı olaylardan dolayı yenıden başlıyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel,Türkiyemiz sıralamasında iyi sunucular'a gösterilebilir.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendi sunucularım olmuştu geçmiş zamanlar'da, Hayatta Kalma Sunucularımda kendim yönettim ve çoğu yerden destek için talep aldım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Yapacak hiçbirşeyim yok bütün işlerimi halletım, ve sunucudaki insanları mutlu etmek ve birşeylerle oyalanmak.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet, tabikide. Kafa dengimdir böyle kadrolar.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Disiplin, empati
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Sevecen,adeletli,disiplin.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Yeri gelince anlaşırım. Her insan dört dörtlük değil, mesafelerim olur
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Ne eksikse, ne ilgi çekerse ve oyuncular neyi severse
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Gereksiz boş eklentiler varsa benden yetkili birine mesaj atarım, sebebını anlatırım oda uyarsa o kalkabilir. Bide sunucu ortamını bozan oyuncular. (küfür,hile,vs..)

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız:Gökdeniz
Soyadınız:Kurman
Yaşınız:16
Skype d arklordnyanct birleşik olucak
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:RangerKid , BusterChif
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):açıldıgından beri oynuyorum fakat açıldıgı tarihi bilmiyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bence gayet güzel ama ufak tefek sıkıntılar var
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok hiç almadım
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):yetkili şuanda hicbiryerde degilim mineplusta moderatorum kapandı oda
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):bu server güzel bi server ve yardım etmeyi seven birisiym oyuzden
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet kesinlikle
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Küfür etmemem , serverle ilgilenirim hep. online dururum herzaman vb.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyi davranırım sorunlarını ve sorularını cevaplarım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:yeni map ve olması gerekenler güzel şeyler eklemek isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: bence her şey gayet iyi eğer yetkili olursam birşeyi silmek istemem {iyi forumlar}
3 cümle istediğimiz yerlere kısa kısa cevaplar yazman üşendiğinden dolayı mı yoksa formu tam okumadın mı?

Maddrigal

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:İSMAİL
Soyadınız:ÇOLBAN
Yaşınız:15
Skype adresiniz:Maddrigal0012
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:Maddrigal
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5-6 yıldır oynuyorum.En fazla pvp skyblok ve faction sunucularında iyiyim
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):sunucu açıldığından 1 veya 2 hafta sonra başladım.Hala oynamaya devam ediyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Sunucu TÜRKİYE'nin en iyi pvp sunucularından biri.Yani sunucuyu beğeniyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Irondonor
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):CastielCraft yetkim rehber
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet kendimi hazır hissediyorum. sunucunun kurallarını kimlerin yetkili olup olmadığını biliyorum. sunucuda bu zamana kadar 30-35 kişinin banlanmasına yardımcı oldum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Türkiyenin en iyi pvp serverlerinden birisi olduğu için ve serverde yetkili kadrosunu tanıyıp beğendiğim için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet saten bir kaç kişi ile iiy anlaşabileceğime %100 inanıyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):sunucuda eski olmam,
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):ban yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):bir kaç hileciye ve sw ye hakaret edenlere karşı sölediklerim haricinde mute yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):saygılı ve yardımsever olmaya çalışıyorum ama biri birine küfür ediyorsa neden küfrediyorsun derim hala küfretmeye devam ediyorsa kaşınma gibi tehdit ederim amacım onu susturmaktır.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:oyuncuların küfretmeyenler ve saygılı olanlar ile iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:m//k gibi bugları düzeltmeye çalışırdım ve braz daha 1vs1 arenası eklemek isterdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiçbir şeyin silinmesini düşünmüyorum

Gabriel_ao

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle buraya başvuru için değil "gg" demekten mute yemeği bahsedeceğim. "gg" Yazınca mute yemek saçma ,"gg" hakaret veya kötü bir sözcük değil, gg demek aşağılama demekte değil. "gg" İngilizce anlamıyla good game demektir, türkçe anlamıyla ise güzel oyun demektir. Bu kelimede herhangi bir kötü bir sözcük veya hakaret,aşağılama içermemekte. Size önerim "gg" demekten mute yemeyi kaldırın derim.İyi Forumlar :)

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle buraya başvuru için değil "gg" demekten mute yemeği bahsedeceğim. "gg" Yazınca mute yemek saçma ,"gg" hakaret veya kötü bir sözcük değil, gg demek aşağılama demekte değil. "gg" İngilizce anlamıyla good game demektir, türkçe anlamıyla ise güzel oyun demektir. Bu kelimede herhangi bir kötü bir sözcük veya hakaret,aşağılama içermemekte. Size önerim "gg" demekten mute yemeyi kaldırın derim.İyi Forumlar :)
Hepimiz "GG" ne demek biliyoruz fakat burası bir FFA sunucu, FFA da neden "GG" diyesin ?

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hangi FFA sunucusunda "gg" sözcüğünün kullanılabilir olduğunu gördünüz ?

BlondeCow3765

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Adınız: Musa
Soyadınız: ------
Yaşınız:17
Skype adresiniz: live:musaugur1
Mikrofonunuz var mı: Hayır
Oyun içi isminiz: BlondeCow & UltraBoss
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 7
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Hile korumanızı bypassladığımızdan beri oynuyoruz :p
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Şahsen hile korumasını bypassladığımız günden beri çok iyi buluyoruz
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 3-4 Türk sunucularında 2 tane de yabancı sunucularında moderatörlük yaptım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü sunucunuzdaki hile korumanızı bypasslıyoruz ve bunu engellemek istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Neden olmasın :?
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Hile korumanızı güzel bir şekilde bypasslıyabilmemiz
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır ban yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Mute yemişimdir gg den
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara karşı davranışım iyidir online olurum genellikle
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: tabii iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: güzel bir hile koruması kullanmak :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: sizin kullandığınız hile korumasını :p

Son düzenleme:

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Örnek olarak ben sunucumda "gg" kelimesini,kısaltmasını kullananlara genel olarak sınırsız ban atıyorum.
FFA sunucusunda "gg" dalga geçmek amacı ile kullanılır,rakip ezmeye çalışılır.