xFallPvP Rehber Alımları

wernawer55

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: onur
Soyadınız: demet
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: facebook:onur_demet6
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: wernawer
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): sizin sunucunuzda hiç oynamadım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): iyidir bence görmedim ama iyidir diye dusunuyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): eskiden baya 15 16 serverde yetkılılık yapmıslıgım var ısımlerını unuttum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): hemde nası
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): suan servere bıraz baktım serveri guzel buldum hatta fevkalade buldum o icin ve takımı merak ettıgım ıcın
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): ısımı dogru ve duzenlı yapmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): yok
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): evet sebebi rehber oldurmem
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): oyunculara davranısım ıyıdır dostcanlısıca bır haklasımım var
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: tabii ki
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: sizin isteklerinize göre
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: sizin isteklerinize göre

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adınız: onur
Soyadınız: demet
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: facebook:onur_demet6
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: wernawer
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): sizin sunucunuzda hiç oynamadım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): iyidir bence görmedim ama iyidir diye dusunuyorum
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): eskiden baya 15 16 serverde yetkılılık yapmıslıgım var ısımlerını unuttum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): hemde nası
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): suan servere bıraz baktım serveri guzel buldum hatta fevkalade buldum o icin ve takımı merak ettıgım ıcın
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): ısımı dogru ve duzenlı yapmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): yok
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): evet sebebi rehber oldurmem
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): oyunculara davranısım ıyıdır dostcanlısıca bır haklasımım var
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: tabii ki
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: sizin isteklerinize göre
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: sizin isteklerinize göre
Formu sırf yetki için doldurmak yerine azıcık olsun sunucuya gelip bakabilirdin, bizimle değilsin.

ErolÇelik

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Erol
Soyadınız:Çelik
Yaşınız:14
Skype adresiniz:★★★ ErolPvP ★★★
Mikrofonunuz var mı:Evet
Oyun içi isminiz:Erol_31
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 Yıldır Minecraft Oynuyorum 3 Yıldırda PvP'yle Uğraşıyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):3 Yıldır Oynuyorum.Bi Arkadaşım Önerisiyle Geldim.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzle Bir Server.Tek Kötü Yanı Hack Koruması Ve 500 Pingden Atması Sonuçda Ülkenin Yarısı TTNET Maduru. :(
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Malesef Maddi Durumlardan Dolayı Olmadı
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Arkadaşlarımın Serverlerinde Pluginlerle Hep Ben Uğraşıyordum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.Öncedende Deneyimli Olduğum İçin Bi Sıkıntı Çekmem.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çok Güzel Bir Servera Sahipsiniz.Bu Servera Benimde Katkım Olsun İstiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Kendime Güveniyorum.Özgüvenliyim.Pluginlerden Anlıyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet.GG Yazdığım İçin Ve Birisi Hesabıma Girip Küfür Ettiği İçin.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Herkese İyi Davranırım.Sonuçda Herkes İnsan Herkes Eşit.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Daha İyi Bir Sistem Daha İyi Bir Hack Koruması.Minigamesler(v.b)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Bize Silmek Değil Eklemek Düşer.

Protoype2000

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Kerem
Soyadınız:Vermek istemiyorum
Yaşınız:16
Skype adresiniz:live:belirtmekistenmiyor
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz: Passenger2000
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Bence Çok iyi
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): MoonPvP de 2 yıl adminlik yaptım kapanınca ben kendim yeniden açtım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):çünkü pvp sevrerlerini seviyorum ve dahada gelişebileceğini düşünüyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Dürüstlüğüm Diğerleriyle İyi Geçinmem
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygılı ve dürüst zorlamam veya asla laf atmam
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Survivlal Games Yada Küçük PvP yi bozmicak minigameler
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Bence her şey şu an çok iyi sadece neden starter kiti spawnlanınca değilde butona basarak almayı seçtiniz onu anlamadım

Son düzenleme:

Protoype2000

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Burası neden boş ?

Skype adresi yoksa iletişim de yok, bizimle değilsin.
Skypede zaten ekliyiz Eğer yinede soruyorsanız tmm hatta size skypede mesaj attım az önce
Bunu Görmemişim Özür dilerim hemen ekledim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):çünkü pvp sevrerlerini seviyorum ve dahada

Burası neden boş ?

Skype adresi yoksa iletişim de yok, bizimle değilsin.
bu arada live:belirtmekistenmiyor benim skype adresim yani orda bir skype adresi var başvurumu yeniden değerlendirirsen sevinirim

ZNW

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Emre Can
Soyadınız:Çüteli
Yaşınız:14
Skype adresiniz:facebook:emogamingt321
Mikrofonunuz var mı:evet
Oyun içi isminiz:Gorunmez_YT
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4.50
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):4 ay!
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):reklam
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):legendcraft mimarıyım tanırsın belki ama emekli oldum!
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):guzel ve onlinesi fazla bir şey kazandırmaya calısıcam
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):build konusunda ustunum :D
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyi kibar sorunu cözmeye calısırım cozemesem bildirirm ust yetkiye
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:map,skript
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hic bişe.

iEnesUHC

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Enes
Soyadınız: Yıldırım
Yaşınız: 13
Skype adresiniz: ahmetenes55
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: iEnesUHC
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 10 Yaşımda Başladım Şuanda 13 Yaşındayım
sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yalan Söylemek Gibi Olmasın 07.03.2017' den beri
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel Bir Sunucu Ve PvP Olunca Efsane
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Malesef Yakında Almak İsterim
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendi Serverimde Ve Birkaç Faction Serverinde
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Zatten Tecrubeliyim Kendimi Hazır Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Güzel Bir Sunucu Bu Sunucunun Güzel Bir Yetkililere İhtiyacı Var O Yüzden
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tecrubeliyim ve xFall Takımına Uyum Sağlarım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ego Olmak Gibi Olmasın Kendimi Güzel PvP Görüyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Sunucuda Ban Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Bir Kere Yedim ( Sebebsiz )
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Önemli Olan Ahlak Ve Maneviyat O Yüzden Davranışım Güzel Ve Hoştur
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Ben Kendime Oyuncularıma Ve Yetkililere Saygısızlık Yapmam Çok İyi Anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:oyuncuların Güzel Bir Sunucuda Vakit Geçirebilmesi İçin Eğlence Warpı Açardım
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: 500 Ping'i Geçince Atmasını Ve Lag'ı Silmek İsterdim

Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 10 Yaşımda Başladım Şuanda 13 Yaşındayım
sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yalan Söylemek Gibi Olmasın 07.03.2017' den beri
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendi Serverimde Ve Birkaç Faction Serverinde
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Zatten Tecrubeliyim Kendimi Hazır Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Güzel Bir Sunucu Bu Sunucunun Güzel Bir Yetkililere İhtiyacı Var O Yüzden
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tecrubeliyim ve xFall Takımına Uyum Sağlarım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ego Olmak Gibi Olmasın Kendimi Güzel PvP Görüyorum
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Önemli Olan Ahlak Ve Maneviyat O Yüzden Davranışım Güzel Ve Hoştur
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Ben Kendime Oyuncularıma Ve Yetkililere Saygısızlık Yapmam Çok İyi Anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:oyuncuların Güzel Bir Sunucuda Vakit Geçirebilmesi İçin Eğlence Warpı Açardım
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: 500 Ping'i Geçince Atmasını Ve Lag'ı Silmek İsterdim

genmuhendıs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
iAdınız Umut
Soyadınız: Uçar
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: facebook:umutucar0117
Oyun içi isminiz: AxeBob
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 10 Yaşımda Başladım Şuanda 14 Yaşındayım
sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 14.04.2017
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel Bir Ssunucu ve PvP serverleri sevdiğimden dorumlardsa aratıyorum hep
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendi Serverim vadı 3 tane şu an da 4 gn sora açılacak bir server için çalışıyoruz
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hiç Yemedim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: 500 Ping'i Geçince Atmasını silmek isterdim

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız:Kerem
Soyadınız:Vermek istemiyorum
Yaşınız:16
Skype adresiniz:live:belirtmekistenmiyor
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz: Passenger2000
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Bence Çok iyi
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): MoonPvP de 2 yıl adminlik yaptım kapanınca ben kendim yeniden açtım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):çünkü pvp sevrerlerini seviyorum ve dahada gelişebileceğini düşünüyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Dürüstlüğüm Diğerleriyle İyi Geçinmem
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygılı ve dürüst zorlamam veya asla laf atmam
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Survivlal Games Yada Küçük PvP yi bozmicak minigameler
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Bence her şey şu an çok iyi sadece neden starter kiti spawnlanınca değilde butona basarak almayı seçtiniz onu anlamadım
Soyadını vermeye tenezzül etmeyen birine güvenip yetki emanet edemeyiz.

2 kere kopyalama amacın ne? Ayrıca 3 cümle istiyoruz tek cümle yazıyorsunuz.

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
iAdınız Umut
Soyadınız: Uçar
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: facebook:umutucar0117
Oyun içi isminiz: AxeBob
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 10 Yaşımda Başladım Şuanda 14 Yaşındayım
sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 14.04.2017
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel Bir Ssunucu ve PvP serverleri sevdiğimden dorumlardsa aratıyorum hep
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendi Serverim vadı 3 tane şu an da 4 gn sora açılacak bir server için çalışıyoruz
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hiç Yemedim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: 500 Ping'i Geçince Atmasını silmek isterdim
Keşke üstteki formun aynısını kopyalamasaydın.