Minecraft'ın Geleceği

Sizin Minecraft ın geleceği hakkındaki görüşünüz

• Güzel ilerliyoruz tam gaz devam

Kullanılan: 4 15.4%
  • We need Changes

Kullanılan: 22 84.6%

• Kullanılan toplam oy
    26

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Ne diyon lan sen ? şimdi sana varya bir ddos atıcam internetin kesilecek lan sonra bilgisayarını heçqırlayıp akrabalarına öşeq resmi atıcam ve bilgisayarını yakacam abi de lan bana !!!
dalga geçtiğimi anlamayan var mı ?
Tamam güzel kardeşim.Nasıl istiyorsan öyle yap.

BlockMagician

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bide söylemeyi unuttum Türkler okadar başarısız değil
Şimdi boş yapan yakışıklı kardeşlerimi geçersek bu ortamda uzun süredir bulunduğumdan gördüğüm şeylere dayanarak sorularını cevaplayayım.

İLK SORU-)Türkiyede bu işler neden olmuyor ?
Java/Bukkit bilen kişi sayısı az-)
Yüksek kalitede bir sunucu işini gerçekten iyi bilen bilgisayar programcılarının elinden çıkar.
Adminin 'Uçsun Kaçsın,Gökten Tavuk yağsın,Yere düşünce kale schematiği yüklesin' gibi uçuk fikirleri karşısında bizim yetersiz
geliştiricilerimizin verdiği cevap 'Hallederim , o neki la'.Tam 5 gün uğraştıktan sonra Skype'dan engelleyip Admine bir daha mesaj
atmaz tabi.Onun yerine 'Deli mi sevdi seni birader ?' diye sorup daha mantıklı şeyler düşünmesini söylemek her babayiğidin yaptığı
şey değildir.

Az Para ,Aşırı Fazla İş-)
Bu durum mimar arkadaşların da başına geliyordur.10 liraya,20 liraya aşırı fazla şeyler isteyenler yapmayıncada arkanızdan
konuşan bi topluluk var.Veyahut size ucuza iş kapatıp,sizin yaptığınız işi başka kişilere satan kişiler de var.
Şahsen bana 20 liraya Hunger Games eklentisi yazdırmaya kalkan insanlar oldu.MySQL/HikariCP destekli hemde.

Bazende bu durum tam tersi oluyor.İşi alacak mimar/geliştirici egoist,çok para isteyen az iş yapan biri oluyor.
100x100 alanlık basit bi Arena schematiğine 200TL isteyen mimar grupları gördüm ben.Her ne kadar işini güzel yapsanda
koyduğun şey blok hani.
Şimdi niye mimarlara laf geçiriyon burdan diyecen,ülkede geliştirici yok ki böyle bi pislik yapsınlar.

Vele-Öhm Yakışıklı Kardeşlerimiz-)
Bu kardeşlerimiz minecraft oynamayı sevipde doğru düzgün terbiye almamış yada henüz gelişme çağında oldukları için
yaptıkları hareketleri yeterince düşünemeyen kişilerdir.Uzun süreli bi savaştan sonra tek çözümün alamadıkları anne
şevkatiyle yaklaşmak olduğunu buldum.
Kendileri süper mimar,en iyi hacker,en üstün geliştirici gibi nâmlara sahiplerdir.

2. SORU-) Neden global Sunucularımız yok ?
Ben sana bir şey sorayım.Kaç tane sunucu admininin premium hesabı var ?

3. SORU-) neden milletin kendisine ait hiçbirşeyi yok ?
Var.Sadece destek görmediğinden klasörlerde byte(toz) tutuyorlar.
Bunun genel sebebi grup olarak çalışamamız.Yani adam gibi gruplanamıyoruz.
Gruplansak bile iki gün sonra saçma salak bi sebepten geri dağılıyoruz.
100x100 haritaya 400$ geçirmiştim

AlbusDumbledore

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hemen kendi fikrimi yazayım. Millet bu oyunu para gelirinin olduğunu oyunu zevk ve eğlence için oynamadığı ve sunucuyu açan kişinin para amaçlı açtığı için oluyor. Halbuki sunucu sahibide oyuncular arasına katılıp zevk alsa oyunu sadece eğlence amaçlı olsa kitle artar işte bu yüzden parasız eğlence amaçlı açılan yaşasın RPG sunucuları !

Ve halada para amaçladıkları için sunucu açıyorlar.
Seninde bahsediğin gibi GLOBAL SUNUCULARDA DELİ PARA DÖNÜYOR. !

BlockMagician

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hemen kendi fikrimi yazayım. Millet bu oyunu para gelirinin olduğunu oyunu zevk ve eğlence için oynamadığı ve sunucuyu açan kişinin para amaçlı açtığı için oluyor. Halbuki sunucu sahibide oyuncular arasına katılıp zevk alsa oyunu sadece eğlence amaçlı olsa kitle artar işte bu yüzden parasız eğlence amaçlı açılan yaşasın RPG sunucuları !

Onlar para kazanıyor kitleleride kötü değil :/ Kitleleri sunucunun devam etmesi için durmadan bağış gibi bir şeyler satın alıyor

Burda o sizin büyük dediğiniz sunucularla çalıştığım için rahat konuşuyorum atıp tutmuyorum

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eklenti paketleri genel amaçla, tanınmak, ün sağlamak, daha sonra sunucu açtığın zaman oyuncuların "Bak bu adam gibi adam ücretsiz eklenti paketi verdi. Bu adamlar iyidir. Hadi şunun sunucuda biraz lapis kazalım." demesini sağlamaktır. Bu işi iyi yapanlar para için yapar. Genellikle birine özel yapılır.

Kabul edelim herkes ilk hazır kullanmıştır. Biz yakında DayZ açacağız ( Evet, geri döndük! ) ve ilk işimiz hazır düzenleyebileceğimiz bir paket aramaktı. Neden mi, neden uğraşayım kendim toplamak ile eklenti paketini? Tabii boyumuzun ölçüsünü aldık paket bulamadım. Bende başladım bu iş böyle olmaz diye ve adam gibi oturup topladım 1 günde. Sonradan kullandıkça gereken eklentiler ile kişiselleştirdik.

Açıkçası size emin şekilde söylüyorum şu an çok iyi cevherler var. Şu 1000 oyuncu tutan, yaş kitlesi -9 fakat ekibin kitlesi +15 - +18 olan sunucular. Onlardan katlarca iyi fikirleri olan cevherler var fakat torpil, sponsorluk, YouTUBE'da 10 bin abonesi olan kanala hemen yalvarıp "BİZİM SUNUCUMUZU ÇEK!" diye anlaşma yaptıkları için adam da heves mi kalır? Bende şu an sistem yazıyorum DayZ'a fakat tutmayacak. Nedenini söyleyeyim böyle konular açıp adam gibi sunucu açılınca "Bu da çok zormuş, az kolay olsaydı." diyenler olduğu için. Forumda aktifsiniz, gayet olgunsunuz, sunucu yok diye ağlarsınız açılınca bakmazsınız. Bence kendinizi değiştirin. Sözlerim bu kadar...

Bide söylemeyi unuttum Türkler okadar başarısız değil

100x100 haritaya 400$ geçirmiştim
Mimar değil ekonomi bakanı. Bir de koca koca yazıyor 400$. Mimarlık işinde iyi para varmış. Mühendislik yerine bu dalı seçiyorum. :D

Tabii döner. Bizim kafa yok onlarda. Onlar sunucu güzelse bağış yaparlar. Gerekirse don atlet kalırlar ama o 50$'yi yine basarlar! DONOR'dan çok bağıştan para topluyorlar bence. :D

BlockMagician

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eklenti paketleri genel amaçla, tanınmak, ün sağlamak, daha sonra sunucu açtığın zaman oyuncuların "Bak bu adam gibi adam ücretsiz eklenti paketi verdi. Bu adamlar iyidir. Hadi şunun sunucuda biraz lapis kazalım." demesini sağlamaktır. Bu işi iyi yapanlar para için yapar. Genellikle birine özel yapılır.

Kabul edelim herkes ilk hazır kullanmıştır. Biz yakında DayZ açacağız ( Evet, geri döndük! ) ve ilk işimiz hazır düzenleyebileceğimiz bir paket aramaktı. Neden mi, neden uğraşayım kendim toplamak ile eklenti paketini? Tabii boyumuzun ölçüsünü aldık paket bulamadım. Bende başladım bu iş böyle olmaz diye ve adam gibi oturup topladım 1 günde. Sonradan kullandıkça gereken eklentiler ile kişiselleştirdik.

Açıkçası size emin şekilde söylüyorum şu an çok iyi cevherler var. Şu 1000 oyuncu tutan, yaş kitlesi -9 fakat ekibin kitlesi +15 - +18 olan sunucular. Onlardan katlarca iyi fikirleri olan cevherler var fakat torpil, sponsorluk, YouTUBE'da 10 bin abonesi olan kanala hemen yalvarıp "BİZİM SUNUCUMUZU ÇEK!" diye anlaşma yaptıkları için adam da heves mi kalır? Bende şu an sistem yazıyorum DayZ'a fakat tutmayacak. Nedenini söyleyeyim böyle konular açıp adam gibi sunucu açılınca "Bu da çok zormuş, az kolay olsaydı." diyenler olduğu için. Forumda aktifsiniz, gayet olgunsunuz, sunucu yok diye ağlarsınız açılınca bakmazsınız. Bence kendinizi değiştirin. Sözlerim bu kadar...

Mimar değil ekonomi bakanı. Bir de koca koca yazıyor 400$. Mimarlık işinde iyi para varmış. Mühendislik yerine bu dalı seçiyorum. :D
Bulunduğum takım , ve tanıdığım bazı iyi insanlar sayesinde bu yere geldim :D okadar kolay değil

Tabii döner. Bizim kafa yok onlarda. Onlar sunucu güzelse bağış yaparlar. Gerekirse don atlet kalırlar ama o 50$'yi yine basarlar! DONOR'dan çok bağıştan para topluyorlar bence.
Donor çok değil Eğlence arayan çok,Sunucuları hizmet veren olarak düşünüyorlar.Hizmetin kesilmemesi için para ödersin klasik değil mi?

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bulunduğum takım , ve tanıdığım bazı iyi insanlar sayesinde bu yere geldim :D okadar kolay değil

Donor çok değil Eğlence arayan çok,Sunucuları hizmet veren olarak düşünüyorlar.Hizmetin kesilmemesi için para ödersin klasik değil mi?
Bildiğin vergi gibi bir şey. Tek farkı Türkiye'nin çok zeki millet vekilleri gibi halka geçirmiyorlar parayı. Halk kendi isteği ile veriyor parayı.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Üstüme alınmadım şahsen emek sunuculara yada girip genelde oynayan biriyim ama oyuncu olmadığı için çoğu pes edip kapatıyor

"Mimar değil ekonomi bakanı. Bir de koca koca yazıyor 400$. Mimarlık işinde iyi para varmış. Mühendislik yerine bu dalı seçiyorum. :D" aynen baya iyi para var ama türklere yapamazsın o fiyata sebebi ise biliyorsun (Lan ben bir haritaya okadar para vermem internetten indirecem) bilmiyolar ki para eden aslında map değil zaman sırf 30 40 50 TL için neden 3 saat bilgisayar başında oturasın ki ? birde tek zamanın gitmiyor beynin filanda yoruluyor

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Üstüme alınmadım şahsen emek sunuculara yada girip genelde oynayan biriyim ama oyuncu olmadığı için çoğu pes edip kapatıyor

"Mimar değil ekonomi bakanı. Bir de koca koca yazıyor 400$. Mimarlık işinde iyi para varmış. Mühendislik yerine bu dalı seçiyorum. :D" aynen baya iyi para var ama türklere yapamazsın o fiyata sebebi ise biliyorsun (Lan ben bir haritaya okadar para vermem internetten) indirecem bilmiyolar ki para eden aslında map değil zaman sırf 30 40 50 TL için neden 3 saat bilgisayar başında oturasın ki ? birde tek zamanın gitmiyor beynin filanda yoruluyor
Tamam, hak ettiği parayı alsın fakat şu an mimar takımları geçiriyor bildiğin. Üstünüze alının mimarlar. :D

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam, hak ettiği parayı alsın fakat şu an mimar takımları geçiriyor bildiğin. Üstünüze alının mimarlar. :D
Dolar TL gibi düşün herkes build işinde olsaydı bu oyunda 20 30 TL bile fazla olurdu az oluncada fiyat fırlıyor DOLAR TL demişken eskiden i5 işlemciyi 500 küsüre alırken şimdi i3 işlemciyi 500TL ye alıyoruz :( ülkenin durumu kötü

BlockMagician

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

"Mimar değil ekonomi bakanı. Bir de koca koca yazıyor 400$. Mimarlık işinde iyi para varmış. Mühendislik yerine bu dalı seçiyorum. :D" aynen baya iyi para var ama türklere yapamazsın o fiyata sebebi ise biliyorsun (Lan ben bir haritaya okadar para vermem internetten indirecem) bilmiyolar ki para eden aslında map değil zaman sırf 30 40 50 TL için neden 3 saat bilgisayar başında oturasın ki ? birde tek zamanın gitmiyor beynin filanda yoruluyor
Aslında çok farklı düşünüyorlar bizim buralarda (takımda) bu bir iş ve hakettiğimizi alıyoruz hem zaman hemde yetenek yüzünden. Bu arada Bu fiyatlar tam tutmasada
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
,Ben farklı birkaç yerden alıyorum projelerimi oyüzden bukadar ucuz değiller

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dolar TL gibi düşün herkes build işinde olsaydı bu oyunda 20 30 TL bile fazla olurdu az oluncada fiyat fırlıyor DOLAR TL demişken eskiden i5 işlemciyi 500 küsüre alırken şimdi i3 işlemciyi 500TL ye alıyoruz :(
Dolar = 3,66449362
Premium = 80 TL

What the hell is that?
Minecraft 80TL edecek bir oyunda değil arkadaş anlamıyorum etse etse 5 10 TL eder oda taş çatlasa

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Dolar TL gibi düşün herkes build işinde olsaydı bu oyunda 20 30 TL bile fazla olurdu az oluncada fiyat fırlıyor DOLAR TL demişken eskiden i5 işlemciyi 500 küsüre alırken şimdi i3 işlemciyi 500TL ye alıyoruz :(

Minecraft 80TL edecek bir oyunda değil arkadaş anlamıyorum etse etse 5 10 TL eder oda taş çatlasa

5-10 tl değil de bence bi 30 tl eder. Ama 80 tl cidden pahalı.