admiraldus
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
CS:GO 24 TL, MC'mi 30 TL olacak?5-10 tl değil de bence bi 30 tl eder. Ama 80 tl cidden pahalı.
CS:GO 24 TL, MC'mi 30 TL olacak?5-10 tl değil de bence bi 30 tl eder. Ama 80 tl cidden pahalı.
80TL 'yi minecraft denen tiksinç oyuna kaptıran varmıdır acaba ?CS:GO 24 TL, MC'mi 30 TL olacak?
CS:GO 24 TL, MC'mi 30 TL olacak?
80TL 'yi minecraft denen tiksinç oyuna kaptıran varmıdır acaba ?
80TL 'yi minecraft denen tiksinç oyuna kaptıran varmıdır acaba ?
Premium almadım ve umarım ilerde alabilirim çünkü 80 TL verip premium alacağıma steamde 3 - 4 oyun alabilirim.Ben aldım. Bu kadar itiraz etsenizde büyük ihtimal sizde aldınız. Burdaki çoğu kişi bu oyunu en az 1 yıl oynamıştır. Bende 5-6 yıldır oynuyorum. Öyle oynayıp 10 dakkada bitirip çıkılacak bir oyun değil. Bence pahalı olsada parasını gayet hakediyor. Sadece biz Crack kullanmayı daha çok seviyoruz olay bu.
Minecraftı CS:GO ile karşılaştıran insanları görüyorum ya da her hangi bir oyunla ... Mincraft kadar sana özgürlük veren bir oyuna 80TL değil 580Tl bile verilir
Oyuna "tiksinç" vb. kelimeler ile hakaret edenlerin oyunun forumunda mesaj yazmasıda ayrı bir ilginç yahu... Beğenmiyorsan kapı orada.
@Personinblack evet beğenmiyorum ve forumdaki kitlenin yarısı forumda minecraft için durmuyor bunun için bir anket konusu açabilirsinPremium almadım ve umarım ilerde alabilirim çünkü 80 TL verip premium alacağıma steamde 3 - 4 oyun alabilirim.
Bir oyunu kötülemek, karalamak için bu çaban niye? Bu oyunu severek oynayan bunca insan varken sen utanmadan bir oyunu kendi forumunda kötülemeye çalışıyorsun, şu anda senin adına ben utandım... Oyunu oynayan kitleye bir bakmanı isterim:@Personinblack evet beğenmiyorum ve forumdaki kitlenin yarısı forumda minecraft için durmuyor bunun için bir anket konusu açabilirsin
@Gabriel_ao kaç oyuncusu olduğu umrumda değil çünkü minecraft BENİM için tiksinç bir oyun hele 1.8 den sonra oyunun iyice dışkısını çıkardılar (3 harfli desem uyarı alırım halbuki ikiside aynı anlamda) sürekli güncelleme geliyor önemli yeniliklerde gelmiyor anlamıyorum ki abuk subuk şeyler geliyor (papağanlar hoşuma gitti aslında)
@AVALANCHE Dansöz gibisin yahu
Konuyu skype'dan konuşabilirmiyiz yanlış anlama "skype gel kardeş" diyenlerden değili konu amacından çıkmasınBir oyunu kötülemek, karalamak için bu çaban niye? Bu oyunu severek oynayan bunca insan varken sen utanmadan bir oyunu kendi forumunda kötülemeye çalışıyorsun, şu anda senin adına ben utandım... Oyunu oynayan kitleye bir bakmanı isterim:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buradan söyleyemeyeceğin bir şey mi var? Çok istiyorsan özel mesaj atabilirsin.Konuyu skype'dan konuşabilirmiyiz yanlış anlama "skype gel kardeş" diyenlerden değili konu amacından çıkmasın
Şu hayatta ölüyü diriltmedimde demem şu saçını kes artık7.sınıftaki halimde olsam ve elime 80 tl geçse belki o anki beyin ile alırdım ama belli bir olgunluğa ulaşmış bir insanın bu oyuna 80 tl vermek isteyeceğini zannetmiyorum. Ya Minecraftt şu tarz bir oyun, değişik yapısı ile insanı kendine çekiyor ve uzun süre bağımlılık yapıyor ama bir süreden sonra oynanmıyacak bir hal alıyor. Şahsen ben bu oyunu 6,7 ve 8. sınıflardayken hayvan gibi oynuyordum, orta okul hayatım bu oyunla geçmişti yani,bu oyun sayesinde pek çok insan da tanıdım ve pek çok macera yaşadım yani güzel anılar bıraktı. Ama bir süreden sonra öyle bir sıktı ki 8.sınıfın sonların da oyunu bıraktım ve bir daha hiç zevk alamamaya başladım. Şu an bile girdiğim zaman en fazla 10 dk oynayabiliyorum sonrasında acayip sıkıyor. Belki zamanında suyunu çıkarttığım için böyle oldu ama bu oyunu oynayan birinin oyunun suyunu çıkartmaması mümkün değil çünkü zamanına göre oyunun yapısı öyleydi.
Saçımdan ne istiyorsun ulanŞu hayatta ölüyü diriltmedimde demem şu saçını kes artık