GreenPVP | Yetkili Alımları

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pelinsu Varsoy
Haziran'da 14 Olacağım^^
Jessie3003
Yok
2 Yıla Yakın
Türk Sunucuları Araştırıyordum Bir Forum Sitesinden Buldum
1.5-2 Aydır
Mod,Admin ve Rehber Olmuştum
Düşünüyorum^^
Sunucunuzu ve Yetkili Kadrosunu Seviyorum Sizinle Çalışmak Beni Mutlu Eder
Anlaşabilirim^^
Kendime Güveniyorum ve Tecrübeliyim.
Hayır
Evet Ama 1-2 Saat Felan Tabi 2-3 Kez Oldu^^
Evet İnanıyorum
Evet Kayıt Alabilirim Video Çekme Programım Var^^
#Başvuru şablonu kullanılmayan başvurular geçersizdir.

YunusKarsli

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Pelinsu Varsoy
Haziran'da 14 Olacağım^^
Jessie3003
Yok
2 Yıla Yakın
Türk Sunucuları Araştırıyordum Bir Forum Sitesinden Buldum
1.5-2 Aydır
Mod,Admin ve Rehber Olmuştum
Düşünüyorum^^
Sunucunuzu ve Yetkili Kadrosunu Seviyorum Sizinle Çalışmak Beni Mutlu Eder
Anlaşabilirim^^
Kendime Güveniyorum ve Tecrübeliyim.
Hayır
Evet Ama 1-2 Saat Felan Tabi 2-3 Kez Oldu^^
Evet İnanıyorum
Evet Kayıt Alabilirim Video Çekme Programım Var^^
"Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu?" diye soruluyor, farklı sunucularda yetkili oldunuz mu diye değil. İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünmüyorum ve ayrıca başvuruyu formata uygun yapsaydın keşke, reddedildi.

kebabcıemrek

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Emre Karataş
Yaşınız kaç?:14
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:EmreK
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):skype=karafulo31
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Evet.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:3
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Kurucu arkadaşım oldugu için ilk açıldıgında kurucu sayesinde buldum
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:İlk açıldıgından beri girmişligim var
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Moderatör
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet Düşünüyorum
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Gayet güzel bir sunucu ben oynarken çok hack oldugunu farkediyorum ve bunları rahatca engellemek için mod olmak istiyorum
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Evet
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Hiçbirşeyim farklı degil. Bende onlar gibi bir insanım ve aynı özelliklerim var
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Çok susturuldum (makro hack gibi şeyler dedigimden dolayı)
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet.

xDarkNight

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Mete Önen
Yaşınız kaç?: 17
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: MeteReizDN (pre ismini değiştireceğim yakın zamanda)
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype: meteonenn81
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Evet var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 5 yıldır
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Bu forumdan uzun bi süre önce buldum
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Dört beş aydır oynuyorum
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Hayır olmadım
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet kendime fazlasıyla güveniyorum. İşimi iyi yapacağımdan eminim
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Yetkililer aktif olmadığı vakitler oluyor. Bu vakitte sunucuya yetkili ihtiyacı doğuyor bu yüzden yetkili olmak istedim
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Kolay anlaşabilir ve uyum sağlayabilen biriyimdir
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Script ve eklenti bilgim fazlasıyla iyidir. Uzun zamandır scriptle ilgileniyorum özellikle. PvP'im de iyidir :)
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır uzaklaştırılmadım.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Evet. ''Hile'' kelimesini kullanmaktan dolayı susturuldum.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: İnanıyorum ve anlaşabileceğimden eminim
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Pek kaliteli çekemem. Bilgisayarım bu konuda yetersiz

Yasin0655

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Yasin Kayaoğlu
Yaşınız kaç?:16
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:kajo14
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):[email protected]
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Evet
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:5
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Forumdan Buldum Yaklaşık 5 Ay ÖnceKArdeşimi Oynarken Gördüm
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:3 Hafta
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Hayır
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:tabii ki
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Serveriniz Her Şeyi Güzel Ve Tertipli Bende Bu Düzende Yer Almak İstiorum
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:tabii ki . Saygı Sonsuz
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Hiçbir Şeeyim Bir Oyuncuyum
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hayır
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:tabii ki Evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet

Son düzenleme:

dan_dan26

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Ali Şahin
Yaşınız kaç?:15
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: gamerwhooo veya dan_dan
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Facebook:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Steam:

Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Evet Var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:2.5 yıldır
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Forumdan Gördüm
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 1 Gündür
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): 2 Kere Rehberlik yaptım
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuzu Kaliteli buldum ve kaliteyi dahada artırmak için yetkili olmak istiyorum
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Evet
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: hemen karar vermem düşünerek karar veririm
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet , Kesinlikle

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Mete Önen
Yaşınız kaç?: 17
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: MeteReizDN (pre ismini değiştireceğim yakın zamanda)
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype: meteonenn81
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Evet var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 5 yıldır
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Bu forumdan uzun bi süre önce buldum
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Dört beş aydır oynuyorum
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Hayır olmadım
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet kendime fazlasıyla güveniyorum. İşimi iyi yapacağımdan eminim
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Yetkililer aktif olmadığı vakitler oluyor. Bu vakitte sunucuya yetkili ihtiyacı doğuyor bu yüzden yetkili olmak istedim
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Kolay anlaşabilir ve uyum sağlayabilen biriyimdir
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Script ve eklenti bilgim fazlasıyla iyidir. Uzun zamandır scriptle ilgileniyorum özellikle. PvP'im de iyidir :)
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır uzaklaştırılmadım.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Evet. ''Hile'' kelimesini kullanmaktan dolayı susturuldum.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: İnanıyorum ve anlaşabileceğimden eminim
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Pek kaliteli çekemem. Bilgisayarım bu konuda yetersiz
Bekleme listesine alındınız, skype isteğimi kabul ederseniz sevinirim.

Adınız ve soyadınız nedir?:Yasin Kayaoğlu
Yaşınız kaç?:16
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:kajo14
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):[email protected]
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Evet
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:5
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Forumdan Buldum Yaklaşık 5 Ay ÖnceKArdeşimi Oynarken Gördüm
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:3 Hafta
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Hayır
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:tabii ki
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Serveriniz Her Şeyi Güzel Ve Tertipli Bende Bu Düzende Yer Almak İstiorum
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:tabii ki . Saygı Sonsuz
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Hiçbir Şeeyim Bir Oyuncuyum
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hayır
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:tabii ki Evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet
Üzgünüm, reddedildiniz.

Adınız ve soyadınız nedir?:Ali Şahin
Yaşınız kaç?:15
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: gamerwhooo veya dan_dan
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Facebook:

Steam:

Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Evet Var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:2.5 yıldır
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Forumdan Gördüm
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: 1 Gündür
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): 2 Kere Rehberlik yaptım
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuzu Kaliteli buldum ve kaliteyi dahada artırmak için yetkili olmak istiyorum
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: hemen karar vermem düşünerek karar veririm
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet , Kesinlikle
Üzgünüm, reddedildiniz.

Adınız ve soyadınız nedir?:Emre Karataş
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:EmreK
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):skype=karafulo31
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Evet.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:3
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Kurucu arkadaşım oldugu için ilk açıldıgında kurucu sayesinde buldum
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:İlk açıldıgından beri girmişligim var
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):Moderatör
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet Düşünüyorum
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Gayet güzel bir sunucu ben oynarken çok hack oldugunu farkediyorum ve bunları rahatca engellemek için mod olmak istiyorum
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Evet
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Hiçbirşeyim farklı degil. Bende onlar gibi bir insanım ve aynı özelliklerim var
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Çok susturuldum (makro hack gibi şeyler dedigimden dolayı)
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet.
Bekleyenler listesine alındınız.

svennand33

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Muhammet Un...
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:AnilPvP
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):skype:medicforthewin
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:4
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Forumdan Buldum 20 Nisan
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:2 Gündür
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):tabii ki Kendi Serverim Bile Var
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Kesinlikkle
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Size Yardım Etmek İçin Ve Değerli Oyuncularımızla İlgilenmek İçin
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Elbette
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Bilemiyorum
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Evet tabii ki Ban yemeyen yoktur yani ve ben 1 kere yedim oda şakalaşmadan
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet.!

extremeboyss

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Kerem Yakında
Yaşınız kaç?: 12
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: extremeboys
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): skype : kerem649
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 2
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Bu forumda ve yaklaşık 5 ay önce
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Tahminimce 4 ay
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Olmadım
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucuda hackler ve teamler olabiliyor.Bu kişilere cezasını vermek için ve serverde düzeni sağlamak için.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Adaletliyim
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet

Beni unuttunuz sanırım ?

Leejey

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Berke Yıldırım
Yaşınız kaç?:16 yaşındayım
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: Leejey
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):Berke Leejey skype adresim
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Mikrofonum mevcut.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:Yaklaşık 4 yıldır Minecraft oynuyorum
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Forumdan gördüm.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:Henüz oynamadım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Bu sunucuda yetki sahibi olmadım fakat diğer sunucularda , Rehber ,Moderator ,Admin yetkilerine sahip oldum.Çalıştığım sunucular kapandığı için boştayım
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Tabii ki ,şu ana kadar hiç olumsuz olay yaşamadım görevimi iyi şekilde yaptım
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: İddialı sunucular arıyorum,bazılarına bakınca belirttiğiniz gibi küçük yaştaki çocuklar açıyor bir kaç güne kapatıyor sunucuyu ,bunun yerine gelişmeye yönelik hazirlanan sunucularda çalışmak istiyorum ve görünüşe göre bu sunucu buna uygun.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Tabii ki anlaşabilirim.Sonuçta ekip olucaz iletişim önemli.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Kesinlikle bilgim,olgunluğum ve tecrübem.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır uzaklaştırılmadım.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hayır susturulmadım.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet iletişim becerim oldukça iyidir.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet kayıt yapabilirim.

Son düzenleme:

YunusKarsli

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Muhammet Un...
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:AnilPvP
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):skype:medicforthewin
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:4
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Forumdan Buldum 20 Nisan
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:2 Gündür
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):tabii ki Kendi Serverim Bile Var
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Kesinlikkle
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Size Yardım Etmek İçin Ve Değerli Oyuncularımızla İlgilenmek İçin
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Elbette
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Bilemiyorum
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Evet tabii ki Ban yemeyen yoktur yani ve ben 1 kere yedim oda şakalaşmadan
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet.!
Üzgünüm, reddedildiniz.

Adınız ve soyadınız nedir?:Berke Yıldırım
Yaşınız kaç?:16 yaşındayım
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: Leejey
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):Berke Leejey skype adresim
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Mikrofonum mevcut.
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:Yaklaşık 4 yıldır Minecraft oynuyorum
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Forumdan gördüm.
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:Henüz oynamadım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Bu sunucuda yetki sahibi olmadım fakat diğer sunucularda , Rehber ,Moderator ,Admin yetkilerine sahip oldum.Çalıştığım sunucular kapandığı için boştayım
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Tabii ki ,şu ana kadar hiç olumsuz olay yaşamadım görevimi iyi şekilde yaptım
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: İddialı sunucular arıyorum,bazılarına bakınca belirttiğiniz gibi küçük yaştaki çocuklar açıyor bir kaç güne kapatıyor sunucuyu ,bunun yerine gelişmeye yönelik hazirlanan sunucularda çalışmak istiyorum ve görünüşe göre bu sunucu buna uygun.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Tabii ki anlaşabilirim.Sonuçta ekip olucaz iletişim önemli.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Kesinlikle bilgim,olgunluğum ve tecrübem.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır uzaklaştırılmadım.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:Hayır susturulmadım.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Evet iletişim becerim oldukça iyidir.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Evet kayıt yapabilirim.
Üzgünüm, bazı sebeplerden dolayı reddedildiniz.

Moderatör tarafından düzenlendi:

gadderTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Berat B.
Yaşınız kaç?: 16
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: gadderTR
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype: [email protected] ek olarak Discord kullanıyorum.
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 5
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Forumdan bu gün buldum
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Yeni başlayacağım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Bu sunucuda herhangi bir yetkim olmadı ama başka sunucularda pek çok yetkiye sahip oldum.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet düşünüyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuz hoş, güzel bir sunucu olduğu için.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Duruma bağlı bne pozitif bir insanımdır. Bir konu da fikir ayrılığı yaşamazsak sıkıntı olmaz.
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Farklı bir tarafımın olduğunu pek zannetmiyorum fakat Tecrübem diyebilirim.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır.
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Hayır.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet inanıyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Maalesef yapmam.