GreenPVP | Yetkili Alımları

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Ömer Faruk DİNÇ
Yaşınız kaç?: 17
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:FenLo
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype [email protected]
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: VAR
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 3
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: bu konuda buldum
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: hiç oynamadım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): hayır
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?: Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Boş vakitlerimi değerlendirmek için
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Olgun Olan her türlü bireyle anlaşırım
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Anlayışlı bir insanım
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: hayır
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Tabikide
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Tabikide

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Ömer Faruk DİNÇ
Yaşınız kaç?: 17
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:FenLo
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): Skype [email protected]
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: VAR
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 3
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: bu konuda buldum
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: hiç oynamadım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): hayır
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Boş vakitlerimi değerlendirmek için
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Olgun Olan her türlü bireyle anlaşırım
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Anlayışlı bir insanım
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: hayır
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Tabikide
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Tabikide
Türkçe kullanımına dikkat etmelisiniz, reddedildiniz.

Brando

En iyi cevaplar
0
Türkçeyi kullanımımda bir yanlış görmedim ?

Brando

En iyi cevaplar
0
bir şey biliyorsunuz olgun insanlarsınız zannediyordum ama nafile bu forumda bir şey yapmaya çalışan bende hata özür diliyorum.

extremeboyss

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Kerem Yakında
Yaşınız kaç?: 12
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?: extremeboys
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): skype : kerem649
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?: Var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?: 2
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?: Bu forumda ve yaklaşık 5 ay önce
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?: Tahminimce 4 ay
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.): Olmadım
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucuda hackler ve teamler olabiliyor.Bu kişilere cezasını vermek için ve serverde düzeni sağlamak için.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?: Evet
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?: Adaletliyim ve Türkçe'yi iyi kullanabiliyorum.
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?): Hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?: Evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?: Evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?): Evet

Artık beni atlamasanız ?

MrCC

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Recep Koç
Yaşınız kaç?:16
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:RDS_Recep
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):skype:ismet.recep.2001 Facebook:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:evet
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:3-4
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:5-6 ay once internet sitesinde
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:5-6 ay
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):hayır
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:oynadıgım ve sevdigim bir server
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:anlaşabileceğimi düşünüyorum
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):lag lı oldugum zaman no knockbak diye ban yemiştim
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):videoda donma olur ama kayıt yapabilirim

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?: Recep K**
Yaşınız kaç?:16
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:RDS_Recep
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):skype:ismet.recep.2001 Facebook:

Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:evet
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:3-4
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:5-6 ay once internet sitesinde
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:5-6 ay
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):hayır
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:oynadıgım ve sevdigim bir server
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:anlaşabileceğimi düşünüyorum
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):lag lı oldugum zaman no knockbak diye ban yemiştim
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:evet
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:evet
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):videoda donma olur ama kayıt yapabilirim
Reddedildiniz.

seasd

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Selcuk Öztürk
Yaşınız kaç?:15
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:xXLordDanteXx
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):facebook dan ulaşabilirsiniz =

Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:4
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:İnternetten buldum
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):olmadım
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:birçok serverde işimi güzel yaptım
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:oyunculara daha iyi imkan sunabilmek için onları eglendirmek için
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Küfür etmedikleri sürece anlaşırım
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Duruşum farklı ciddiyetim farklı işimi daha iyi yapışım farklı
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):hayır
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?:hayır
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Ben oyuncuların gönlünü alırım beni çok severler kıramam oyuncuları
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):vanish e geçip izlerim baktım hack açmıs video ya geçerim kurucuya atarım video sunu
Ben Sakin bi karakterim oyuncular ile iyi anlaşırım yetkililer küfür etmedikçe iyi anlaşırım

YunusKarsli

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Selcuk Öztürk
Yaşınız kaç?:15
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:xXLordDanteXx
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.):facebook dan ulaşabilirsiniz =

Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:4
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:İnternetten buldum
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):olmadım
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:birçok serverde işimi güzel yaptım
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:oyunculara daha iyi imkan sunabilmek için onları eglendirmek için
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Küfür etmedikleri sürece anlaşırım
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Duruşum farklı ciddiyetim farklı işimi daha iyi yapışım farklı
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Ben oyuncuların gönlünü alırım beni çok severler kıramam oyuncuları
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):vanish e geçip izlerim baktım hack açmıs video ya geçerim kurucuya atarım video sunu
Ben Sakin bi karakterim oyuncular ile iyi anlaşırım yetkililer küfür etmedikçe iyi anlaşırım
Reddedildiniz.

kaptanpizzaeren

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Eren Ertuğ
Yaşınız kaç?:17
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:
Fr3aKGHG
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): [email protected] (skype)
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Evet
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:5 senelik minecaft tecrübesine sahibim.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Forum üzerinden araştırma içerisindeydim.Sunucuları takip edip güncel sunucuları kalite oranına göre eleştiriyordum 1 hafta kadar önce sizin serveriniz ile karşılaştım,eklentiler olsun yapılar olsun açıkçası çok beğendim
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:1 hafta
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):mâlesef hayır.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Düşünmekten öte bir şey bu "inanıyorum" demeyi yeğlerim.Tecrübelerim her türlü olaylardan nasibini aldı ne olur ne olmaz bu olursa şu olurmu gibi gibi daha niceleriyle karşılaştım ve sizin için çalışıp Serveri çok yükseklere taşıyacağıma inanıyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Evvelce söylediğim gibi serveri bir takım halinde sırtlanarak beraber bir yolda yürüyeceğiz.Ben bu Serveri bir toplum olarak görüyorum.Gördüğüm bu topluma yararlı bir moderatör olacağıma kati ve kesin suretle inanıyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Ben hem yetkili,hem moderatör,hem arkadaş,hem dost vb. Sizin ile tüm sırlarımı tüm bilgilerimi paylaşmaktan gurur duyarım.Sonuç olarak sizinle çok iyi bir şekilde anlaşacağıma inanıyorum
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Gerek bilgilerim olsun,gerek tecrübem,gerek ise olgunluğum'un ayırt edici bir faktör olarak görüyorum.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Daha önce'de belirttiğim üzere bu toplumun bir parçası ve onu yöneten ona şekil veren moderatör olmak onların halinden anlamak görevimin bir parçası kesinlikle onlarla gerekli seviyede iyi olacağıma inanıyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):tabii ki

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız nedir?:Eren Ertuğ
Yaşınız kaç?:17
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:
Fr3aKGHG
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.): [email protected] (skype)
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:Evet
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:5 senelik minecaft tecrübesine sahibim.
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:Forum üzerinden araştırma içerisindeydim.Sunucuları takip edip güncel sunucuları kalite oranına göre eleştiriyordum 1 hafta kadar önce sizin serveriniz ile karşılaştım,eklentiler olsun yapılar olsun açıkçası çok beğendim
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:1 hafta
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.):mâlesef hayır.
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Düşünmekten öte bir şey bu "inanıyorum" demeyi yeğlerim.Tecrübelerim her türlü olaylardan nasibini aldı ne olur ne olmaz bu olursa şu olurmu gibi gibi daha niceleriyle karşılaştım ve sizin için çalışıp Serveri çok yükseklere taşıyacağıma inanıyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Evvelce söylediğim gibi serveri bir takım halinde sırtlanarak beraber bir yolda yürüyeceğiz.Ben bu Serveri bir toplum olarak görüyorum.Gördüğüm bu topluma yararlı bir moderatör olacağıma kati ve kesin suretle inanıyorum.
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Ben hem yetkili,hem moderatör,hem arkadaş,hem dost vb. Sizin ile tüm sırlarımı tüm bilgilerimi paylaşmaktan gurur duyarım.Sonuç olarak sizinle çok iyi bir şekilde anlaşacağıma inanıyorum
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Gerek bilgilerim olsun,gerek tecrübem,gerek ise olgunluğum'un ayırt edici bir faktör olarak görüyorum.
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Daha önce'de belirttiğim üzere bu toplumun bir parçası ve onu yöneten ona şekil veren moderatör olmak onların halinden anlamak görevimin bir parçası kesinlikle onlarla gerekli seviyede iyi olacağıma inanıyorum.
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):tabii ki
Bekleyenler listesine alındınız.

onurreyiz78

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Onur Ç*****
15
KesiciYasuo31
var
4 yıldır
1-2 ay oldu Minecraft PVP Sunucuları Yazmıştım Ordan Buldum
1-2 ay
Başka Sunucularda Rehber Oldum
Evet
İnsanlara Yardım Edebilmek İçin
Evet
Hiçbirşeyim
Hayır
Evet Ama Bu Sunucuda Eskiden Son Yazı Yazınca 10 dakika otomatik mute atıyodu öyle küfür etmedim yani
Evet
Evet

Deniz2308

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Deniz Onar
14
Deniz2308
live:Denizonar99
mikrafon var
7