SnipeTR
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
"as op" koyulur ise oyuncuların koyabilmesi için wildskript gerekir. Başka türlü gerekmez.Teşekkürler. Bu arada wildskriptsiz de çalışması gerekmiyor mu? Wildskripte özel bir komut göremedim.
"as op" koyulur ise oyuncuların koyabilmesi için wildskript gerekir. Başka türlü gerekmez.Teşekkürler. Bu arada wildskriptsiz de çalışması gerekmiyor mu? Wildskripte özel bir komut göremedim.
Eyvallah teşekkürler."as op" koyulur ise oyuncuların koyabilmesi için wildskript gerekir. Başka türlü gerekmez.
on place of a mob spawner:
set {_someVariable} to name of held item of player
{_someVariable} is "&b&lElmas Spawneri"
set {_x} to x coord of event-location
set {_y} to y coord of event-location
set {_z} to z coord of event-location
wait 1 second
make player execute command "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,Delay:1,SpawnData:{Item:{id:""diamond"",Count:1},PickupDelay:1}}"
send "&e&l > &bElmas spawneri başarıyla koydun!"
set {_1} to location of event-block
add {_1} to {elmasspawner::*}
on break of mob spawner:
tool of player is any pickaxe of silk touch
set {_1} to location of event-block
loop {elmasspawner::*}:
loop-value is {_1}
cancel event
set block at {_1} to air
drop a mob spawner named "&b&lElmas Spawneri" at {_1}
remove {_1} from {elmasspawner::*}
command /elmasver [<player>]:
permission: elmas.spawner.ver
permission message: &cBunu yapmak için yetkiniz yok!
trigger:
if arg 1 is set:
give a diamond block named "&b&lElmas Spawneri" to arg 1
send "&a%arg 1% &3adlı oyuncuya elmas spawneri yolladın!" to player
send "&aTebrikler! &bElmas spawner satın alma başarılı!" to arg 1
else:
send "&cOyuncu ismi girmedin!"
peki as opu nereye koyacağım? 4 elmas yerine 2 elmas çıksa
kullandığım kod: sadece oyuncuların koymasını yapabilsek yeterli op olan birisi koyunca blok yerleştirildi yazıtyor. op olmayana komut hatası veriyor as op ekleyince sadece domuz spawner olarak kalıyor
Kod:on place of a mob spawner: set {_someVariable} to name of held item of player {_someVariable} is "&b&lElmas Spawneri" set {_x} to x coord of event-location set {_y} to y coord of event-location set {_z} to z coord of event-location wait 1 second make player execute command "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,Delay:1,SpawnData:{Item:{id:""diamond"",Count:1},PickupDelay:1}}" send "&e&l > &bElmas spawneri başarıyla koydun!" set {_1} to location of event-block add {_1} to {elmasspawner::*} on break of mob spawner: tool of player is any pickaxe of silk touch set {_1} to location of event-block loop {elmasspawner::*}: loop-value is {_1} cancel event set block at {_1} to air drop a mob spawner named "&b&lElmas Spawneri" at {_1} remove {_1} from {elmasspawner::*} command /elmasver [<player>]: permission: elmas.spawner.ver permission message: &cBunu yapmak için yetkiniz yok! trigger: if arg 1 is set: give a diamond block named "&b&lElmas Spawneri" to arg 1 send "&a%arg 1% &3adlı oyuncuya elmas spawneri yolladın!" to player send "&aTebrikler! &bElmas spawner satın alma başarılı!" to arg 1 else: send "&cOyuncu ismi girmedin!"
make player execute command "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,Delay:1,SpawnData:{Item:{id:""diamond"",Count:1},PickupDelay:1}}" as op
bu şekilde yapınca işte komut çalışmıyorKod:make player execute command "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,Delay:1,SpawnData:{Item:{id:""diamond"",Count:1},PickupDelay:1}}" as op
Sayısı için delayı arttırabilirsin.
bu şekilde yapınca işte komut çalışmıyor
Wildskript gerekir. Veya serverde kullandığınız pluginler etkileyebilir. Konsol çıktısını atabilirsen yardımcı olabilirim.bu şekilde yapınca işte komut çalışmıyor
adamın dibisin 2 gündür uğraşıyorum.WildSkript gerektirir.Kod:run player command "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,Delay:1,SpawnData:{Item:{id:""diamond"",Count:1},PickupDelay:1}}" as op
wildskript var zaten as opu koyunca konsolda çıktıda olmıuyor. yani hiçbir hata vermeden direk skript hata veriyor hata ise şu mesaj olduğu gibi
adamın dibisin 2 gündür uğraşıyorum.
arkadaşlar oyun içini halletim şimdi ben bunu websende koyucam yani siteme oto satın almaya ekliyecem ama bu skritp olduğu için konsoldan komut olarak elmasver komudu geçerli olmuyor bunun için geçerli bir komut nasıl oluşturabiliriz ? mycommandla felan yapsak yapamadım ben bugün bunun içinde yardım edereseniz çok çok çok teşşekür ederim.
command /elmasver <player>:
trigger:
if command sender is console:
else if command sender is a player:
if player have the permission "perm":
give a diamond block named "&b&lElmas Spawneri" to arg-1
bu şekilde yaptığımızda websend kabul ediyormu?Attığın skripti değiştirdim. Şu kısmı değiştirirsen olur;
PHP:command /elmasver <player>: trigger: if command sender is console: give a diamond block named "&b&lElmas Spawneri" to arg 1 send "&aTebrikler! &bElmas spawner satın alma başarılı!" to arg 1 else if command sender is a player: if player have the permission "perm": give a diamond block named "&b&lElmas Spawneri" to arg-1 send "&a%arg 1% &3adlı oyuncuya elmas spawneri yolladın!" to player send "&aTebrikler! &bElmas spawner satın alma başarılı!" to arg 1
bu şekilde yaptığımızda websend kabul ediyormu?
trigger:
if command sender is console:
else if command sender is a player:
if player have the permission "perm":
permission: perm