xFallPvP Rehber Alımları

TheLegendElytraTLE

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adım = Ahmet Uğur
Soyadım = Ünler
Yaşım =13
Skype = live:smilegamettr
Mikrofonum = yok ama bazen abimin mikrofonunu alıyorum :D
oyun içi isim = AMEDO
Kaç yıldır Oynuyorum = 4 yada 5
Sunucuda nezamandır oynuyorum = 1 yıl
Sunucuyu nasıl buluyorum = Türkiyedeki en güzel premiumsuz PvP serveri bence
Sunucuda Yetkim = yok
Nerelerde yetkiliydim = Hiçbiryerde
Kendimi yetkili olmaya hazır = hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorum = çünkü çok güzel bir sunucu ve bu sunucuya yardım etmek isterim
xFall yetkili takımına uyum sağlayacağımı = çok düşünmüyorum ama genede bişeyler yapmaya çalışırım
beni diğer oyunculardan ayıran şey ne = hiçbişey bende bir oyuncuyum onlarda bir oyuncu yani onlardan bi eksiğim yada fazlam yok
hiç ban yedimmi = yemedim ama 1 keresinde kicklenmiştim jitter basmıştım hile diye atmıştı
hiç mute yedimmi yedim = evet çünkü bana küfür eden insanlara artık dayamayıp bende biraz küfür ettim
Oyunculara davranışım nasıl = oyunculara pozitif bakarım bana bir şey yapmadıkları sürece bir sorun yaratmam
Oyuncularla ve yetkililerle iyi anlaşırmıyım = evet yetkililer bana küfür etmiyor 1vs1 de yendikleri zaman aşşağılamıyor ama ( BAZI ) oyuncular küfür edip aşşğıladığı için ( BAZI OYUNCULARLA ) anlaşamam
Yetkili olursam ne eklemek isterim = Buildim iyidir yeni haritalar ve yürüyen uçah
sunucudan ne silmek isterdin = tek silmek istediğim şey hile kullananlar küfür edenler ve marketten zırh alınca zırhların gitmesi

BatuhanxFall

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Batuhan
Soyadınız:Kastamonu
Yaşınız:16
Skype adresiniz:batuhan.kastamonu
Mikrofonunuz var mı:Mikrofonum yok.Telefondan giriyorum Skyp vb şeylere.
Oyun içi isminiz: Nordax
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5 5.5 yıldır minecraft oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Birkaç aya kadar bilgisayarım yoktu.Tekrar bilgisayar aldım ve yeniden serverde vakit geçirmeye başladım 1 2 ay oldu galiba ama sunucu ile alakalı baya bilgi edindim
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Diğer sunuculara nazaran daha oynanası ve daha saygılı bir ortam var serverde.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):NirvanaPvP(Kapalı) ve birkaç Server açma deneyimim olmuştu eskiden.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet, kendimi hazır hissetmesem burada olmazdım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu sunucuda oynamayı seviyorum, zaman zaman hilelerle karşılaşıyorum ve bunları görüp bir şey yapamamak can sıkıcı.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): xFall daki yetkilileri pek tanımıyorum ama uyum sağlayacağıma eminim.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Diğer oyunculara nazaran daha samimi bir konuşma tarzım ve çoğu insanla iyi geçinebilirim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Galiba yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Küfürden yedim ama adam bana rekt attığı için veya okla gıcık ettiği için değil, takım,hile veya makrolara karşı sinirimi tutamadığım için.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Herkezin benle konuşma tarzına göre iyi veya kötüyümdür ama hiçbir oyuncuya saygısızlık etmem.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:İyi insanla kim anlaşamaz ki ?
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Takımlı ffa ve markete daha farklı ürünler.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Spawn da aşşağı inmek istediğimiz zaman envanterimizde olması gereken ve olmayan eşya oldugunda kitimizi otomatik olarak yeniliyor insanlık hali üstümüzde altın elma var diyelim unuttuk ve yanlışlıkla girdik altın elmalar gitti insanın canını sıkıyor böyle oldugunda kendimden biliyorum . :) Ha bu arada, ismimi BatuhanxFall koymamın sebebi yağcılık veya benzeri bir şey değil denediğim isimlerin çoğu alınmıştı bende fazla uğraşmadım açıkcası.

AgarCraftHD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Wow uygun değilim peki.Olsun biz oyuncu olarakta sizi seviyoruz <3 Öyle değilmi bizim bir yetkiye ihtiyacımız yok ben sadece şansımı denedim yinede zaman ayırdığınız için teşekkür ederim

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız: Ali
Soyadınız: Erol
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: mclarenaliskype123
Mikrofonunuz var mı: var logitech g430
Oyun içi isminiz: KyperSword
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): iyi performanslı bir sunucu ama hile koruma plugini çok iyi bir plugin değil
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): yaşam pvp , regen pvp ve kendi kurduğum sunucular
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): diğer serverlerden tecrübelerim var . kendimi hazır hisediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuya kendi tecrübelerimi aktararak daha performanslı sunucu yapmak için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): hiçbir şekilde ayrımcılık yapmam herkese hakettiği ceza yı veririm
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): 2 yıllık çogU zamanımı pvp serverlerinde geçirmiş birişiyim . bu tür serverlerde tecrübelerim çok fazla beni ayıran özelliğim bu
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Herkese eşit davranırım ayrımcılık yapmam yapanıda sevmem
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: anlaşırım işterlerse arkadaş bile olurum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: hackerlara karşı oyuncularımıza daha güzel bi sunucu sunmak .
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hack pluginini deiştirirdim elimde daha güzel pluginler var devoloperlara atardım
Olumsuz. Bizimle değilsin.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız:Batuhan
Soyadınız:Kastamonu
Yaşınız:16
Skype adresiniz:batuhan.kastamonu
Mikrofonunuz var mı:Mikrofonum yok.Telefondan giriyorum Skyp vb şeylere.
Oyun içi isminiz: Nordax
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5 5.5 yıldır minecraft oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Birkaç aya kadar bilgisayarım yoktu.Tekrar bilgisayar aldım ve yeniden serverde vakit geçirmeye başladım 1 2 ay oldu galiba ama sunucu ile alakalı baya bilgi edindim
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Diğer sunuculara nazaran daha oynanası ve daha saygılı bir ortam var serverde.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):NirvanaPvP(Kapalı) ve birkaç Server açma deneyimim olmuştu eskiden.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet, kendimi hazır hissetmesem burada olmazdım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu sunucuda oynamayı seviyorum, zaman zaman hilelerle karşılaşıyorum ve bunları görüp bir şey yapamamak can sıkıcı.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): xFall daki yetkilileri pek tanımıyorum ama uyum sağlayacağıma eminim.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Diğer oyunculara nazaran daha samimi bir konuşma tarzım ve çoğu insanla iyi geçinebilirim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Galiba yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Küfürden yedim ama adam bana rekt attığı için veya okla gıcık ettiği için değil, takım,hile veya makrolara karşı sinirimi tutamadığım için.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Herkezin benle konuşma tarzına göre iyi veya kötüyümdür ama hiçbir oyuncuya saygısızlık etmem.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:İyi insanla kim anlaşamaz ki ?
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Takımlı ffa ve markete daha farklı ürünler.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Spawn da aşşağı inmek istediğimiz zaman envanterimizde olması gereken ve olmayan eşya oldugunda kitimizi otomatik olarak yeniliyor insanlık hali üstümüzde altın elma var diyelim unuttuk ve yanlışlıkla girdik altın elmalar gitti insanın canını sıkıyor böyle oldugunda kendimden biliyorum . :) Ha bu arada, ismimi BatuhanxFall koymamın sebebi yağcılık veya benzeri bir şey değil denediğim isimlerin çoğu alınmıştı bende fazla uğraşmadım açıkcası.

Merhaba! Öncelikle iyi günler dilerim. Serverimizin ismini kullandığın için teşekkürler. Bu beni mutlu etti. Başvuruları okuyan üst yetkili CowboyBebopTR cevaplamasada seni aramızda uygun görmüyorum maalesef :( Neden bize uygun değilsin ? Bizler yetkili olarak kötülüğe kötülükle cevap vermiyoruz. Konuşma tarzında karşı kişi kötü, kırıcı, agresif ve öfkeli olsada onlara iyi davranmak zorundayız. Aksi taktirde onları iyiye yönlendiremeyiz. Takımlara, Hilelere ve makrolara ettiğin küfürden mute yemen üzücü :( Bir yetkili olmadan önce her zaman kendinizi kontrol etmeli kendinize hakim olmalısınız bu sayede düzgün ortamı sağlayabilirsiniz. İyi günler! :)

Okuzan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Oğuzhan
Soyadınız: Hepözgü
Yaşınız:17
Skype adresiniz: oguz.korkmaz63
Mikrofonunuz var mı: Kusura bakmayın yok..
Oyun içi isminiz: lavy
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6,5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 senedir.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Diğer PvP sunucuları size özeniyor, yetkili kadronuz ayrımcılık yapmıyor ve gerçekten uğraşılıp yapılmış skriptleriniz var kim yapmışsa ellerine sağlık..
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok..
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Ben son 4 yıl içerisinde Adminlik Pluginerlik Skripterlik Rehberlik Reklamcılık Moderatorlük her türlü yetkiyi yıllar boyunca yaptım şu an yok..
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Tek yetkili Allah'tır, ben sadece vesile olmaya hazırım :)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Başka sunucularda pek fazla takılmıyorum, Sunucuya aşık oldum, taklitler aslını yüceltir :)
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Şunu ciddi söylüyorum ki: Yetkili kadronuz gerçekten çok saygılı hiç küfürlerini duymadım. Hiç kibirli değiller. Ayrımcılıkta yapmıyorlar, sağlayacağımı düşünüorum :)
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Dürüstlüğüm ve dine bağlılığım Adem babamızdan geldik başka ayırılcak bir şey yok..
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Zamanında başka sunucularda haylazlık yapmıştım :D :D
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Dürüst olduğumu söyledim, hatırlamıyorum ama yemişimdir 3 4 kere..
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Benim arkadaşım yok :(
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Oyunculara oyuncu gibi davranırım onlarla kendimi ayırmam espriler yaparım öyle ciddi değilim eğlendirerek oynarım daha iyi :)
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Launcher eklemek, yeni skriptler, target atmayan oyuncular, yeni minigamesler ve Faction.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu çok güzel, her şey yerli yerinde saygılarla :)

Son düzenleme:

zRangerCZ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Rafet orhan
Soyadınız: gücek
Yaşınız:13
Skype adresiniz: Rafet gucek Mor adam resimi var
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: zRangerCZ
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): kasım ayından beri
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): olması gerektiğinden Daha kaliteli daha saygılı
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Mahalesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (Zorunlu): 1 sene önce bir serverde kurucuda builderlikte yaptım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Her Zaman Hazırım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Yakın zamanda babamı kaybettim xfall serverinde hem arkadaş bulmak için hem sunucuyu hackerlerden temizlemek için build uhcveya mcsg arenalarına yeni Mapler için varım sunucuda küfürleri değiştirip te edenler var onları temizliyeceğim
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): elimden geldiği kadar iyi anlasacağım kavga etmiyeceğim zaten kavga seven insan değilim etmemde
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): ben kendimi üstün görmüyorum ama kendimi buildi iyi saygı ve mutluluk olarak üstün görüyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): yanlıslıkla gg yazdım
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): saygılı sevgili dediğim gibi kavga etmeyi sevmiyorum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: anlasırım kavga etmeyi sevmiyorum sonucta Hepimiz insanız hepimiz bu ülkenin insanlarıyız
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz : Build uhc ve mcsg için daha fazla harita
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hackerleri makro ve Küfür ederek saygısızlık yapanları sileceğim

Son düzenleme:

BatuhanxFall

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sağlık olsun denemiş olduk ben hala serverda oynamaya devam edeceğim ileriki alımlarda kendimi düzeltmiş bir vaziyette tekrar buluşmak üzere iyi günler!

Merhaba! Öncelikle iyi günler dilerim. Serverimizin ismini kullandığın için teşekkürler. Bu beni mutlu etti. Başvuruları okuyan üst yetkili CowboyBebopTR cevaplamasada seni aramızda uygun görmüyorum maalesef :( Neden bize uygun değilsin ? Bizler yetkili olarak kötülüğe kötülükle cevap vermiyoruz. Konuşma tarzında karşı kişi kötü, kırıcı, agresif ve öfkeli olsada onlara iyi davranmak zorundayız. Aksi taktirde onları iyiye yönlendiremeyiz. Takımlara, Hilelere ve makrolara ettiğin küfürden mute yemen üzücü :( Bir yetkili olmadan önce her zaman kendinizi kontrol etmeli kendinize hakim olmalısınız bu sayede düzgün ortamı sağlayabilirsiniz. İyi günler! :)
ağlık olsun denemiş olduk ben hala serverda oynamaya devam edeceğim ileriki alımlarda kendimi düzeltmiş bir vaziyette tekrar buluşmak üzere iyi günler!

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adım Rafet Orhan ,
Soyadım Güçek
Yaşım 13
Skaype Adresim Rafet Gucek yada zPandownCZ
Mikrofonum Var
Oyundaki İsimim zRangerCZ
5 yıldır Minecraft oynuyorum
sunucuda 2016 kasımdan beri oynuyorum Sadece Hesap değiştirdim
Sunucu Oldukca kaliteli güzel
Sunucuda Yetki veya donorum yok
Daha önce kendi serverim ve dostlarcraft diye bir serverde kurucuydum
Kendimi Tüm İşlere Hazır buluyorum
Diğer oyunculardan farkım küfür etmem sakin ve ümitli birisiyim
Daha önce eski Hesabım RangerCZ de kuzenim yüzünden Ban yedim
Daha önce GG Yazdım Diye Mute yedim
Büyüklere Gayet saygılı Küçüklerede sevecen birisiyim
Oyuncularla ve yetkililerle Anlaşırım kavga etmeyi sevmiyorum
Yetkili olsaydım BuildUHC ye arena eklerdim hep aynı haritalar çıkıyor
Sunucudan hiçbir şey silmek İstemem Ancak hile açan kişileri Banlarım

Merhaba! Öncelikle iyi günler. Başvuru formun ne yazıkki yanlış. Lütfen düzeltin aksi taktirde üst yetkili tarafından reddedilebilirsiniz.