Adınız: Oğuzhan
Soyadınız: Hepözgü
Yaşınız:17
Skype adresiniz: oguz.korkmaz63
Mikrofonunuz var mı: Kusura bakmayın yok..
Oyun içi isminiz: lavy
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6,5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 senedir.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Diğer PvP sunucuları size özeniyor, yetkili kadronuz ayrımcılık yapmıyor ve gerçekten uğraşılıp yapılmış skriptleriniz var kim yapmışsa ellerine sağlık..
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok..
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Ben son 4 yıl içerisinde Adminlik Pluginerlik Skripterlik Rehberlik Reklamcılık Moderatorlük her türlü yetkiyi yıllar boyunca yaptım şu an yok..
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Tek yetkili Allah'tır, ben sadece vesile olmaya hazırım

Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Başka sunucularda pek fazla takılmıyorum, Sunucuya aşık oldum, taklitler aslını yüceltir

xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Şunu ciddi söylüyorum ki: Yetkili kadronuz gerçekten çok saygılı hiç küfürlerini duymadım. Hiç kibirli değiller. Ayrımcılıkta yapmıyorlar, sağlayacağımı düşünüorum

Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Dürüstlüğüm ve dine bağlılığım Adem babamızdan geldik başka ayırılcak bir şey yok..
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Zamanında başka sunucularda haylazlık yapmıştım

Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Dürüst olduğumu söyledim, hatırlamıyorum ama yemişimdir 3 4 kere..
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Benim arkadaşım yok

Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Oyunculara oyuncu gibi davranırım onlarla kendimi ayırmam espriler yaparım öyle ciddi değilim eğlendirerek oynarım daha iyi

Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Launcher eklemek, yeni skriptler, target atmayan oyuncular, yeni minigamesler ve Faction.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu çok güzel, her şey yerli yerinde saygılarla