soytari041
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben Behlül "soytarI" SOĞUKSU (Steam ID aşağıda).
RPG server yok arkadaş. Benim zamanımda da azdı ama vardı. Gördüm ki forumda da bayağı bir isyan var bu konuda. Madem öyle gelin RPG sunucu isteyenler birleşelim ister sunucu açalım ister hamachi'den beraber oynayalım. RPG kafası olan adam plugin mulugin takmaz zaten. O yapacaksa rolünü bütün imkansızlıklara rağmen yapar. Eğer olur hadi diyen varsa yorumlarda belirtsin. Not: Benim internetim sıkıntılı olduğu için şimdiden söyleyeyim ben kurmam 
NOT: Spoiler içinde kişisel bilgiler vardır "Amma boş konuşmuş!" demeyin diye spoiler'a aldım.
NOT2: "Ya kim gelecek hamachi'ye?" demeyin arkadaşlar spoilerda bahsettiğim sunucuyu da böyle kurmuştuk bir gazla
STEAM ID:
"22 yaşındayım ve Minecraft ilk çıktığı zamanlarda oynamıştım. Ama bir Counter-Strike oyuncusu olduğum için Cs daha ağır bastığından çok sarmamıştı. Daha sonraları arkadaşımla başladık ve survival olarak bayağı oynadık. Ardından bir forum ile hamachi'den conconcraft benzeri rpg oynadık. 10 kişi falan vardık. Sonra yine bıraktım okul ve Cs sebebiyle. Şimdi sistemim CS:GO'ya yetmediği için yenisini alana kadar MC'ye geri döndüm fakat"]
NOT: Spoiler içinde kişisel bilgiler vardır "Amma boş konuşmuş!" demeyin diye spoiler'a aldım.
NOT2: "Ya kim gelecek hamachi'ye?" demeyin arkadaşlar spoilerda bahsettiğim sunucuyu da böyle kurmuştuk bir gazla
STEAM ID:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.