Herkes RPG sunucu istiyor!

soytari041

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Behlül "soytarI" SOĞUKSU (Steam ID aşağıda).
"22 yaşındayım ve Minecraft ilk çıktığı zamanlarda oynamıştım. Ama bir Counter-Strike oyuncusu olduğum için Cs daha ağır bastığından çok sarmamıştı. Daha sonraları arkadaşımla başladık ve survival olarak bayağı oynadık. Ardından bir forum ile hamachi'den conconcraft benzeri rpg oynadık. 10 kişi falan vardık. Sonra yine bıraktım okul ve Cs sebebiyle. Şimdi sistemim CS:GO'ya yetmediği için yenisini alana kadar MC'ye geri döndüm fakat"]
RPG server yok arkadaş. Benim zamanımda da azdı ama vardı. Gördüm ki forumda da bayağı bir isyan var bu konuda. Madem öyle gelin RPG sunucu isteyenler birleşelim ister sunucu açalım ister hamachi'den beraber oynayalım. RPG kafası olan adam plugin mulugin takmaz zaten. O yapacaksa rolünü bütün imkansızlıklara rağmen yapar. Eğer olur hadi diyen varsa yorumlarda belirtsin. Not: Benim internetim sıkıntılı olduğu için şimdiden söyleyeyim ben kurmam :)

NOT: Spoiler içinde kişisel bilgiler vardır "Amma boş konuşmuş!" demeyin diye spoiler'a aldım.
NOT2: "Ya kim gelecek hamachi'ye?" demeyin arkadaşlar spoilerda bahsettiğim sunucuyu da böyle kurmuştuk bir gazla :)

STEAM ID:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
RP yapabilmrk için önce sağlam bir tema ve o temaya uygun bir map gerekiyor :/

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

soytari041

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tema ya map'e ne gerek var ki? Bir mod var susuzluk üşüme falan ekliyor bir de bunlara engel olabilicek itemler. O kuruldu mu yeterli. RP'yi insanlar yapacak binalar değil. Oyun yapmicaz rp oynicaz.

Mount44

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O Halde ben açıyorum. Haritayıda yapmakta üstleneceğim. Sürümü 1.7.2 Yapacağım. Tema ve lore'u en geç 1-2 güne yazarım.

Nasıl bir rol teması istersiniz, çöl elf falan? Olmadı karantina bölgesi kurarız dışarıda zombiler falan olur?

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
O Halde ben açıyorum. Haritayıda yapmakta üstleneceğim. Sürümü 1.7.2 Yapacağım. Tema ve lore'u en geç 1-2 güne yazarım.

Nasıl bir rol teması istersiniz, çöl elf falan? Olmadı karantina bölgesi kurarız dışarıda zombiler falan olur?
Yaparsan efsane olur. Bekliyoruz,kolay gelsin.

Mount44

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oh tabii ki'de Ancak bana bir tema vermelisiniz. Kendi istediğimi yaparsam siz oynamazsınız. Sıkılırsınız direkt.

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
Oh tabii ki'de Ancak bana bir tema vermelisiniz. Kendi istediğimi yaparsam siz oynamazsınız. Sıkılırsınız direkt.
Valla bir sürü tema olabilir. Kıyamet sonrası,Terkedilmiş şehir, vb. Böyle bir sürü tema var. Diğer oyuncularada sorup fikirlerini al bence.

Mount44

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence de. Arkadaşlara kategori vereyim madem.

Çöl'den bir vahanın yanından ufak bir köy mü olsun istersiniz. Karantilarla kapatılmış, yıkık dökük ufak bir şehirde geçen İnsanlar mı. Yada Kendi çapımızda ufak bir adada 2-3 klubemiz olduğunda görev dağılımı yapıp işler uygulayıp ütopyayı büyüttüğümüz bir ada mı?

Ben oyumu Ada Ütopyasına veriyorum! Hem survival hemde rol bazında olacağı için sonsuz eğlence çıkar karşımıza bence.

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
Hepsi mantıklı aslında.
Bence çöl'de bir vahanın yanında ufak bir köy olsun. Geceleri yaratıklar falan gelebilir. Modlu olucaksa susuzluğumuz falan olur. Yemek falan yetiştiririz,köyü büyütürüz. Böyle güzel olabilir.

Mount44

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Direkt hamachili bir sunucu açacağım ancak ufak bir kaçamak yaparak o gibi ufak tefek şeyleri de yükleyebilirim tabii.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Keske bilgisayarim cakissaydi gelmek isterdim iyi eglenceler dostlarim :D

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mount44

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Yalnız bukkit yapamıyorum gibi. Direkt pluginsiz vanilla açsam sorun olur mu?

Cidden saatlerce uğraştım ama kuramadım. Bu yüzden vanilla açacağım. Haritaya başlıyorum orman ütopyası yapacağım sorun değilse.

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
  • Yalnız bukkit yapamıyorum gibi. Direkt pluginsiz vanilla açsam sorun olur mu?
Cidden saatlerce uğraştım ama kuramadım. Bu yüzden vanilla açacağım. Haritaya başlıyorum orman ütopyası yapacağım sorun değilse.
Bukkit mi olacak ? Hamachili olacaksa gelemeyebilirim.

MavimsiBeyaz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Haziranda açılacak bir rpg sunucusu biliyorum , isteyen özelden öğrenebilir ve tema şu olabilir;Büyük bir imparatorluğun dağılışından sonra orta derece büyüklükte bir kafileyle bir adaya gidip orda yerleşke kurmamız vs. vs.