Herkes RPG sunucu istiyor!

Mount44

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mantıklı. O halde Bu İmparatorluk Joseon İmparatorluğu olabilir aslında. Jeju Adasının güney doğusunda bulunan ufak çarpıntılarda bir ada'da bulunan kazazede Yaşayanlar.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft üzerinden güzel role-play yapılabileceğini sanmıyorum. Onun yerine Gmod gibi bir oyunda buluşsanız kanımca daha eğlenceli olabilir.

Mount44

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft üzerinden güzel role-play yapılabileceğini sanmıyorum. Onun yerine Gmod gibi bir oyunda buluşsanız kanımca daha eğlenceli olabilir.
Denemeden göremezsiniz. En iyi rol sunucuları iddasız Minecraftta olurlar. Aksine diğerleri berbattır. ne o öyle herkes silahlı çatışıyor ne anladım ben bu işten? Taze taze her türlü rolleri deneyebileceğim tek ortam bile Minecraft. Bu yüzden Eleştirici Lütfen..

Eğer girecek kişilerde premium varsa , geçen 30 günlük realms gelmişti orda oynayabiliriz
Maalesef bende bile premium yok. Sanırsam birazcık detaysız rol sunucusu olacak. Zaten maksat kendi çapımızda eğlenmek. Diğer rp sunucuları açılana dek burada kalırız.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Denemeden göremezsiniz. En iyi rol sunucuları iddasız Minecraftta olurlar. Aksine diğerleri berbattır. ne o öyle herkes silahlı çatışıyor ne anladım ben bu işten? Taze taze her türlü rolleri deneyebileceğim tek ortam bile Minecraft. Bu yüzden Eleştirici Lütfen..
İşte bu yüzden kurallar ve adminler var. Minecraft'ın aksine Gmod gibi bir oyunda role-play konusu çok daha detaylı işlenebilir. Role-play türünde aktif iletişim lazım ama Minecraft yazılı sohbet sistemi kullandığı için çok da rahat olmayan bir role-play deneyimi verecektir. Diğer oyunları denemeden en iyisi Minecraft demek tam aksine oldukça iddialıdır.

Mount44

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her platformu denedim cidden. Wow'u tutun, Mta'sına kadar. Ancak en kapsamlı ve en iyisi Minecraft idi benim gözümde. Hala'da öyle.

Açıkçası açamadım. Onun yerine ada'da geçen 10%'u rp olan bir sunucu açacağım. İsteyen gelebilir. Hamachiyi atıyorum.
Sıradan2
Sıradan3
123

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Abicim bırak millet eğlensin bea [emoji23] hem mcda da cok guzel rp yapilabiliyor bi gm olmasa da

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

soytari041

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar RP sen istersen olur. Dikkat ederek oynadığın sürece sıkıntı yok.
Server kuran arkadaşa 3 mod önereceğim ve katılmak istiyorum.
1.Modda susuzluk, üşüme ve zaten oyunda da olan acıkma var. Matara, kamp ateşi, yün giysiler craft ediliyor.
2.Modda Sırt çantası.
3.Mod yumurtadan yemek yapma.
Modlu server kurabilecekseniz modların linkini özelden atarım serverı kurana.

siradolf69

Sessizlik ve sükunet insanın en yakın dostudur.
En iyi cevaplar
0
1 GB Sunucum var şu an conconraft paketi gibi bir şey oluşturdum onu oynuyoruz 2-3 kişiyle skypen varsa görüşelim ?

CharacterKill

I love you 3000.
En iyi cevaplar
0
Bekliyorum reyiz... Bunu açtığın için gönlümde bir yer kazandın. Ben de uzun zamandır Amerikan RPG sunucularında oynuyordum ama bıktım artık. Bir türk ile olmak iyi hissettirecek. Sunucu için plugin mlugin lazım değil. Sadece beraber oynasak yeter. Ekle bakalm skype'tan: hbulutk

1 GB Sunucum var şu an conconraft paketi gibi bir şey oluşturdum onu oynuyoruz 2-3 kişiyle skypen varsa görüşelim ?
hbulutk