Eğer girecek kişilerde premium varsa , geçen 30 günlük realms gelmişti orda oynayabilirizMantıklı. O halde Bu İmparatorluk Joseon İmparatorluğu olabilir aslında. Jeju Adasının güney doğusunda bulunan ufak çarpıntılarda bir ada'da bulunan kazazede Yaşayanlar.
Denemeden göremezsiniz. En iyi rol sunucuları iddasız Minecraftta olurlar. Aksine diğerleri berbattır. ne o öyle herkes silahlı çatışıyor ne anladım ben bu işten? Taze taze her türlü rolleri deneyebileceğim tek ortam bile Minecraft. Bu yüzden Eleştirici Lütfen..Minecraft üzerinden güzel role-play yapılabileceğini sanmıyorum. Onun yerine Gmod gibi bir oyunda buluşsanız kanımca daha eğlenceli olabilir.
Maalesef bende bile premium yok. Sanırsam birazcık detaysız rol sunucusu olacak. Zaten maksat kendi çapımızda eğlenmek. Diğer rp sunucuları açılana dek burada kalırız.Eğer girecek kişilerde premium varsa , geçen 30 günlük realms gelmişti orda oynayabiliriz
İşte bu yüzden kurallar ve adminler var. Minecraft'ın aksine Gmod gibi bir oyunda role-play konusu çok daha detaylı işlenebilir. Role-play türünde aktif iletişim lazım ama Minecraft yazılı sohbet sistemi kullandığı için çok da rahat olmayan bir role-play deneyimi verecektir. Diğer oyunları denemeden en iyisi Minecraft demek tam aksine oldukça iddialıdır.Denemeden göremezsiniz. En iyi rol sunucuları iddasız Minecraftta olurlar. Aksine diğerleri berbattır. ne o öyle herkes silahlı çatışıyor ne anladım ben bu işten? Taze taze her türlü rolleri deneyebileceğim tek ortam bile Minecraft. Bu yüzden Eleştirici Lütfen..
Abicim bırak millet eğlensin bea [emoji23] hem mcda da cok guzel rp yapilabiliyor bi gm olmasa daMinecraft üzerinden güzel role-play yapılabileceğini sanmıyorum. Onun yerine Gmod gibi bir oyunda buluşsanız kanımca daha eğlenceli olabilir.
1 GB Sunucum var şu an conconraft paketi gibi bir şey oluşturdum onu oynuyoruz 2-3 kişiyle skypen varsa görüşelim ?
Skype:lacivertimsimor mikim bozuk yalnız söyleyeyim de.1 GB Sunucum var şu an conconraft paketi gibi bir şey oluşturdum onu oynuyoruz 2-3 kişiyle skypen varsa görüşelim ?
hbulutk1 GB Sunucum var şu an conconraft paketi gibi bir şey oluşturdum onu oynuyoruz 2-3 kişiyle skypen varsa görüşelim ?
3 Skype var resmini belirtirmisinskype : bsoguksu
pörtlek gözlü3 Skype var resmini belirtirmisin