Adınız: Ali Ertuğ
Soyadınız:TUNÇ
Yaşınız:14
Skype adresiniz:
[email protected]
Mikrofonunuz var mı:Evet Var
Oyun içi isminiz:AliErtug
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 1.7.2 sürümüden beri galiba 3.5 yıl oluyor
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):3 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Genel olarak Türkiyedeki FFA,BuildUhc ve sg olan serverlerin en iyilerinden oyuncu kapasitesi yüksek puan sistemi ola
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbir yerde yetkili değilim.Yetkili olmaya çok yaklaştığım serverler oldu ama hepsi kapandı.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet kendimi hazır hissediyorum.Ortama zamanla alışacağımdan eminim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu)

unucu gerçekten güzel bir pvp sunucusu ben de bir pvp oyuncusuyum yetkili olabilirsem sunucudaki pvp seviyesini yukseltip yeni oyuncular kazandıracağımı düşünüyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Zamanla sunucuya ve yetkili takımına uyum sağlıyabileceğimi düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Kendime güvenim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep)

to mute skype vermeyi reklam saydığı için yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Herkese eşitim. Kurallara uymayan en yakı arkadaşım olsa bile cezasını veririm
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet kesinlikle iyi anlaşacağımı dusunuyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Top5
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz

u,lav ve block bugları oluyor bunları düzeltmek isterdim