xFallPvP Rehber Alımları

Zerdust

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
-Adınız: Utku
-Soyadınız: E. (Zorunlu Olursa Veririm)
-Yaşınız:14
-Skype adresiniz: CageBrowser
-Mikrofonunuz var mı:Evet
-Oyun içi isminiz: FlasHBoom
-Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3-4
-Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2-3 Hafta
-Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bu sunucu diğer sunucular gibi değil. Havalı ve bana layık bir sunucu .
-Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır Oyuncuyum.
-Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Diğer 3 veya 4 yerde yetkili oldum. 1 Tanesi Sky PVP idi . Diğeri faction'du. Diğeri ise Survival'idi.
-Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet. Çünkü bu sene önemli bir stres yaşayacağım. Bunu atlatmak için de buradayım.
--Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bu sunucu bayağı çok kişiyi bünyesinde barındırıyor ve büyük bir sunucu. Bu serverda yetkili olmak her yiğidin arşı değil :D
-xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabi ki . İnternet ortamında (ve gerçekte) sosyal sorun yaşamıyorum.
-Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Daha çabuk müdahale edebilme ve özgür düşünebilmem :D ( Bir de bildiğim komutlar )
-Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet yedim. PVP'im benim gerçekten çok iyi ve ben asla hack kullanmıyorum. Diğer oyuncuların tahammülsüzlüğünden kaynaklı bir durumdu.
-Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır, chat kurallarına uygun konuşan bir oyuncuyum.
-Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Onların benden daha yetkili gibi görerek. Onlara tatlı dilli bir şekilde konuşurum.
-Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabi ki bir sorun olmaz.
-Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuda zaten en iyi eklentiler var. Onu düşünmüş değilim :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu olduğu gibi güzel . Bir şey silip bu muhteşemliği yok etmek istemem.

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
-Adınız: Utku
-Soyadınız: E. (Zorunlu Olursa Veririm)
-Yaşınız:14
-Skype adresiniz: CageBrowser
-Mikrofonunuz var mı:Evet
-Oyun içi isminiz: FlasHBoom
-Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3-4
-Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2-3 Hafta
-Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bu sunucu diğer sunucular gibi değil. Havalı ve bana layık bir sunucu .
-Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır Oyuncuyum.
-Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Diğer 3 veya 4 yerde yetkili oldum. 1 Tanesi Sky PVP idi . Diğeri faction'du. Diğeri ise Survival'idi.
-Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet. Çünkü bu sene önemli bir stres yaşayacağım. Bunu atlatmak için de buradayım.
--Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bu sunucu bayağı çok kişiyi bünyesinde barındırıyor ve büyük bir sunucu. Bu serverda yetkili olmak her yiğidin arşı değil :D
-xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabi ki . İnternet ortamında (ve gerçekte) sosyal sorun yaşamıyorum.
-Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Daha çabuk müdahale edebilme ve özgür düşünebilmem :D ( Bir de bildiğim komutlar )
-Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet yedim. PVP'im benim gerçekten çok iyi ve ben asla hack kullanmıyorum. Diğer oyuncuların tahammülsüzlüğünden kaynaklı bir durumdu.
-Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır, chat kurallarına uygun konuşan bir oyuncuyum.
-Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Onların benden daha yetkili gibi görerek. Onlara tatlı dilli bir şekilde konuşurum.
-Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabi ki bir sorun olmaz.
-Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuda zaten en iyi eklentiler var. Onu düşünmüş değilim :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu olduğu gibi güzel . Bir şey silip bu muhteşemliği yok etmek istemem.
Ban yemiş bir oyuncuyu yetkili olarak almamızı beklemeyin. Bizimle değilsin.

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha doldurduğunuz formun farkında değilsiniz. Uzatmaya gerek yok, bizimle değilsiniz.

Adınız:Emre
Soyadınız:Ünlüer
Yaşınız:16
Skype adresiniz:[email protected] Gerekirse Telefon Numaramıda Verebilirim
Mikrofonunuz var mı:+
Oyun içi isminiz:Daha Katılmadım
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):oynamıyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Değerlendirmem lazım
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Çoğu Server Moderator Admin Rehber Olarak Yetkiliydim Çoğu Sefer Nitrado Üzerinden Kendi Serverlerimi açtım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucuya Katkı Sağlamak Ve Okuldan Sonraki Boş Zamanımı Değerlendirmek için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Saygılı Ve Dürüstlerse Neden Olmasın
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ben Saygılı Terbiyeli Ve Ahlaklı Birisiyim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet Yanlış Nick
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Kurucuya Serverde Lag Var Heralde Dediğim İçin
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Çok İyidir Ama Her İnsanın Bir sabır noktası vardır
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet İyi Anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Değişik Maplar Pluginler Sistemler Komutlar vb.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Sunucuya Girip Değerlendirmem Gerek.

Şunu Okudum Az Önce 2-3 Haftalık Oyuncuyu Yaparsak Haksızlık Olur Demişsiniz o Yüzden Yorum Silinebilir
Sunucuda hiç oynamamış birinin alım formu doldurması kadar garipti hayat. Bizimle değilsiniz.

KiLLua97

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucuda yetkili olan birine "bir güzellik yap" diyerek zaten baştan kaybettiniz yetkili olmayı. Bizimle değilsiniz.
Serverde daha yeni yetki almış ve konuşmuşluğum olan birisine böyle birşeyi ancak espritüel söylemişimdir biraz mantıklı bakarsak erenede söyleyebilirdim üzgünüm ama tecrübeli bir yetkili cevaplarsa daha iyi olacağını düşünüyorum

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Serverde daha yeni yetki almış ve konuşmuşluğum olan birisine böyle birşeyi ancak espritüel söylemişimdir biraz mantıklı bakarsak erenede söyleyebilirdim üzgünüm ama tecrübeli bir yetkili cevaplarsa daha iyi olacağını düşünüyorum
Benden daha tecrübelisi yok.

AlwaysHiding

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Ege
Soyadınız:Afşeören
Yaşınız:12
Skype adresiniz:afseorencihan
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:AlwaysHiding
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):6-7 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Sunucunun sadece 1vs1 kitleri değişirse badlion gibi bir server
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Uniocraft Survival Gameste Moderratordum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çok güzel bir server olarak buluyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):İyi düşünüp hoşgörülü olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Düşüncelerine saygılı bir şekilde davranırım ve saygılı
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:1vs1 kitlerini değiştirmek+adam kesince gapple vermesi
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Dediğim gibi kitler

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:Ege
Soyadınız:Afşeören
Yaşınız:12
Skype adresiniz:afseorencihan
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:AlwaysHiding
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):6-7 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Sunucunun sadece 1vs1 kitleri değişirse badlion gibi bir server
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Uniocraft Survival Gameste Moderratordum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çok güzel bir server olarak buluyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):İyi düşünüp hoşgörülü olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Düşüncelerine saygılı bir şekilde davranırım ve saygılı
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:1vs1 kitlerini değiştirmek+adam kesince gapple vermesi
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Dediğim gibi kitler
Gapple drop sistemi çok eskide kaldı. şu an kullanılan kitler ideal. Bizimle değilsin.

Bl4ckWakanda

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ömer Faruk
Soyadınız: Berber
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: Bl4ckWakanda
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 4.5 yıldır oynuyorum.Pvp ile 2015 yılının yazından beri ilgileniyorum.Kendimin yeterince anladığımı düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):6 aydır bu serverdeyim.Server birçok pvp serverinden iyi olduğu için tercih ettim.Tercigimden de memnunum.Daha önce ItsB4W diye bir hesabım daha vardı.Stats kasmaya başlayınca bu hesaba geçtim.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Dediğim gibi server birçok pvp serverinden kat kat iyi.Diğerleri klasik şekilde.Ama bu server çok farklı.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır yok.Normal oyuncuyum.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Daha önce birçok serverde yetkili oldum. Bundan 1 yıl Önce kendi serverim vardı pvp üzerine dayalı.AnkaNW Mod - RoesCraft Faction Mod .
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Zaten daha önceden kendi serverim vardı.Bundan zorlanmayacağımı düşünüyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Tekrar söylüyorum.Server diğer serverlardan kat kat iyi.Bide oyuncuların muhabbet ortamı da iyi.Bu yüzden bu serveri seçtim
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Serverdeki yetkililerin hiç saygısızlığını görmedim. Saygılılar yani.Uyum sağlayacağımdan hiç şüpem yok
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Kendimin normal bir oyuncudan daha iyi olduğumu düşünüyorum.Pvp'minde yeteri kadar geliştiğini düşünüyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır hiç ban yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): 2 kere yanlışlıkla "gg" yazmıştım ve mute yemiştim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyunculara asla küfür etmem.Onlar bana istedikleri kadar küfür etsinler.İyi oynayamayan oyunculara kötü söz söylemem.Bir zamanlar bizde öyle oynuyorduk çünkü.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Davranışım iyi oldugu için iyi anlaşrım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: şu an bence gayet iyi ileride bir şey olursa yetkililerle konuşulup bir şeyler yapılır.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:oyuncuların anlık pingleri 5-10 saniyeligine artabiliyor.Bu yüzden ping artınca oyundan atmayı kaldırabiliriz.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 4.5 yıldır oynuyorum.Pvp ile 2015 yılının yazından beri ilgileniyorum.Kendimin yeterince anladığımı düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):6 aydır bu serverdeyim.Server birçok pvp serverinden iyi olduğu için tercih ettim.Tercigimden de memnunum.Daha önce ItsB4W diye bir hesabım daha vardı.Stats kasmaya başlayınca bu hesaba geçtim.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Dediğim gibi server birçok pvp serverinden kat kat iyi.Diğerleri klasik şekilde.Ama bu server çok farklı.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Daha önce birçok serverde yetkili oldum. Bundan 1 yıl Önce kendi serverim vardı pvp üzerine dayalı.AnkaNW Mod - RoesCraft Faction Mod .
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Zaten daha önceden kendi serverim vardı.Bundan zorlanmayacağımı düşünüyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Tekrar söylüyorum.Server diğer serverlardan kat kat iyi.Bide oyuncuların muhabbet ortamı da iyi.Bu yüzden bu serveri seçtim
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Serverdeki yetkililerin hiç saygısızlığını görmedim. Saygılılar yani.Uyum sağlayacağımdan hiç şüpem yok
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Kendimin normal bir oyuncudan daha iyi olduğumu düşünüyorum.Pvp'minde yeteri kadar geliştiğini düşünüyorum.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): 2 kere yanlışlıkla "gg" yazmıştım ve mute yemiştim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyunculara asla küfür etmem.Onlar bana istedikleri kadar küfür etsinler.İyi oynayamayan oyunculara kötü söz söylemem.Bir zamanlar bizde öyle oynuyorduk çünkü.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Davranışım iyi oldugu için iyi anlaşrım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: şu an bence gayet iyi ileride bir şey olursa yetkililerle konuşulup bir şeyler yapılır.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:oyuncuların anlık pingleri 5-10 saniyeligine artabiliyor.Bu yüzden ping artınca oyundan atmayı kaldırabiliriz.
Olumsuz. Bizimle değilsin.

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ping artınca oyundan atmayı diğer oyuncular rahatsız olmasın, statsları bozulmasın diye ekledik. Bizimle değilsin.