- En iyi cevaplar
- 0
Açıkcası ben makineleşmek istiyorumDaha şimdiden oramıza buramıza çip koymaya başladılar. Teknoloji o kadar ilerlerse bize silikon varlık derseler yine iyi.
Açıkcası ben makineleşmek istiyorumDaha şimdiden oramıza buramıza çip koymaya başladılar. Teknoloji o kadar ilerlerse bize silikon varlık derseler yine iyi.
Tam aksine hiç ilgimi çekmiyor.Açıkcası ben makineleşmek istiyorumtanrıya karşı çıkıyomuş gibi bi algı yaratıyor. Matematik, bilgisayar yazılımları. İnsanlar olmadan var olamicak şeylere karşı aşırı bi ilgim var bu robota aşık olma olayıda burdan geliyo bi insana göre daha çok severdim çünkü onu tanrı değil insanlar yaptı. Bilgisayar ortamında yapmakla kalmayıp yaratadabiliyoruz ayrıca bunu belirtmek isterim
![]()
Katılıyorum.Teknoloji o derece ilerlerse biz insan olarak kalır mıyız? Bence tartışılması gereken asıl konu bu.
Robottan nasıl çocuk yapacanız bide onu söyleyin.
ulan ne çocuk meraklısıymış forumdaRobota aşık olursun olmasına da üreme gibi bir durum olmadığından dayanılmaz hale gelir bir süre sonra. Bu aşkı gereksiz masumlaştırmayın.
Robotlarıda gören köşede turan tenekeler sanacak. İnsanlar yapay zeka yarattılar be. Rick and Morty diye bir dizi var bilir misin bilmem ama orada bir bölümünde ilişki robotu var. İnsanların zevki için yaratılmış resmen(dizideki amacı tam bu olmasada)@RedFail
Hatsune miku. Öhehahem.
Anime karakteri ile robot ne alaka? Robot yapay durur. Kendi zekası yoktur. Anime karakterleri cansız olsa da bir insan tarafından haraketleri belirlenmiştir. Yapay durmaz tam tersine göz zevkine en uygun karakterleri yaratabilirsin.
Adamlar robotlara sulaniyor ha kesin japon işidir [emoji14]Robotlarıda gören köşede turan tenekeler sanacak. İnsanlar yapay zeka yarattılar be. Rick and Morty diye bir dizi var bilir misin bilmem ama orada bir bölümünde ilişki robotu var. İnsanların zevki için yaratılmış resmen(dizideki amacı tam bu olmasada)