Saint Sword | 1.8.X | Türkiyenin İlk Full PvP Sunucusu | 7/24 ONLINE

Clound

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ben serverden Clound hile açtığımın için süresiz ban yedim banımı açmanız için özür dileyecektim ayrıca hileyi çoktan sildim :emin: yine özür dilerim banımı açtığınız zaman mesaj atın açmazsanızda açmıyoruz falan diye yanıt gönderin ^_^

AlbatracZ

Marmara Network
En iyi cevaplar
0
Ben serverden Clound hile açtığımın için süresiz ban yedim banımı açmanız için özür dileyecektim ayrıca hileyi çoktan sildim :emin: yine özür dilerim banımı açtığınız zaman mesaj atın açmazsanızda açmıyoruz falan diye yanıt gönderin ^_^

Hile nin cezası Süresiz Uzaklaştırma dır malesef ona yapacak birşeyimiz yok.

Sunucu 1.8 Sürümüne Yükseltilmiştir Artık Sadece 1.8 Den giriş sağlanacaktır Banlar Resetlenmiştir.

AlbatracZ

Marmara Network
En iyi cevaplar
0
Dostum bence sen yeniden oku yorumumu :D
Okuduktan sonra yorumun seni desteklediğini ve konuyu açana yönelik olduğunu anlarsın.

Yorumun için teşekkürler bu sunucuyu anlamamanız çok normal. zaten direk açıldığında kafaya oturacak bir şey demedim her şey zaman gerektirir bizimle dalga geçmeni gerektirmez hele oruç u katarak burada bir emekvar o emeğe saygı duyacağınıza o fikire saygı duyacağınıza gelmiş burada yok bumu pvp yok şumu böyle yok saçma demeniz gerekmez.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yorumun için teşekkürler bu sunucuyu anlamamanız çok normal. zaten direk açıldığında kafaya oturacak bir şey demedim her şey zaman gerektirir bizimle dalga geçmeni gerektirmez hele oruç u katarak burada bir emekvar o emeğe saygı duyacağınıza o fikire saygı duyacağınıza gelmiş burada yok bumu pvp yok şumu böyle yok saçma demeniz gerekmez.
Daha fazla uzatmak istemiyorum, size iyi günler.

AlbatracZ

Marmara Network
En iyi cevaplar
0
1.Arkadaş dalga geçmemiş, full pvp yazıp faction tanıtmış adamda bunu dile getirmiş.
2.Orucu karıştıran benim fakat yine herhangi bir dalga geçme yok.
3.Kimse açtığınız servere saçma demedi o senin uydurman.
4.Full pvp diye faction u tanıtıp yalan söyledikten sonra eleştiriye kapanıyorsun.
Yani burada anlamayan kişinin o arkadaş olduğundan şüpheliyim..

Factionu lapis diye yutturmaya çalışıyorsun diyorsun hala bak gözünü sevdiğim hala bunları diyorsun 1. sayfaya gidersen susturulmuş bir insanın yazdıklarını okuyabilirsin orada saçma yazıyor ve hala emeğe saygısızlık edip Yutturmak diyorsun ya sana bir şey demiyorum. Sunucu faction olsaydı lapis nerede 80 tane warp nerede o skill sistemi nedir sanıyorsun sen türkiyedeki factiona benziyormu alakası bile yok sadece mine diye adlandırdığımız yerde elmas var oda oyuncular elmas set yapıp güzelce p4 yapıp savaşsınlar sunucuda bir egemenlik, bir rekabet göstersinler diye vardır, ayrıca eleştiriye açığım eleştirinin anlamını bilmiyorsun sanırım sunucuya girersin bakarsın "aa bura böyle olmuş buranın bu yönünün sevmedim" gibi direk sunucuya girmeden sunucunun hakkında ön yargılı konuşarak bu yorumları yapan insanlara kapalıyım ben.

AlbatracZ

Marmara Network
En iyi cevaplar
0
Konu üzerinden de yorumlayan insanlar vardır.
2. si benim kastettiğim adam 2. si değil ilk yorumu atan arkadaşdır.
Bunun yanı sıra 2. arkadaşda haksız sayılmaz küçük ayrıntılar + boss + pvp mine bunların tamamı full pvp olmuyor.
Full pvp serverlerde de oynamıştım adamlar sadece birkaç kit ile arena açmış ve skor tablosu var..
Onun dışında skill sistemi var ise o full pvp ye girmiyor dostum. o MCMMO veya RPG ye giriyor.
Birinin susturulmuş olmasıda onun haklı veya haksız olduğunu göstermez bu fikir sana nereden gelmiş bilmiyorum.
Şunun gibi düşün durmadan hırsızlık yapan biri ile hiç yapmamış birinin açıklamasını alıyorlar. Önceden suç işlemeyen kişi haksız olmasına rağmen Hırsızın açıklamasının yalan olduğunu düşünüyorlar.
Yine belirtiyorum Emeğe Saygısızlık Yapılmadı. Eleştiriyi kaldıramayıp kendini haklı çıkarmaya çalışmana gerek yok.

Eğer konuyu okusaydın düzgünce ne demek istediğimi anlardın sunucunun oluşumu vs bilgiler orada yazıyordu hakkımızda yerinde belliki sende okumadan etmeden gelmişsin direk yorumları okuyarak MCMMO veya RPG demen senin kafandaki kısıtlamadır skill sistemi Normal pvp yede getirilebilir factionada getirilebilir skyblockada getirilebilir her oyuna skill sistemi getirilebilir. Bunu kendi kafanda böyle kısıtlamışsınki bana böyle aktarma gereği duydun, ayrıca kendimi haklı çıkarma gibi bir çabam olmamakla birlikte tam tersine sizin kafanızdaki soru işaretlerini gidermeye çalışıyorum. Eleştiriyi konuda yapacak insanlar sunucunun %60 lık kısmına yorum yapıyorlar örnek veriyorum bu sunucu kötü diyen bir insan sunucu abcdef den oluşuyor ise abc yi görüp öyle yorum yapıyorlar sunucu iyi diyen ise yine bunla ilgili yorum yapar. Eğer sunucuya girip bakıp inceleyip insan %100 e kadar eleştiri yapabilir yani demek istediğim %100 eleştiri yapmadan kendi yorumunuzu katmanız doğru değildir.

edit: harf değişikliliği yapdım

Son düzenleme:

AlbatracZ

Marmara Network
En iyi cevaplar
0
asıl sen anlamamakta ısrar ediyorsun insanda merak uyandırmak için bu kadar ayrıntılı açmadım ben forumu sen bilmeden etmeden FULL PVP olmadığını sounucuna varabilir felan filan diyorsun orada paşa paşak oynadığım sunucu böyle bizde ondan esinlenerek açtık demişim ve sen hala olmadığının kanıtı felan filan diye yazıyorsun bilmeden etmeden nası bu karara kanat getirebiliyorsun anlamadım, ayrıca kardeşim lafı tanımadığım insanlar tarafından bana denmesini sevmiyorum sende bellirli bir kafa yapısı yani pvp olan sunucu şöyle olur diyorsun yani açıklaması böyle sence gidersin pvp kitini alırsın ws atarsın 1vs1 atarsın elmas kazanırsın yada kredi kazanırsın gidersin onu harcarsın item alırsın bilmem artık ne yaparsın işte türkiyedeki insanların kafasına böyle oturmuş bir vaziyette bunu değiştirmek bizim elimizde ve sen hala yok ANLAMIYORSUN diyorsun asıl anlamayan sensin bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpdır güzel insan.

AlbatracZ

Marmara Network
En iyi cevaplar
0
Bunları yazarken benim anlamadığımı düşünüyorsan ve hala birinin bu fikre varamiyacağını düşünüyorsan seni sadece daha fazla düşünmeye bırakırım.
Sana hakaret edilmeyen bir yorumdan açtın bu konuyu ve okumadan ve düşünmeden yorum atmaya devam ediyorsun.
Asıl sana demeli bence. Bilmemek değil, Öğrenmemek Ayıp.
seninle uzlaşamayacağız galiba fazla konuşmaya gerekte yok.

Konu Güncel Anti Hile Güncellemesi Getirilmiştir