AlbatracZ
Marmara Network
- En iyi cevaplar
- 0
Harika bir sunucu,tebrikler arkanızdayım..
Fikir güzel yapılar ve plunilerde geliştirilirse daha güzel olur arkanzıdayım..
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Harika bir sunucu,tebrikler arkanızdayım..
Fikir güzel yapılar ve plunilerde geliştirilirse daha güzel olur arkanzıdayım..
Sunucu geliştirilmeli özen göstermelisiniz. Başarıların devamını dilerim.
Ben serverden Clound hile açtığımın için süresiz ban yedim banımı açmanız için özür dileyecektim ayrıca hileyi çoktan sildimyine özür dilerim banımı açtığınız zaman mesaj atın açmazsanızda açmıyoruz falan diye yanıt gönderin
![]()
Konuyu yeniden okumanı tavsiye ediyorum dostumOruç dokunuyor diyorum da dinleyen yok.
Dostum bence sen yeniden oku yorumumu
Okuduktan sonra yorumun seni desteklediğini ve konuyu açana yönelik olduğunu anlarsın.
Daha fazla uzatmak istemiyorum, size iyi günler.Yorumun için teşekkürler bu sunucuyu anlamamanız çok normal. zaten direk açıldığında kafaya oturacak bir şey demedim her şey zaman gerektirir bizimle dalga geçmeni gerektirmez hele oruç u katarak burada bir emekvar o emeğe saygı duyacağınıza o fikire saygı duyacağınıza gelmiş burada yok bumu pvp yok şumu böyle yok saçma demeniz gerekmez.
1.Arkadaş dalga geçmemiş, full pvp yazıp faction tanıtmış adamda bunu dile getirmiş.
2.Orucu karıştıran benim fakat yine herhangi bir dalga geçme yok.
3.Kimse açtığınız servere saçma demedi o senin uydurman.
4.Full pvp diye faction u tanıtıp yalan söyledikten sonra eleştiriye kapanıyorsun.
Yani burada anlamayan kişinin o arkadaş olduğundan şüpheliyim..
Konu üzerinden de yorumlayan insanlar vardır.
2. si benim kastettiğim adam 2. si değil ilk yorumu atan arkadaşdır.
Bunun yanı sıra 2. arkadaşda haksız sayılmaz küçük ayrıntılar + boss + pvp mine bunların tamamı full pvp olmuyor.
Full pvp serverlerde de oynamıştım adamlar sadece birkaç kit ile arena açmış ve skor tablosu var..
Onun dışında skill sistemi var ise o full pvp ye girmiyor dostum. o MCMMO veya RPG ye giriyor.
Birinin susturulmuş olmasıda onun haklı veya haksız olduğunu göstermez bu fikir sana nereden gelmiş bilmiyorum.
Şunun gibi düşün durmadan hırsızlık yapan biri ile hiç yapmamış birinin açıklamasını alıyorlar. Önceden suç işlemeyen kişi haksız olmasına rağmen Hırsızın açıklamasının yalan olduğunu düşünüyorlar.
Yine belirtiyorum Emeğe Saygısızlık Yapılmadı. Eleştiriyi kaldıramayıp kendini haklı çıkarmaya çalışmana gerek yok.
seninle uzlaşamayacağız galiba fazla konuşmaya gerekte yok.Bunları yazarken benim anlamadığımı düşünüyorsan ve hala birinin bu fikre varamiyacağını düşünüyorsan seni sadece daha fazla düşünmeye bırakırım.
Sana hakaret edilmeyen bir yorumdan açtın bu konuyu ve okumadan ve düşünmeden yorum atmaya devam ediyorsun.
Asıl sana demeli bence. Bilmemek değil, Öğrenmemek Ayıp.
Teşekkürler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.HOCAM AŞIRI GÜZEL SV ÇOK BAYILDIM FACTİON DEİL KESİNLİKLE AMA COK GÜZEL OLMUŞ