Şarkılar!

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Favorim:

Şaka bi yana sürekli bunları dinliyorum.

Daha çok var.. -_-

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben genelde neşid dinlerim ve bunlar, bunun dışında "urfanın acılı biberini..." tam versiyonu.

Neşidde şarkı sayılır çünkü sözle şarkı yapılır müzikle müzik.

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şu Türkçe Rap'ı hızlı olarak tanımlıyorlar ya çok sinirleniyorum.

Norm'a kurban ol sen :)

Bi single çıkardı adam herkes kıskançlıktan öldü. 1000 türlü şey uydurdular. En sonunda kaldırttılar youtubeden.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu Türkçe Rap'ı hızlı olarak tanımlıyorlar ya çok sinirleniyorum.

Norm'a kurban ol sen :)
Ya şu norm 2 3 seneliğine gelip bir diss atıp piyasayı karıştırıp ortamı kekleyen sonra EMI ile anlaşıp bir alet becerdiğini sanan arkadaş değil mi?
Lütfen, Ceza, Allame, Sagopa, Yener Çevik, Joker, Server Uraz, Şehinşah, Mode XL, Anıl Piyancı gibiler varken bana şu arkadaşı savunma.

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya şu norm 2 3 seneliğine gelip bir diss atıp piyasayı karıştırıp ortamı kekleyen sonra EMI ile anlaşıp bir alet becerdiğini sanan arkadaş değil mi?
Lütfen, Ceza, Allame, Sagopa, Yener Çevik, Joker, Server Uraz, Şehinşah, Mode XL, Anıl Piyancı gibiler varken bana şu arkadaşı savunma.
Şu ses programlarına çıkıp da ünlü olanları yazmaktan üşenmedin mi? Onlar kendini ünlü sanıp da sadece belirli bir yere hitap eden kişiler. Gerçek yetenekler Norm Ender, Contra, Şehinşah, Kezzo.

Hem ilk önce diss olayını kıskançlıktan ceza ve sagopa açtı. Sonra joker de katıldı. Adama 3 kişi diss atarken adam tek başına yürüttü. Bunları söylemem demek olmuyor ki onları da dinlemiyorum. Hepsini dinliyorum ama ben gerçek yetenekleri daha çok seviyorum.

Son düzenleme:

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu ses programlarına çıkıp da ünlü olanları yazmaktan üşenmedin mi? Onlar kendini ünlü sanıp da sadece belirli bir yere hitap eden kişiler. Gerçek yetenekler Norm Ender, Contra, Şehinşah, Kezzo.
Güldürme beni :D
Ceza ve Sagopa ses programına mı çıktı?
Sen yokken vardı onlar birader, Türkçe Rap dünyası'nın ilklerinden.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Anladığım kadarıyla forum animeçi, reb beyin bop qalçacı ve jiletçilerden oluşuyor

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güldürme beni :D
Ceza ve Sagopa ses programına mı çıktı?
Sen yokken vardı onlar birader, Türkçe Rap dünyası'nın ilklerinden.
Türkçe Rap dünyasını en kötü yerine de getirenler onlar. Hem ikisini de şuanda savunuyorsun da ne oluyor? İkisi de birbiriyle konuşmuyor. En sonunda onlar da batacak. Ceza şu Adanalı filminde şarkısı çıkmasaydı eğer zor ünlü olurdu.