Yazık kulağına, Server Uraz aç pls.
NormLife Bebeğim!!!
Lanet Server.Yazık kulağına, Server Uraz aç pls.
Ya şu norm 2 3 seneliğine gelip bir diss atıp piyasayı karıştırıp ortamı kekleyen sonra EMI ile anlaşıp bir alet becerdiğini sanan arkadaş değil mi?Şu Türkçe Rap'ı hızlı olarak tanımlıyorlar ya çok sinirleniyorum.
Norm'a kurban ol sen![]()
Şu ses programlarına çıkıp da ünlü olanları yazmaktan üşenmedin mi? Onlar kendini ünlü sanıp da sadece belirli bir yere hitap eden kişiler. Gerçek yetenekler Norm Ender, Contra, Şehinşah, Kezzo.Ya şu norm 2 3 seneliğine gelip bir diss atıp piyasayı karıştırıp ortamı kekleyen sonra EMI ile anlaşıp bir alet becerdiğini sanan arkadaş değil mi?
Lütfen, Ceza, Allame, Sagopa, Yener Çevik, Joker, Server Uraz, Şehinşah, Mode XL, Anıl Piyancı gibiler varken bana şu arkadaşı savunma.
Güldürme beniŞu ses programlarına çıkıp da ünlü olanları yazmaktan üşenmedin mi? Onlar kendini ünlü sanıp da sadece belirli bir yere hitap eden kişiler. Gerçek yetenekler Norm Ender, Contra, Şehinşah, Kezzo.
Türkçe Rap dünyasını en kötü yerine de getirenler onlar. Hem ikisini de şuanda savunuyorsun da ne oluyor? İkisi de birbiriyle konuşmuyor. En sonunda onlar da batacak. Ceza şu Adanalı filminde şarkısı çıkmasaydı eğer zor ünlü olurdu.Güldürme beni
Ceza ve Sagopa ses programına mı çıktı?
Sen yokken vardı onlar birader, Türkçe Rap dünyası'nın ilklerinden.
Kıskananlar kötülediği için adamın adı lekeliye çıktı.Burda Mor Minderi savunmayın Allah aşkına beyler ya![]()