IP: NovaSurvival.batihost.com >> 1.10.x | 1.11.x | 1.12.x | Demir Eşyalar Artık Craft Edilebilir !!

Kadir93

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

4GB Survival Server Rami + 1GB Lobi Rami olmak üzere toplam

5GB RAM

CPU açıklanacak

IP

NovaSurvival.Batihost.com

50 GB SSD Depolama

Beyler şöyle bir survival server hayal edin;İtemlerin çoğu sadece moblardan düşüyor mesela elmas kılıç. Craft Edilemiyor. Ench basılamıyor. marketten eşya satın alınamıyor. Survival server bu, adı üzerinde. Hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Millet bırak p4 ü elmas setle bile gezemiyor. Madenden topladığınız şeylerle eşyalarınıza + basıyorsunuz efsun ekliyorsunuz. Açlığınızı doldurmak için buğday ekip ekmek yapmak zorundasınız balık tutmanız gerekiyor. Nasıl olurdu? bence iyi olurdu zaten Türkiye'de oyuncuyu böyle zorlayan survival server bir elin parmağından az. işte yeni açılan bir server daha ;
Novasurvival.batihost.com
Gerçek Hayatta Kalma Sunucusu

Lütfen Konunun En Altındaki Güncelleme Notlarını Okumadan Sert Eleştiri Yapmayınız
!!!

Demir, altın , elmas savaş eşyaları craft edilemez
Bu savaş eşyaları sadece moblardan düşer ve eşyanın madenine göre düşme ihtimali değişir

Eşyalar ench masasında büyülenemez
Ench sistemi survival için tam bir sıkıntıydı bende hemen hemen aynı zorlukta ama daha keyifli ve heyecanlı olan eşya yükseltme ve efsun skriptlerini yazdım

Daha adil spawner sistemi
Artık spawnerleri oyuna daha çok emek veren ve daha çok zaman harcayan kişiler toplayacak

Mesleksiz
Emeğin paradan daha değerli olduğu sunucuda para kazanmanın tek yolu farmlar ve alın teri

StackMob
Moblar iç içe girer ve oyun daha akıcı, daha eğlenceli hale gelir

Gelişmiş Chat denetimi
Yine kendi hazırladığım hafif ama etkili chat denetim skriptleri sayesinde huzurlu ve seviyeli oyun ortamı

İlgili, olgun ve anlayışlı yönetim kadrosu
Detaylar ekibimiz bölümünde

Globalmarket Plugini
Birçoğunuzun bildiği kullanımı kolay olan /market listings pluginini büyük ölçüde Türkçeleştirerek serverde ticarete can vermeyi hedefledik

Açık Artırma
/ca komudu ile crazy auctions pluginini kullanabilir, bu sayede farklı bir ticaret tadı yaşamış olursunuz

NPC Takas sistemi
Efsun ve eşya geliştirme s,stemleri için gerekli olan materyalleri ne çok zor ne de çok kolay olmayacak halde NPC lerden takas edebilirsiniz

Gelişmiş Rütbe Sistemi
Diğer sunucular gibi rütbe atlamak tamamen paraya bağlı kalmayacak, rütbe atlarken sizden materyal ve emek isteyecek

Maden görüş hilesi tam olarak engellendi
Paperspigot sürümlerinin kendi koruma sistemi ile Maden görüş hilesi Tamamen engellendi

Timber Mod
TreeAssist plugini ile bugsuz bir şekilde ağaçlarınızı toplayabilirsiniz

Random TP
Ormanda ıssız yer arayanlar için bir kolaylık

Alımlar olacakmı
Sunucu Açıldığında İhtiyaca Göre reklamcı, rehber alınacak alımlar 15 yaş üstü kişilerle yapılacak

Sunucuda lag vs sıkıntılar olacakmı
Kesinlikle Lag, bot, ddos gibi sıkıntılar yaşamayacaksınız bunlar için gerekirse ek ücretler ödeyerek koruma sağlanacak

Sunucu Kapanacakmı
Sunucunun ilk 6 aylık parası peşin olarak ödenecek ve bu 6 ay bir açık beta gibi düşünülebilir eğer işler yolunda giderse ki gideceğinden şüphemiz yok sunucuya bir 6 ay daha eklenecek ve böyle böyle ömürlük bir sunucu olacağımızı planlıyoruz

Ekibimiz 3 kişilik ve 3 ümüzde 17 yaşını bu yaz dolduracak
Yani ekibimizi 18 yaşında 3 genç olarak düşünün
Ekibimizdeki yöneticiler birbirlerini reel hayatta yüzyüze tanıyan samimi ortaklar
Alımlarla olacak rehberimiz ve reklamcımızında Hem Sesli Hemde Görüntülü İletişimi mümkün olacak kişilerden seçeceğiz
Baş kurucumuzla iletişime geçebilirsiniz

Spawn

Warp Orman

Diğer Sistemler

Görev Sistemi

[17.06.2017 | 11:35]
>>Spawn Buildine Başlandı Tahmini olarak 2-3 gün içinde spawnımız hazır olacak

>>Meslek Sistemi Yerine Daha Eğlenceli Ve Emek İsteyen Bir Sistem Önerisi Alındı Gerekli Pluginler Ve Skriptler Hazırlanıyor Bu Sayede Serverde Para Kazanmak Ve Gelişmek Bir Seviye Daha Kolaylaşacak Ve Eğlenceli Hale Gelecek

[23.06.2017 | 20:36]

>>Bungeecord sistemi ile çakma lobi eklendi bu sayede hem bot hemde DDoS Saldırılarının engellenmesi büyük ölçüde sağlandı

>>Saldırıları engelleme çalışmaları sürüyor

[16.08.2017 | 23:14]

>>Gerekli bütçe toplandı, sunucu iki gün içinde açılacak. Gecikme için özür dileriz
>>Görev sistemi eklendi bu sayede sunucuda 7 adet görevi sırasıyla kolaydan zora doğru yaparak güzel ödüller kazanabilirsiniz.

[21.08.2017 | 14:00]
>> Makine kiralandı
>> Açılış Tarihi Verildi

[27.08.2017 | 11:35]

>> Orman buildi değiştirildi
>>Efsun nesnesi ve Değerli taşlar değiştirildi
>>Sunucu Sürümü 1.12.1 e yükseltildi
>>Pluginler optimize edilerek lag azaltıldı
>>Görev menüsü açma sorunu giderildi
>>Görevler zorlaştırıldı
>>Ranklar zorlaştırıldı

Sabrınız İçin Teşekkürler!

Son düzenleme:

MrSilo

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Konu ayracını sizin yaptığınıza dair bir kanıtınız var mı ?
2015'te Kullandıgım 1 konuda var ve ondan eski 1 konuda o ayracı göremezsin ayrıca arkadaşın konusunu dahada baltalamak istemiyorum. Tekrar açılacağı 1 sunucu olduğu için ilk günlerinden heveslerini kırmak istemiyorum sadece nazikçe ve edeplice uyarıyorum. Uzatmaya devam ediceksen skype adresimi ekle.

Kadir93

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Konunu resimleri bi kısmı benden çalıntı rica edersem kaldırırmısınız ?

Kanıt>>
konuyu çok önceden hazırlamıştım ozaman yaptım büyük ihtimal özür dilerim kaldırıyorum
Konu ayracına sahip çıkan arkadaş;
Bu konu ayracı aktif olarak kullandığım bir hack forumundan alıntı ve baya yaygın kullanılan bir öğe zaten bu ayracıda başka bir forumda açıkça paylaşılmış materyaller içerisinden bulunabilir yani tasarım size ait değil lütfen baltalama konuyu

Aylardır uğraşılmış sunucu bumu ?
sanırım sunucuyu sadece mape bakarak değerlendirdiniz evet map konusunda eksiğimiz var ve alınacak bir builder ile bu eksiği gidereceğiz ama sunucunun bana göre asıl içeriği değişik sistemler ve altyapısı sunucuda 25 civarı bir plugin kullanarak ciddi değişimler yapmak baya zamanımı aldı pluginleri az tutarak akıcı bir oyun keyfi sunmayı amaçladım bahsettiğim efsun ve yükseltme sistemi skriptlerini 250 satır gibi hafif bir skripte sığdırmak için 3 değişik event ,effect, koşul kullanımı denedim ve bu süreç 4,5 haftaya sığabildi sözün özü sunucuyu sadece map olarak değerlendirmeyin sunucunun altyapısında ciddi bir emek yatıyor
Eleştirin için teşekkür ederim

LeffsBy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Maalesef söylemek zorundayım ki sizden daha iyi 2 sunucu daha geldi oldukça profesyonel sunucusuydu özellikle 1 tanesi, isim vermiyorum. Saldırıları önlemek öyle 1 cümle anlatmak kadar kolay değil. O iki sunucu'da gayet profesyonellerdi. İşleri yolunda gitseydi neden kapatırlardı? Bir tanesine kıskançlıktan saldırırlar,biri de o kadar masrafa ve güzel bir server olmasına rağmen online alamadı. Yinede ömür boyu dayancağını ve aylarca emek harcandığını söylüyorsan söylemeye devam et.

Kadir93

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Maalesef söylemek zorundayım ki sizden daha iyi 2 sunucu daha geldi oldukça profesyonel sunucusuydu özellikle 1 tanesi, isim vermiyorum. Saldırıları önlemek öyle 1 cümle anlatmak kadar kolay değil. O iki sunucu'da gayet profesyonellerdi. İşleri yolunda gitseydi neden kapatırlardı? Bir tanesine kıskançlıktan saldırırlar,biri de o kadar masrafa ve güzel bir server olmasına rağmen online alamadı. Yinede ömür boyu dayancağını ve aylarca emek harcandığını söylüyorsan söylemeye devam et.
Saldırıları önlemek evet çok zor bi iş ama aklımda değişik bir lobi sistemi var şu an sistemi buradan açıklama gereği duymuyorum ama saldırıları büyük ölçüde önleyeceğimi temenni ederim
Eleştirin için saol