Mythcraft: Yüzüklerin Efendisi Rol Sunucusu - Orta Dünya'nın 4. Çağında Yerinizi Alın!

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
RP'yi severim ve bilirim fakat Lotr dünyasına birazcık yabancıyım. Du bakayım kabul edecekler mi.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
RP'yi severim ve bilirim fakat Lotr dünyasına birazcık yabancıyım. Du bakayım kabul edecekler mi.
Cücelere gel her türlü yardımcı oluruz bro

Cücelere gel sen istersen doğusunda yaparız istersen güneyinde.
Selam Rohan size uçsuz bucaksız topraklarda at koşturmayı vaad ediyor.
Başvuru için yardım lazım ise bana mesaj atabilirsiniz. Her türlü yardım eder tanıtırım. Çok büyük bir lotr bilgisi gerekmiyor.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başvuru nasıl yapacağım ? :/

Özel rol derken ? Zaten orta dünyada belirli bir kendi yaptığım karakterim var İsmi
Pyria ve bir elf elf olarak sunucuya nasıl başlayabilirim yardımcı olurmusunuz ?
sunucuda kolay bir şekilde elf olamıyorsun. Foruma kayıt olup elf başvuru formunu okuyabilirsin. Ancak oldukça zor görünüyor.

"Karakter Paneli" kısmından insan veya cüce daha kolay bir şekilde olarak başvurabilirsin. Tavsiyem "insan (rohan)" seçmen.

MavimsiBeyaz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Gerçekten zormuş. İnsan olarak başvuru atsam nekadar zamana sunucuda olabilirim ? Ve başvuru soruları nerede göremedim :/
Başvurunu karakter panelinden yapabilirsin,insan veya cüce olman başvurunu etkilemez 2 gün sonra beta var ve elf,ork gibi roller özel rollere giriyor bunlar için özel başvuru yapman gerekir temennim cüce olman üzerinedir :)

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm metni okumadım ama ekran görüntülerine resmen bayıldım, başarılar.