- En iyi cevaplar
- 0
Rohan'a bekliyoruz seniAylardır foruma girmiyordum. dur la bi girip bakayım dedim. Hayal görüyorum şu an heralde![]()
Rohan'a bekliyoruz seniAylardır foruma girmiyordum. dur la bi girip bakayım dedim. Hayal görüyorum şu an heralde![]()
Rohan'a bekliyoruz seni![]()
RP'yi severim ve bilirim fakat Lotr dünyasına birazcık yabancıyım. Du bakayım kabul edecekler mi.
Cücelere gel sen istersen doğusunda yaparız istersen güneyinde.Bi düzeltme yapayım. Demir tepeler Ereborun kuzeyinde değil batısında.
RP'yi severim ve bilirim fakat Lotr dünyasına birazcık yabancıyım. Du bakayım kabul edecekler mi.
Selam Rohan size uçsuz bucaksız topraklarda at koşturmayı vaad ediyor.Cücelere gel her türlü yardımcı oluruz bro
Cücelere gel sen istersen doğusunda yaparız istersen güneyinde.
Elfler özel rolle giriliyor.Yaşasın yüce elf ırkı! Sunucunuzda olacağım![]()
sunucuda kolay bir şekilde elf olamıyorsun. Foruma kayıt olup elf başvuru formunu okuyabilirsin. Ancak oldukça zor görünüyor.Başvuru nasıl yapacağım ? :/
Özel rol derken ? Zaten orta dünyada belirli bir kendi yaptığım karakterim var İsmi
Pyria ve bir elf elf olarak sunucuya nasıl başlayabilirim yardımcı olurmusunuz ?
Başvurunu karakter panelinden yapabilirsin,insan veya cüce olman başvurunu etkilemez 2 gün sonra beta var ve elf,ork gibi roller özel rollere giriyor bunlar için özel başvuru yapman gerekir temennim cüce olman üzerinedirGerçekten zormuş. İnsan olarak başvuru atsam nekadar zamana sunucuda olabilirim ? Ve başvuru soruları nerede göremedim :/