FuryRS
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yok Canım Öyle Değil. Düz Dünya İçin Göreliliği Nasıl UyarlıycaksınızHocam Einstein bunları zaten açıklamış benim açıklamama tekrar gerek olmaz sanırsam ?
Yok Canım Öyle Değil. Düz Dünya İçin Göreliliği Nasıl UyarlıycaksınızHocam Einstein bunları zaten açıklamış benim açıklamama tekrar gerek olmaz sanırsam ?
Yok Canım Öyle Değil. Düz Dünya İçin Göreliliği Nasıl Uyarlıycaksınız![]()
internette gördüm yalan mı olacakHe canım dünya düzdür, hatta alttan bir boğa dünyayı havada tutar.
Arkadaş 2017 yılında binlerce yıldır kendi geliştirmiş Homo Sapien'ler kalkmış Dünya düzdür diyor. Ya 1687 yılında ortada daha adam akıllı kaynak yokken Newton yer çekimi kanunu bulmuş, Einstein yıllarını vermiş görecelik kanunu bulmuş, bizimkiler Youtube üzerinden dünyanın düz olduğunu kanıtlıyor. Arkadaş hangi yüzyıldayız ya, yazıyı geçen ay mı bulduk? İnsanlık artık robot yapıyor robot, biz burada oturmuşuz alfabeyi ve bilgisayar kullanmayı bilen herkesin rahatlıkla girip bir şeyler paylaşabileceği bir site üzerinden evrensel bir şeyi kanıtlamaya çalışıyoruz.
Bak Macellan'a adam yememiş içmemiş takmış kafayı buna gitmiş dolaşmış Dünya'yı, yuvarlak olduğunu kanıtlamış. Varsa senin karşıt fikrin git dolaş dünyayı doğudan batıya baktın aynı yere gelmiyorsun o zaman deriz ki ha bu adam haklıymış. Oturduğumuz sandalye üzerinde bilim yapacağız öyle mi? He canım he yaparız.
Macellan Yolda Ölüyor Bu AradaHe canım dünya düzdür, hatta alttan bir boğa dünyayı havada tutar.
Arkadaş 2017 yılında binlerce yıldır kendi geliştirmiş Homo Sapien'ler kalkmış Dünya düzdür diyor. Ya 1687 yılında ortada daha adam akıllı kaynak yokken Newton yer çekimi kanunu bulmuş, Einstein yıllarını vermiş görecelik kanunu bulmuş, bizimkiler Youtube üzerinden dünyanın düz olduğunu kanıtlıyor. Arkadaş hangi yüzyıldayız ya, yazıyı geçen ay mı bulduk? İnsanlık artık robot yapıyor robot, biz burada oturmuşuz alfabeyi ve bilgisayar kullanmayı bilen herkesin rahatlıkla girip bir şeyler paylaşabileceği bir site üzerinden evrensel bir şeyi kanıtlamaya çalışıyoruz.
Bak Macellan'a adam yememiş içmemiş takmış kafayı buna gitmiş dolaşmış Dünya'yı, yuvarlak olduğunu kanıtlamış. Varsa senin karşıt fikrin git dolaş dünyayı doğudan batıya baktın aynı yere gelmiyorsun o zaman deriz ki ha bu adam haklıymış. Oturduğumuz sandalye üzerinde bilim yapacağız öyle mi? He canım he yaparız.
Biliyorum ya, Macellan'ın sadık uşağı sağ olsun tamamlandı o tur. Toprağı bol olsun.Macellan Yolda Ölüyor Bu Arada![]()
![]()
Bu Adama Sonuna Kadar Katılıyorum. Fiziğin Babalarına Karşı Gelmek Öyle Youtube'dan Wikipedi den Carttan Curttan Kıytırık Makaleler Bulmakla Olmaz. Teorini Destekliycek Kanıt Bulman Gerek.
internette gördüm yalan mı olacak
edit: konuyu bilmiyorsun.
Bununla 3 oldu, 3'ünü de izledim. Adam çok güzel anlatıyor.Atan var mı bilmiyorum fakat her şey burda açıklanmış.
Bu Videoyu da Kanıt Olarak Atan VarBununla 3 oldu, 3'ünü de izledim. Adam çok güzel anlatıyor.
Ne konuyu mu bilmiyorum? Maşallah 7 sayfa roman gibi yazı yazılmış hepsini okudum, Youtube'da gördüğün videolar ile kanıya varmışsın. Yok balık gözü, yok Nasa bize yalan söylüyor, yok bakın bu video'da Dünya düz gözüküyor falan. Dostum sana göre koskaca Nasa yalan söylüyor, o video niye yalan söylemesin ki. Ben yine diyorum sana madem çok meraklısın, çık evinden kanka, dümdüz Kars'a git oradan Azerbaycan, Hindistan, Çin, Japonya falan döner gelirsin Türkiye'ye. Ha baktın gelmiyon mu de ki "Arkadaşlar dünya düzmüş bu gittikçe gidiyor hakkınız helal edin".internette gördüm yalan mı olacak
edit: konuyu bilmiyorsun.
Elle tutulur, gözle görülür bir kanıtın var mı ?Bu Videoyu da Kanıt Olarak Atan VarUlan Adam Sonunda Diyor İster İnan İster İnanma
Sürekli batıya gidersen aynı yere gelirsin. Bu düz olsada değişmez.Ne konuyu mu bilmiyorum? Maşallah 7 sayfa roman gibi yazı yazılmış hepsini okudum, Youtube'da gördüğün videolar ile kanıya varmışsın. Yok balık gözü, yok Nasa bize yalan söylüyor, yok bakın bu video'da Dünya düz gözüküyor falan. Dostum sana göre koskaca Nasa yalan söylüyor, o video niye yalan söylemesin ki. Ben yine diyorum sana madem çok meraklısın, çık evinden kanka, dümdüz Kars'a git oradan Azerbaycan, Hindistan, Çin, Japonya falan döner gelirsin Türkiye'ye. Ha baktın gelmiyon mu de ki "Arkadaşlar dünya düzmüş bu gittikçe gidiyor hakkınız helal edin".
Elle Tutulur Gözle Görülür Kanıtım 300 Yıllık Fizik Tarihine Dayanıyor. Görelilik KuramıElle tutulur, gözle görülür bir kanıtın var mı ?
Düz Olsa Değişir. Sen Demedin mi Buzullarla Kaplı. Abi İroni İçindesin YaElle tutulur, gözle görülür bir kanıtın var mı ?
Sürekli batıya gidersen aynı yere gelirsin. Bu düz olsada değişmez.
Yahu düz diyorsun düz, Snake oyunu mu? Dünya'nın sonuna gidince başına ışınlanalım. Dünya bir yuvarlak ise başladığın yere dönersin, düz ise düzlem boyunca dümdüz ilerlersin.Elle tutulur, gözle görülür bir kanıtın var mı ?
Sürekli batıya gidersen aynı yere gelirsin. Bu düz olsada değişmez.