Genel sohbet havasına dönüşmüş bir konu, :DD

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Çalıntı demeyelim aslında. Dust 2 CSGO oyunununa yapılmış özel bir harita değil. Tasarlanıp ve değiştirilip sanırım gaziantep adıyla zulaya geçmiş. Dediğim gibi dust 2 haritasını cs serisinde gördüğümüz için çalıntı diyoruz.
Pekala. Ancak grafikleri de kötü. Oynanacak bir oyun değil doğrusu :huh:

Vertex

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Counter Strike 1.6'nın da grafikleri kötüydü ama oynayan çoktu. Gta'nın da grafikleri kötüydü ama oynayan çoktu, ilk zamanlarında en üstün grafikleri beklememek lazım. İlk zamanlarında grafikleri kötü olsa da, sonradan çok daha iyi geliştiren çok oyun örneği var...

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence güzel bir oyun nasıl olsa türklerin yaptığı bir şey destek çıkmak lazım :sinsi1::sinsi1: :p, ama senin düşüncene saygı duyorum, grafikleri biraz daha geliştirile bilir ve anladığım kadarıyla seninde oyun ilgin benim gibi bende pek sevmiyorum zulayı :3

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Bence güzel bir oyun nasıl olsa türklerin yaptığı bir şey destek çıkmak lazım :sinsi1::sinsi1: :p, ama senin düşüncene saygı duyorum ama grafikleri biraz daha geliştirile bilir ve anladığım kadarıyla seninde oyun ilgin benim gibi bende pek sevmiyorum zulayı :3
Türkler yaptı diye emeğe saygısızlığı kabullenmemeliyiz :huh:

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Teşekkürler sen?
Ona "Blur" efekt derler. Göz teması sistemine dayalı olarak bir objeye yaklaştığında diğer objelerin çözünürlüğünün düştüğünü farkedersin. Senin gözünde öyle. Şimdi ne yapalım? Allah'a isyanmı edelim :D Hem Minecraft SEUS Ultra Graphics paketinde de böyle. Niye ona ötmüyorsunuz da? Buna ötüyorsunuz? Ayrıca Steam'da savaş oyunlarına vs. dahil bir sürü DLC/Ek Paket satın alma mevzusu var. O PayToWin olmuyor mu?

Diliniz damağınız kuruyana kadar ülkeyi geliştirenlere saldıracağınızdan şüphesizim. Allah bile dini hususunda buyurur ki; "Onların gözlerini ve kulaklarını bir perde ile sımsıkı kapatmışızdır." Sizde devlete karşı bu hesap. 10 yıl önce şu an ki devletimiz olmasaydı burada bunları bana yazabilecek miydiniz acaba? Ah neyse. Siz sadece konuşun. Çok pişman olacaksınız, ama elinizden bir şey gelmeyecek. Hadi iyi forumlar, bu kadar seviye düşmem (ve konu Türkiye bile olsa siyasetin sınırına dayanmışken) daha fazla da "Forum Kuralları" çerçevesinde ileriye gidemem. İyi forumlar!

Ben oynadığımda birşeye çok yaklaştığında çözünürlüğü düşüyor ve kötü görünüyor. Yanlız diğer objlerin değil önündeki objenin çözünürlüğü düşüyor.
Seus'ta etrafına dönünce öle oluyor sanırım. Seus kaldıracak (daha doğrusu yüksek fps aldıracak) bir bilgisayara sahip olmadığım için bir şey diyemeyeceğim.
Farkındaysan burada "steam'da savaş oyunlarına vs. dahil bir sürü DLC/Ek Paket" ile "Zula" yı karşılaştırmıyoruz, senin Zula'ya CS:GO'dan daha iyi demen üzerine tartışıyoruz. p2w bir oyunu p2w olmayan bir oyunla karşılaştırmak saçma. En azından fazla abartılmamalı.