- En iyi cevaplar
- 0
Bilmiyorum. Geçen gün gözüm çarpmıştı.başka hangi maplar çalıntı onları sordum.
Bilmiyorum. Geçen gün gözüm çarpmıştı.başka hangi maplar çalıntı onları sordum.
Çalıntı demeyelim aslında. Dust 2 CSGO oyunununa yapılmış özel bir harita değil. Tasarlanıp ve değiştirilip sanırım gaziantep adıyla zulaya geçmiş. Dediğim gibi dust 2 haritasını cs serisinde gördüğümüz için çalıntı diyoruz.Bilmiyorum. Geçen gün gözüm çarpmıştı.![]()
Pekala. Ancak grafikleri de kötü. Oynanacak bir oyun değil doğrusuÇalıntı demeyelim aslında. Dust 2 CSGO oyunununa yapılmış özel bir harita değil. Tasarlanıp ve değiştirilip sanırım gaziantep adıyla zulaya geçmiş. Dediğim gibi dust 2 haritasını cs serisinde gördüğümüz için çalıntı diyoruz.
Counter Strike 1.6'nın da grafikleri kötüydü ama oynayan çoktu. Gta'nın da grafikleri kötüydü ama oynayan çoktu, ilk zamanlarında en üstün grafikleri beklememek lazım. İlk zamanlarında grafikleri kötü olsa da, sonradan çok daha iyi geliştiren çok oyun örneği var...Pekala. Ancak grafikleri de kötü. Oynanacak bir oyun değil doğrusu![]()
Haklısın adminZula çok kötü bir oyun değil. Hatta P2W olmasa iyi bile olabilirdi.
Ama bari oyun içine ekonomi koysalardı. Resmen parası olan uçarak geziyor.
Muhtemelen şirketin yeterli bütçesi olmadığı içindir. Yoğun para gerek bu işlerde.Pekala. Ancak grafikleri de kötü. Oynanacak bir oyun değil doğrusu![]()
Bir oyun sunacaklar ise önce en iyi hale getirmeliler.Muhtemelen şirketin yeterli bütçesi olmadığı içindir. Yoğun para gerek bu işlerde.
Sonuçta bir oyunun kalbi "Oyuncu" larıdır.Bir oyun sunacaklar ise önce en iyi hale getirmeliler.![]()
Bence güzel bir oyun nasıl olsa türklerin yaptığı bir şey destek çıkmak lazımPekala. Ancak grafikleri de kötü. Oynanacak bir oyun değil doğrusu![]()
Türkler yaptı diye emeğe saygısızlığı kabullenmemeliyizBence güzel bir oyun nasıl olsa türklerin yaptığı bir şey destek çıkmak lazım![]()
, ama senin düşüncene saygı duyorum ama grafikleri biraz daha geliştirile bilir ve anladığım kadarıyla seninde oyun ilgin benim gibi bende pek sevmiyorum zulayı :3
Teşekkürler sen?
Ona "Blur" efekt derler. Göz teması sistemine dayalı olarak bir objeye yaklaştığında diğer objelerin çözünürlüğünün düştüğünü farkedersin. Senin gözünde öyle. Şimdi ne yapalım? Allah'a isyanmı edelimHem Minecraft SEUS Ultra Graphics paketinde de böyle. Niye ona ötmüyorsunuz da? Buna ötüyorsunuz? Ayrıca Steam'da savaş oyunlarına vs. dahil bir sürü DLC/Ek Paket satın alma mevzusu var. O PayToWin olmuyor mu?
Diliniz damağınız kuruyana kadar ülkeyi geliştirenlere saldıracağınızdan şüphesizim. Allah bile dini hususunda buyurur ki; "Onların gözlerini ve kulaklarını bir perde ile sımsıkı kapatmışızdır." Sizde devlete karşı bu hesap. 10 yıl önce şu an ki devletimiz olmasaydı burada bunları bana yazabilecek miydiniz acaba? Ah neyse. Siz sadece konuşun. Çok pişman olacaksınız, ama elinizden bir şey gelmeyecek. Hadi iyi forumlar, bu kadar seviye düşmem (ve konu Türkiye bile olsa siyasetin sınırına dayanmışken) daha fazla da "Forum Kuralları" çerçevesinde ileriye gidemem. İyi forumlar!