Künefe Winner !

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Ben bir baklavıcıydım, ilk açtığınız konu da bunu dile getirdim ama cıvkı çıktı... Ama siz istediniz!
Savaşa devam, BAKLAVACILAR bitmez...
Yaptığınız yorumlarla kendinizi belirttiniz zaten. Baklavacıları düşüren biri olarak. Sizi safdışı edip savaştan yolluyoruz.
Boş ve mantıksız konumuza yorum yapmazsanız seviniriz.

Bir ton suya sokmaları bizim seçimimiz değil.Fakat en azından sizin gibi insanları diyabet etme riski bulundurmuyoruz.Sizden 2 tabak yese hasta olacak adama benden 100 gram ver kendine gelir.Biz temiz meyveleriz.Fakat sizler...İçinize ne katıldığı belli değil.

Haklısınız, o yüzden insanlar patates yemekten OBAZİTE oluyor :/ Yazık çok yazık :D

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Özel eğitim almak cahillik değildir.Eğer bir miktar paran varsa çocuğun da zeki ise özel eğitim görebilir ve diğerlerinden daha ayrı olursunuz :)
Zeki olan insan kendi kendini yetiştirebilir.
Yorumlarınızda çelişki bulundurmayın yoksa size yorumlarınızla saldırmaya devam edeceğim. Çok açığınız var düzeltin..

Aynı şekilde bende, benim gibi yeni ve genç bir savaşçı kazandı baklavıcılar...
Genç, yetenekli, kuvvetli, zeki bir savasçı... Künefeye son!
Genç, yetenekli ama bir okadarda Baltacı :/

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Devletimiz bu şekilde hiçbir karara varmamıştır bu ordunun moralini kırmak için yapılan bir provokasyondur dikkate almayınız biz hala savaşıyoruz pes etmek yok gaziantepten 30 tümen baklava istedik