- En iyi cevaplar
- 0
Evet başlarda siz künefeciler gibi cahil oluyoruz,fakat sonradan aldığımız özel eğitim sonucunda bizler sizlerden kat be kat yüksek zekaya sahip oluyoruz.O kadar cahil kalmışsınız ki özel eğitim alıyorsunuz.![]()
Evet başlarda siz künefeciler gibi cahil oluyoruz,fakat sonradan aldığımız özel eğitim sonucunda bizler sizlerden kat be kat yüksek zekaya sahip oluyoruz.O kadar cahil kalmışsınız ki özel eğitim alıyorsunuz.![]()
Yaptığınız yorumlarla kendinizi belirttiniz zaten. Baklavacıları düşüren biri olarak. Sizi safdışı edip savaştan yolluyoruz.Ben bir baklavıcıydım, ilk açtığınız konu da bunu dile getirdim ama cıvkı çıktı... Ama siz istediniz!
Savaşa devam, BAKLAVACILAR bitmez...
Bir ton suya sokmaları bizim seçimimiz değil.Fakat en azından sizin gibi insanları diyabet etme riski bulundurmuyoruz.Sizden 2 tabak yese hasta olacak adama benden 100 gram ver kendine gelir.Biz temiz meyveleriz.Fakat sizler...İçinize ne katıldığı belli değil.
Özel eğitim almak cahillik değildir.Eğer bir miktar paran varsa çocuğun da zeki ise özel eğitim görebilir ve diğerlerinden daha ayrı olursunuzO kadar cahil kalmışsınız ki özel eğitim alıyorsunuz.![]()
Aynı şekilde bende, benim gibi yeni ve genç bir savaşçı kazandı baklavıcılar...Baklavacı savaşçılar çürüdü diyorsunuz ama ben halen burdayım![]()
Özel eğitim ne hakkında? Nasıl patso ile milleti kazıklar ve kötü olurum mu?Evet başlarda siz künefeciler gibi cahil oluyoruz,fakat sonradan aldığımız özel eğitim sonucunda bizler sizlerden kat be kat yüksek zekaya sahip oluyoruz.
Aramıza hoşgeldinAynı şekilde bende, benim gibi yeni ve genç bir savaşçı kazandı baklavıcılar...
Genç, yetenekli, kuvvetli, zeki bir savasçı... Künefeye son!
Bir kere biz Kün-EFE'yiz. Yiğit savaşçılarız. Sizin gibi damacana değiliz.Aynı şekilde bende, benim gibi yeni ve genç bir savaşçı kazandı baklavıcılar...
Zeki olan insan kendi kendini yetiştirebilir.Özel eğitim almak cahillik değildir.Eğer bir miktar paran varsa çocuğun da zeki ise özel eğitim görebilir ve diğerlerinden daha ayrı olursunuz![]()
Genç, yetenekli ama bir okadarda Baltacı :/Aynı şekilde bende, benim gibi yeni ve genç bir savaşçı kazandı baklavıcılar...
Özel eğitim kendimizi savunma,ilim,fen ve birçok dalda eğitim.Özel eğitim ne hakkında? Nasıl patso ile milleti kazıklar ve kötü olurum mu?
Ezikliğini savuna gibi miÖzel eğitim kendimizi savunma,ilim,fen ve birçok dalda eğitim.
Hayır sizin gibi aciz künefeleri savunmaEzikliğini savuna gibi mi![]()
Güzel mizah...Künefe değil @AylinWinner
Niye istediniz? İyice şişmek için miDevletimiz bu şekilde hiçbir karara varmamıştır bu ordunun moralini kırmak için yapılan bir provokasyondur dikkate almayınız biz hala savaşıyoruz pes etmek yok gaziantepten 30 tümen baklava istedik