xFallPvP Rehber Alımları

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
anlamadım ? örnekteki gibi yazmaya çalıştım
"Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bende herkes gibi bir oyuncu olduğum için empati kuruyorum. Ve onlara davranışlarım genelde sıcakkanlı ve iyimser oluyor (arada bir çıldırdığım oluyor)."

Örnekte yazan bu ama senin yazdığın bu; "Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):sohbetimiz iyidir" örnekteki gibi yazdığını sanmıyorum.

OnlyVan

Play.CastleTurk.Com
En iyi cevaplar
0
Adınız:Ahmet
Soyadınız:Karatay
Yaşınız:16(agustosta 17)
Skype adresiniz:Ahmet.karatay8
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:EpicUP
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 6-7 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz : Yetkiliye ihtiyac var. Onunda ben oldugumu dusunuyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz ünlu shardofcraft serverinin adminiydim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz : Xfall a basladigimdan beri evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz:Kesinlikle
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne :saygi ve sevgi oyunculara saygimi ve sevgimi daima yansitirim.
Hiç ban yediniz mi :Yedim ama Hile Den
Hiç mute yediniz mi :Kufur etmeyi sevmem muteyi spamda yemisimdir
Oyunculara davranışınız nasıldır :Sevgi Saygi Ve isteklerini yerine getirme.

Yaşınız:16(agustosda 17 )
Skype adresiniz:Ahmet.Karatay8
Mikrofonunuz var mı:evet
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):6-7 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):yetkililere ihtiyac var plugin paketi alinti deyil kendiniz editlemissiniz tebrik ederim
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):ünlu shardofcraft serverinin eski adminiyim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):tabii ki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bilgilerime guveniyorum. Sunucu gelismis bir server. Ekiple beraber calisip hub sunucuya cevirmek isterim
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Kesinlikle.......
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):sevgi ve saygi on planda.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim Hile spam vb
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim spam arada argo kelimeler (ama artik etmiyorum)
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):saygili davranirim. Isteklerini yerine getiririm

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz : Yetkiliye ihtiyac var. Onunda ben oldugumu dusunuyorum.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz ünlu shardofcraft serverinin adminiydim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz : Xfall a basladigimdan beri evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne :saygi ve sevgi oyunculara saygimi ve sevgimi daima yansitirim.

Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):yetkililere ihtiyac var plugin paketi alinti deyil kendiniz editlemissiniz tebrik ederim
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):ünlu shardofcraft serverinin eski adminiyim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bilgilerime guveniyorum. Sunucu gelismis bir server. Ekiple beraber calisip hub sunucuya cevirmek isterim
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Kesinlikle.......
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim spam arada argo kelimeler (ama artik etmiyorum)
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):saygili davranirim. Isteklerini yerine getiririm
Zorunlu yazan kısımlara kısa cevaplar vermişsin. Bizimle değilsin.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0

İsterseniz boş bırakarak yollayabilirsiniz. Sorular cevaplarınızdan daha uzun.

KingFalkon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Yiğit
Soyadınız: Kantar
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: KingFalkon
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2009-2010'dan beri oynamakdayım arada bırakdığım oldu , 5-6 Yıldır.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 6 Aydır.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucu gerek Türk Sunucularını göstermek olsun , gerek ortamı olsun çok güzel bir Sunucu , geliştirilebilir.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Rehber , Ustarehberlikden , Başrehberlikden başka üst rütbe edinmedim , MasterSurvivalda
Ustarehberdim çok zaman geçdi hatırlamıyorum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Gayet hazır hissediyorum , nazaran 6 Yılın verdiği güven duygusu..
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Türk Sunucularının gelişiminde yardımım olmasını istiyorum..
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Gayet saygılı biriyim , yetkili takımınına uyum sağlayacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Herkes oynamak için oynar , bende bi aralar öyleydim , Ama oynayacağım kadar oynadığım yapmadığım bir şey kalmadı , Bende artık bilmeyenlere doğru yolu göstermek , ufak bile olsa yardımımın dokunmasını istiyorum..
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet , İlk başladığımda arkadaşımla oynuyordum ona vurmamışdım ve ban yemişdim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):GG yazdığım için yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Duruma göre değişir , Saygılı davranmaya çalışırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlaşırım , anlaşmaya çalışırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yetkili olursam Market sistemini geliştirmeyi amaçlıyorum.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Sunucu gayet güzel ve yerinde , bir şey silmek istemezdim.

Devrimm

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Devrim Özgür
Soyadınız:Koyuncu
Yaşınız:13
Skype adresiniz: devrim053
Mikrofonunuz var mı: evet var
Oyun içi isminiz: smenxer
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 1.5 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3 aydır oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): güzel,hoş
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):oyunadam da yetkiliydim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet,hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):bu serverde sürekli oynıycağım için sw ye yardımım olması için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): genelde sürekli aktif olmam,oyuncularla empati kurabilmem,sakin olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):yardım edilcek zamanlarda elimden geldiğince yardım ederim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: anlaşırım diye düşünüyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: painball

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız:Devrim Özgür
Soyadınız:Koyuncu
Skype adresiniz: devrim053
Mikrofonunuz var mı: evet var
Oyun içi isminiz: smenxer
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 1.5 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3 aydır oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): güzel,hoş
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):oyunadam da yetkiliydim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet,hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):bu serverde sürekli oynıycağım için sw ye yardımım olması için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): genelde sürekli aktif olmam,oyuncularla empati kurabilmem,sakin olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):yardım edilcek zamanlarda elimden geldiğince yardım ederim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: anlaşırım diye düşünüyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: painball
Olumsuz. Bizimle değilsin.

HuahwiCoolTR431

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Baran
Soyadınız: Eren
Yaşınız:14
Skype adresiniz:baran 3574
Oyun içi isminiz:GameKilllersRG
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):6.5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1.5yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Server Türkiyenin En İyi Serverleri hemde pvp sunucusu gayet başarılı
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):bir tane aktif faction sunucusunda admindim ve daha 2tane sunucuda moderatordum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):oyuncularla Güzel Arkadaşlık Kuracağım ve Mute işlerini %100 yapıcağım
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet onları kardeşim gibi görürüm
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):İşime Odaklanabilmem ve Plugin işlerini her şeye bilgim yettiğini düşünüyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hileden ban yedim ama kaç kere sunucunun kontrolunden geçtim yada ekran açabilirim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):gereksiz yere yedim zaten mod ve rehber halletti
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Hoşgörülü,sabırlı,empati kurarak yaklaşırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:tabii ki kim olursa olsun onu arkadaşım yapabilirm ve İşime Odaklanmaya Devam Ederim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Daha fazla minigames ve /battle komutunda daha fazla seçenek eklerdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucu Gayet Başarılı silinecek bir şey yok :)

NockedPvP

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Kutay
Soyadınız: Alkan
Yaşınız:15
Skype adresiniz:NockedPvP-xFall Oyuncusu
Mikrofonunuz var mı: Laptopda Var.
Oyun içi isminiz:NockedPvP
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2 sene
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 sene
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Guzel bir pvp yeri tum pvp yerlerinden en iyisine benziyordur.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Hicbiryerde Yetkili Değildim Malesef
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Cunku En Sevdigim Sunuculardan Biri
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Düşünüyorum Allah Nasip Ederse :)
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Hiçbirşey Tüm Oyuncular Aynıdır .
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim. Hile Kontrolunde
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yanlışlıkla Nasıl SS Alıyoruz La Dedigim İcin.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyidir.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet. Hic Kavga Etmem
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Bence Sunucuya 2v2 3v3 Benzeri Gibi Seyler Ekleye Bilirsem Ekleriz.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hicbirsey Cunku Hepsi Cok Guzel Emek Verilmis

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Kutay
Soyadınız: Alkan
Yaşınız:15
Skype adresiniz:NockedPvP-xFall Oyuncusu
Mikrofonunuz var mı: Laptopda Var.
Oyun içi isminiz:NockedPvP
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2 sene
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 sene
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Guzel bir pvp yeri tum pvp yerlerinden en iyisine benziyordur.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Hicbiryerde Yetkili Değildim Malesef
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Cunku En Sevdigim Sunuculardan Biri
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Düşünüyorum Allah Nasip Ederse :)
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Hiçbirşey Tüm Oyuncular Aynıdır .
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim. Hile Kontrolunde
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yanlışlıkla Nasıl SS Alıyoruz La Dedigim İcin.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyidir.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet. Hic Kavga Etmem
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Bence Sunucuya 2v2 3v3 Benzeri Gibi Seyler Ekleye Bilirsem Ekleriz.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hicbirsey Cunku Hepsi Cok Guzel Emek Verilmis
Zorunlu yazan kısımlara kısa cevaplar vermişsiniz. Bizimle değilsiniz.

LennyTete

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ali Haydar
Soyadınız: Yavuz
Yaşınız: 15
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Oyun içi isminiz: zKevinG0D
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Sunucuyu hiç görmedim
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucuyu bilmediğim için bu soruyu pas geçiyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): NomercyMC'de Mimarlık yaptım , görev yaptığım tek popüler sunucu.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bilmiyorum reklamda gördüm hoşuma gitti. Bayağı bir ilgi var
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabii ki
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben farklı bir insanım. Çabuk sinirlenmem , tatlı dil ile konuşurum. Tek problemim yaşımın küçük olması
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Çok güzeldir. Oyuncularla iletişime geçmeyi severim. Eğer mimar olursam bile rehberlik edebilirim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Benden beklenenleri , sunucuyu geliştirecek şeyleri eklemek isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Ben bir şey silmek istemem , eğer silmem istenirse silerim.

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ali Haydar
Soyadınız: Yavuz
Yaşınız: 15
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Oyun içi isminiz: zKevinG0D
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Sunucuyu hiç görmedim
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucuyu bilmediğim için bu soruyu pas geçiyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): NomercyMC'de Mimarlık yaptım , görev yaptığım tek popüler sunucu.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bilmiyorum reklamda gördüm hoşuma gitti. Bayağı bir ilgi var
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabii ki
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben farklı bir insanım. Çabuk sinirlenmem , tatlı dil ile konuşurum. Tek problemim yaşımın küçük olması
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Çok güzeldir. Oyuncularla iletişime geçmeyi severim. Eğer mimar olursam bile rehberlik edebilirim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Benden beklenenleri , sunucuyu geliştirecek şeyleri eklemek isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Ben bir şey silmek istemem , eğer silmem istenirse silerim.
Sunucuya hiç girmemiş/sunucuyu hiç görmemiş birinin alım formu doldurması sence de saçma değil mi ? Bizimle değilsin.

MrMoseic

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:AhmetArda
Soyadınız:Sayılı
Skype adresiniz:AhmetArda Sayılı
Mikrofonunuz var mı:alıncak
Oyun içi isminiz:MrMoseic
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):açıldından 2 hafta sonra başladım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):süper anti hack falan
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yetkim yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):kendi serverim vardı eskiden
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):pvpyi seviyorum ve korumalı server herzaman iyidir
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet düşünüyorum :D
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):jitter cliğim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):evet kuzenim makro açmış hesabımda ondan
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet gg yazdım diye
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:yetkili olursam millet pvp atmıcaksa gezsin dolaşsın diye parkur falan eklerim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiç birşeyi

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:AhmetArda
Soyadınız:Sayılı
Skype adresiniz:AhmetArda Sayılı
Mikrofonunuz var mı:alıncak
Oyun içi isminiz:MrMoseic
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):açıldından 2 hafta sonra başladım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):süper anti hack falan
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yetkim yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):kendi serverim vardı eskiden
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):pvpyi seviyorum ve korumalı server herzaman iyidir
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet düşünüyorum :D
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):jitter cliğim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):evet kuzenim makro açmış hesabımda ondan
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet gg yazdım diye
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:yetkili olursam millet pvp atmıcaksa gezsin dolaşsın diye parkur falan eklerim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiç birşeyi
Zorunlu yazan kısımlara kısa cevaplar vermişsin. Bizimle değilsin.