xFallPvP Rehber Alımları

xHalter

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Adınız: Akif
Soyadınız: AÇAR
Yaşınız:16
Skype adresiniz: akif.acar25
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: xHalter
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3-3,5 yil
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1-2 haftada bir belki daha az. Aile durumlarından dolayı aktif olamadım önceleri oynardım baya şimdi toparlıyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bence Türkiye'de bi pvp sunucusunun geleceği en kaliteli en sağlam nokta heralde bende burda kendimi geliştirmek hemde sunucuyu geliştirmek adına elimden geleni yapmaya hazırım :)
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):MurderCrewPvP ForceLionPvP hatrımda olmayan bir kaç tane daha sunucuda yetkili oldum ek olarak kendi skyblock/pvp/faction sunucu açmışlığım var.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):tabii ki

Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Her şeyden önce oyuncu/yetkili/oyun kalitesini belli eden bi sunucu burda daha iyi yerlere gelebileceğimi sunucuyu da daha iyi yerlere getirebileceğimi umuyorum :).
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Kesin bir şey diyemem Herkesin başkasında sevmediği bi yanı vardır daha önceki tecrübelerime bakarak iyi anlaşabileceğimizi umuyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Aslında pek bi Farkım yok ama şunları söyleyebilirim çok cabuk sinirlenen insan değilim tahammül gücüm baya fazla benden cok nadir küfür duyarsiniz oda kişiye karşı değil espirilerde olur. onun dışında sunucunun yetkili kurallarını tamamen aynı şekilde uygularim kimseye vicdan yapmadan cezasını veririm. Güvenilirim daha önce çalıştığım sunucular premium ve son derece kaliteli sunuculardı.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Aslında işini bilen bi yetkili nasılsa öyleyim ne çok samimi ne çok sert.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Elbette
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuyu tam bilgim yok ama en sağlam sunucular listesinde ilk sıraya çıkarmak en kaliteli sistemler en kaliteli oyun keyfi falan anladınız :D
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Öyle takıntılı bi insan değilim insanların gözüne batan şeyleri silerim heralde bi sorunum yok henüz :D Teşekkürler :)

Son düzenleme:

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 Yıl 8 Aydır Sunucuda Oynuyorum
Hesabına ve ip adresinle kaydolmuş tüm yan hesaplara bakıldığında statsının 14 olduğu, bu da yaklaşık sunucuyu birkaç dakika ziyaret ettiğin anlamına geliyor. 1 yıl, 2 yıl, ezelden beri tabirlerini kullanarak diğer adayların önüne geçmiş olmuyorsunuz. Yeter ki bize dürüst olun.

UmutReis007

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Umut Kaan
Soyadınız:Kollayan
Yaşınız:13
Skype adresiniz: live:6e1cca2fe7fd8bdb
Mikrofonunuz var mı: Var Kaliteli
Oyun içi isminiz: Umut Reis
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 Yıl Ama Başka Hesaptanda Oynadım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok Güzel Buluyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Bi Ara Legend Craftta YouTuber Tagım Vardı
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Hemde Çok Bu İşi Başarırım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü Pvp yi seviyorum ve hergün bu servere giriyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Benim Hile Kullanmadan Bana Hile Denmesi :)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır Hiç Ban Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet Yanlışlıkla GG Yazdım
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyi oyunculara herzaman iyi yaklaşırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet ama hile fark edersem acımayacağımı belirtirim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Ödüllü Parkur
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hiçbirşey Sunucu Harika

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:Umut Kaan
Soyadınız:Kollayan
Yaşınız:13
Skype adresiniz: live:6e1cca2fe7fd8bdb
Mikrofonunuz var mı: Var Kaliteli
Oyun içi isminiz: Umut Reis
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 Yıl Ama Başka Hesaptanda Oynadım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok Güzel Buluyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Bi Ara Legend Craftta YouTuber Tagım Vardı
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Hemde Çok Bu İşi Başarırım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü Pvp yi seviyorum ve hergün bu servere giriyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Benim Hile Kullanmadan Bana Hile Denmesi :)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır Hiç Ban Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet Yanlışlıkla GG Yazdım
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyi oyunculara herzaman iyi yaklaşırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet ama hile fark edersem acımayacağımı belirtirim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Ödüllü Parkur
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hiçbirşey Sunucu Harika
Ödüllü parkur çok eskide kaldı. Bizimle değilsin.

XXXSPXXX

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız:ozan
Soyadınız:Vermek İstemiyom
Yaşınız:15
Skype adresiniz:ozangaming26(spteam yazan)
Mikrofonunuz var mı:var ama ses gelmiyo
Oyun içi isminiz:shaytalis
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):yeni gelicem
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Bilmiyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Sunucunuzda deilim
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):1 sw de admindim sw kapandı
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):çünkü sw nin gelişip büyüyeceğini düşünüyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Taglar ve yetkiler insanı insandan ne ayırır
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim ama sebepsiz yere (adamı öldürdüm hile dedi kurucuya anında banı çaktı ama hile kullanmadıydım)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim 1.derece küfür den
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Eşit .saygılı ve adaletli
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:sw ye yeni gelcem
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:sw ye yeni gelcem

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:ozan
Soyadınız:Vermek İstemiyom
Yaşınız:15
Skype adresiniz:ozangaming26(spteam yazan)
Mikrofonunuz var mı:var ama ses gelmiyo
Oyun içi isminiz:shaytalis
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):yeni gelicem
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Bilmiyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Sunucunuzda deilim
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):1 sw de admindim sw kapandı
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):çünkü sw nin gelişip büyüyeceğini düşünüyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Taglar ve yetkiler insanı insandan ne ayırır
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim ama sebepsiz yere (adamı öldürdüm hile dedi kurucuya anında banı çaktı ama hile kullanmadıydım)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim 1.derece küfür den
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Eşit .saygılı ve adaletli
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:sw ye yeni gelcem
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:sw ye yeni gelcem
Sunucuya gelip hiç oynamamış birini yetkili olarak alamayız. Bizimle değilsin.

Strafemaqnon

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Baran
Soyadınız: Karaman
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: gannicusmc
Mikrofonunuz var mı: Evet var.
Oyun içi isminiz: Strafemaqnon
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Son zamanlarda çok girdiğim bir sunucu.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Şuanda gerek pluginleriyle, gerek haritasıyla Türkiyenin en iyi PVP sunucusu diyebilirim.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır maalesef.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Günlük 20+ oyuncu çeken sunucum vardı, eskiden MurdercrewPvP,BravePvP,BattlePvP,GhostPvP,TRGamer(Batuhan Çelik gibi kişilerin sunucusu) ve daha fazla şu an hatırlayamıyorum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kesinlikle, gerek tecrübemle gerek komut bilgimle hazırım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Şuanda yukardada bahsettiğim gibi Türkiye'nin en iyi PVP sunucusu. Ben burda oyunculara yardımcı olmak, Haksızlıkları engellemek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): İnsanlarla sorun yaşamam. Her insanla iyi anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Herkes eşittir aslında. Ancak ben güçlü bir tecrübe ve komut bilgisine sahibim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): 30 dakikalık bir mute yedim, sebebi; "la" yazıcakken yanlışlıkla "l" yazmışım. O yüzden.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Her zaman iyi yaklaşırım, bana hakaret edenleri uyarırım genellikle.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Yukarda bahsettiğim gibi, evet anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuya SGFFA'ya portaldan atlarken atladığımızda kitimizin gelmesini eklemek isterdim. Ve Skin komudu ile oyuncular /skin yazdığında istedikleri skine bürünebilmelerini eklemek isterdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek istediğim bir şey yok. Her şey harika zaten.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız: Baran
Soyadınız: Karaman
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: gannicusmc
Mikrofonunuz var mı: Evet var.
Oyun içi isminiz: Strafemaqnon
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Son zamanlarda çok girdiğim bir sunucu.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Şuanda gerek pluginleriyle, gerek haritasıyla Türkiyenin en iyi PVP sunucusu diyebilirim.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır maalesef.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Günlük 20+ oyuncu çeken sunucum vardı, eskiden MurdercrewPvP,BravePvP,BattlePvP,GhostPvP,TRGamer(Batuhan Çelik gibi kişilerin sunucusu) ve daha fazla şu an hatırlayamıyorum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kesinlikle, gerek tecrübemle gerek komut bilgimle hazırım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Şuanda yukardada bahsettiğim gibi Türkiye'nin en iyi PVP sunucusu. Ben burda oyunculara yardımcı olmak, Haksızlıkları engellemek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): İnsanlarla sorun yaşamam. Her insanla iyi anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Herkes eşittir aslında. Ancak ben güçlü bir tecrübe ve komut bilgisine sahibim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): 30 dakikalık bir mute yedim, sebebi; "la" yazıcakken yanlışlıkla "l" yazmışım. O yüzden.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Her zaman iyi yaklaşırım, bana hakaret edenleri uyarırım genellikle.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Yukarda bahsettiğim gibi, evet anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuya SGFFA'ya portaldan atlarken atladığımızda kitimizin gelmesini eklemek isterdim. Ve Skin komudu ile oyuncular /skin yazdığında istedikleri skine bürünebilmelerini eklemek isterdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek istediğim bir şey yok. Her şey harika zaten.
Olumsuz. Bizimle değilsin.

Trottimus

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Onur
Soyadınız: Kuş
Yaşınız: 18
Skype adresiniz: live:onur_kus_1999
Oyun içi isminiz: Trottimus
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3.5 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 yılı aşkın süredir oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): En çok vakit geçirdiğim sunuculardan biri.Çok güzel bir sunucu.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Daha önce herhangi bir sunucuda yetkili olmadım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bu sunucuyu çok seviyorum ve bu sunucuya katkımın olmasını,oynayan arkadaşlara yardımımın dokunmasını istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Fazla bir özelliğim yok bende herkes gibi normal bir oyuncuyum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet yedim.Bu sunucuda hile açmadığım halde ban yedim.Eren Özşahin adlı moderatör arkadaşımıza sorunumu bildirdiğimde, sistemin otomatik olarak ban attığını ve bir şey yapamayacağını söyledi.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet yedim. Argo kelime kullandığım için.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Kimseyle kavga etmem diğer oyunculara saygılı olurum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Video alınarak banlatılan hackerların sınırsız banlanmasını isterdim.Pluginler,eklentiler hakkında pek bir bilgim olmadığı için fazla bir şey söyleyemeyeceğim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Bir şey silmek istemem güzel bir sunucu.

Son düzenleme:

EmeraldPoyraz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Poyraz
Soyadınız: Şimşek
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: poyrazimsimsek / ventrox.hdd
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: EmeraldPoyraz
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):8
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1-2 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Badlionda 1 ay Mod oldum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu server benim küçüklük serverim
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Küfür etmemem
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Bir kere 'YANLİŞİKLA' hile diye
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): gg yüzünden 100 kere
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Hoş
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: rank
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: gg yazınca mute yememesi

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Adınız: Poyraz
Soyadınız: Şimşek
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: poyrazimsimsek / ventrox.hdd
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: EmeraldPoyraz
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):8
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1-2 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Badlionda 1 ay Mod oldum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu server benim küçüklük serverim
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Küfür etmemem
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Bir kere 'YANLİŞİKLA' hile diye
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): gg yüzünden 100 kere
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Hoş
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: rank
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: gg yazınca mute yememesi
Küfür etmem demişsin ama daha önce "Küfür" ettiğin için mute yemişşin , Bizimle değilsin.

Son düzenleme:

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız: Onur
Soyadınız: Kuş
Yaşınız: 18
Skype adresiniz: live:onur_kus_1999
Oyun içi isminiz: Trottimus
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3.5 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 yılı aşkın süredir oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): En çok vakit geçirdiğim sunuculardan biri.Çok güzel bir sunucu.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Daha önce herhangi bir sunucuda yetkili olmadım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bu sunucuyu çok seviyorum ve bu sunucuya katkımın olmasını,oynayan arkadaşlara yardımımın dokunmasını istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Fazla bir özelliğim yok bende herkes gibi normal bir oyuncuyum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet yedim.Bu sunucuda hile açmadığım halde ban yedim.Eren Özşahin adlı moderatör arkadaşımıza sorunumu bildirdiğimde, sistemin otomatik olarak ban attığını ve bir şey yapamayacağını söyledi.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet yedim. Argo kelime kullandığım için.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Kimseyle kavga etmem diğer oyunculara saygılı olurum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Video alınarak banlatılan hackerların sınırsız banlanmasını isterdim.Pluginler,eklentiler hakkında pek bir bilgim olmadığı için fazla bir şey söyleyemeyeceğim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Bir şey silmek istemem güzel bir sunucu.
Argo kelimeden mute yediysen nasıl saygılı olabileceğini iddia ediyorsun. Top 5 sıralamasında olabilirsin ancak yeterli değil.

Galacias

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Ali Yusuf
Soyadınız:Bayram
Yaşınız:14
Skype adresiniz: Ali Yusuf Bayram (Siyah Foto)
Oyun içi isminiz: Galacias
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel Buluyorum Fakat Hile Koruması daha da geliştirilmeli bence çünkü geçen bitane adam vardı macro basıyodu veya kill auraydı bilmiyorum öyle bişeydi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır yetkim yok Userım
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Hiçbir Sunucuda Şuanda Yetkili Değilim Fakat Öncesinde DizzyCraft mıydı neydi orada Rehberdim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet hissediyorum eğer rehber olursam tanıdıklarıma mute atmamazlık yapmayacağım mesela bir tane oynadıgım faction serverinde Rehber vardı tanıdıklarına yani samimi olduklarına küfür etse bile mute atmıyordu ama bazı kişilere gereksiz nedenlerden dolayı mute atıyordu ben böyle biri olmam Rehber olursam Kim Küfür Yazarsa Mute!
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Build uhc atarken altta gördüm rehber olmayı sevdiğim için bi başvurayım dedim umarım kabul edersiniz :)
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Düşünüyorum Yaşımın Birazcık Düşük olmasına rağmen olgun olduğumu düşünüyorum hayatta fazla küfür etmeyi sevmem arada ederim o da çok çok sinirlendiğimde ederim . Onun Dışında Benden Büyük olduklarını düşünüyorum Abi Kardeş Gibi /Abla Kardeş Gibi Olacağımızı Düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ya aslında Ayıran Bir şey Yok gibi ama Ben Rehber olursam Tam Yaparım yukarıdada belirttiğim gibi adil olmaya çalışırım ve kimsenin hakkını yememeye çalışırım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yasaklı Nickten uzaklaştırma yedim bi aralar sonradan yeni hesaba başladım
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Bir tane adam hackle kesmişti beni gg ez wp falan yazmıştı çok sinirlenmiştim sövmüştüm oyüzdende mute yemiştim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara Karşı Sevecen davranmaya çalışırım bir soruları /sorunları olunca yardım ederim. Yardım Etmeyi Severim Sadece oyunda değil Normaldede Severim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: İyi anlaşırım tabi ama Rehberler /Modlar/Adminler hak yerlerse onlarla arama mesafe koyar fazla konuşmamaya çalışırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuya Mesela Badlion Arena Pvp deki gibi gapple yay vs si falan işte onları eklemek isterdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Valla Sunucu Çok Güzel Silinecek Bir Tarafı yok yani Serverin Silinecek bir Tarafı Yok
Teşekkür Eder İyi Günler Dilerim :)

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
''Bir tane adam hackle kesmişti beni gg ez wp falan yazmıştı çok sinirlenmiştim sövmüştüm oyüzdende mute yemiştim.'' saygılı olmakta tavan yapmışsınız. Olumsuz. Bizimle değilsin.

Trottimus

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Argo kelimeden mute yediysen nasıl saygılı olabileceğini iddia ediyorsun. Top 5 sıralamasında olabilirsin ancak yeterli değil.
Top 5 sıralamasında olmamla ne alakası var ki? Saygılı olabileceğimi iddia ediyorum çünkü görev alırsam daha ciddi davranabilirim.Neyse sizin kararınız zaten umarım aradığınız kişileri bulursunuz.Saygılar