EnesMT
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
1 Senedir fln girmedim şifre hatalı diyor büyük ihtimal e-mailimde değiştirilmiş, ne olmuş ? @WeepingAngelTR
Websitede belirtilmiş. 3 ay aktif olmayan hesaplar siliniyor.1 Senedir fln girmedim şifre hatalı diyor büyük ihtimal e-mailimde değiştirilmiş, ne olmuş ? @WeepingAngelTR
Oha, 3 ay ne kadar az.Websitede belirtilmiş. 3 ay aktif olmayan hesaplar siliniyor.
3 ay değil, 180 gün olarak belirtilmiştir. (6 ay)Oha, 3 ay ne kadar az.
Ben 3 aylık tatile çıktım desene hesap gitti.
GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gereksiz ve kanıtsız talepler siliniyor. Demek ki, gereksiz veyahut kanıtsız bir talep açmışsınız.Destek hattınız berbat ticket attım hatta var diye hiç takmadan silinmiş cevap bile verilmemiş insanlara yardım edin size bir konuda hattanızı söylüyorlar ise en azindan cevap verin sallayip kenara atmayınız ayırca eggwars sunucu daki hack koruması da berbat degiştirilmesi lazım adam önüm de göz göz göre göre killaura actı ve ban yemedim gelde bana adaletten bahsedin bu konuda sizden bi cevap bekliyorum hack mi adalet mi ?
Gereksiz ve kanıtsız talepler siliniyor. Demek ki, gereksiz veyahut kanıtsız bir talep açmışsınız.
Bu silinmiyorda kayıtlı şu anWebsitede belirtilmiş. 3 ay aktif olmayan hesaplar siliniyor.
@WeepingAngelTR Bu destek sistemini niye takmıyorsunuz anlamıyorum. Bir sürü hata bildirimi yaptım geri dönüş yok silinmiş zaten talepler. Şimdi dün birdaha açtım "Skyblock sunucusunda yazdığım mesaj gitmiyor, sebebde söylemiyor diye." Hala cevap yok vereceğinizide hiç sanmıyorum.
![]()
Peki, yaklaşık bir aydan beri bu mesaj yazmama sorunu var bende başka bilgisayarda deniyorum (Official Launcher) ile gine aynı idi, bugün düzelmiş sorun.Oradan bakınca olay yöneticiler ilgisiz, kimse ilgilenmiyor gibi gözüküyor. Fakat hiç kimsenin anlamadığı olay bu taleplerin gelme oranıdır. Saatte 30 - 40 talep geliyor, Bunu 24 saate vurursak 24*35= 840 talep!
Ekibimiz 2 kişi olduğu için ve tüm zamanımız CraftRise üzerine ayırdığımız için zaman bulamıyoruz, bu sırada taleplerin ne kadar süreyle ilgilenilip ilgilenmeyeceği ile ilgili kesin bir tarih veremiyoruz. İleride ekibi büyütmeye yönelik işlemler yapılabilir ama şu an için düşünmüyoruz.
Ek not: Gerekli kontrolleri sağladık, hesabınızda bir sorun mevcut değil. Sorun kullandığınız Client ile alakalıdır.
İşte, tüm gün uğraştığımız destek talepleri böyle boş taleplerle geçişiyor.
+ Bedwars kodlamarında sona doğru yaklaşıldı. (Ejderha sistemi kodlanıyor)
+ Factions ve Skyblock sunucuları için stabilite çalışmaları yapılıyor.
+ Herobrine's Chamber oyun hataları, Bedwars oyunu açıldıktan sonra çözülmeye başlanacak.