MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Bedwars sürüm 1.11.2 mi olacak 1.8 mi?

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.8 olarak planlıyoruz. Genel olarak 1.11 için başka türlü çalışmalarımız mevcut, özel bir launcher (tasarım dışında) kodlamasını tamamladık. Bunu uygun bulduğumuz bir zamanda yavaş yavaş aktif etmeyi planlıyoruz.

Son 8 ay içinde 2.Rekor:

Son düzenleme:

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
1.8 olarak planlıyoruz. Genel olarak 1.11 için başka türlü çalışmalarımız mevcut, özel bir launcher (tasarım dışında) kodlamasını tamamladık. Bunu uygun bulduğumuz bir zamanda yavaş yavaş aktif etmeyi planlıyoruz.

Son 8 ay içinde 2.Rekor:

Peki ilerleyen zamanlarda sunucuya bu özel launcher ile girmek zorunlumu olacak? (SO gibi?)

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Peki ilerleyen zamanlarda sunucuya bu özel launcher ile girmek zorunlumu olacak? (SO gibi?)

Bu arada bence creativeyi 1.12 sürüm yapabilirsin, creative de ben oyunculara sohbetten bu creative 1.12 olsa güzel olurmu diye sormuştum oyunculara, onlarda evet dediler.
Yani demek istediğim creative sunucusunu 1.12ye güncelleyebilirsiniz. Nasıl olsa build için 1.8den sonra en iyi sürüm bence 1.12 oldu.

LegendSky

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@WeepingAngelTR Youtube Başvurusu Yaptım Google Formunuz'dan + Facebook Sayfanızada Yazdım & Desteğe'de 2 Gün Önce Filan Yazdım Geri Dönüş Uzun Sürücek Sanırım. Ne Zaman Yaparsınız?

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Bu arada bence creativeyi 1.12 sürüm yapabilirsin, creative de ben oyunculara sohbetten bu creative 1.12 olsa güzel olurmu diye sormuştum oyunculara, onlarda evet dediler.
Yani demek istediğim creative sunucusunu 1.12ye güncelleyebilirsiniz. Nasıl olsa build için 1.8den sonra en iyi sürüm bence 1.12 oldu.

Launcher sistemini tamamen sorunsuz bir şekilde çalışıncaya kadar, oyunculara teşvik ile indirmeye çalıştıracağız. Zorunluluk olmayacak.
Launcher sistemi tamamen sorunsuz olunca ise zorunlu olarak kullanılacak.

Launcher ile birlikte güncel sürümleri kullanmaya özen göstereceğiz.

LegendSky

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Launcher sistemini tamamen sorunsuz bir şekilde çalışıncaya kadar, oyunculara teşvik ile indirmeye çalıştıracağız. Zorunluluk olmayacak.
Launcher sistemi tamamen sorunsuz olunca ise zorunlu olarak kullanılacak.

Launcher ile birlikte güncel sürümleri kullanmaya özen göstereceğiz.

Bir Arkadaşın Destek Talepine 6 Ayda Cevap Vermişşiniz Yani Öyle Duydum.
Umarım Bende Okadar Beklemem Diye Umuyorum.
Launcher Sistemine Sevindim Youtuber'ler Açısından Video Çekmek Kolaylaşılcak Hileler Düşücek Ama Değidigim Gibi Aktiflik Kesinlikle Düşücektir.
Ama İyi Şeyler Olucak Hile Talepleri Düşüceği İçin Desteğe Hızlı Bakılır.
Acilen Aktif Destekle İlgilenen Kadro Olmalı.

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Bence şu Türkiye'nin en kaliteli sunucularından bir tanesi.
Neymiş LCTR aşırı iyiymiş, lagdan geçilmiyor be. Herkese önerim CraftRise'dır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
+ Bedwars tahmini olarak bu hafta içinde aktif olacak. (Bugün veya yarın olabilir)
+ Eggwars sunucularında Client için veren saçma hatalar yeni güncelleme paketi ile çözülecek.
+ Skin sistemindeki ve Lobi sunucularındaki bazı sorunlarda böylelikle çözülmüş olacak.
+ Arkadaş sistemi komutlarında değişikliğe gidildi.

+ Bedwars sunucusu aktif, performans sorunları çözüldü.
+ SurvivalGames ve diğer oyunlar için çok yakında "Büyük" yenilikler gelecek!

S4RP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Türkiyede böyle sunucular görmek insanın ister istemez gözünü dolduruyor. Bu kadar emek bu kadar çaba, Türkiyeyi çok güzel temsil ediyorsunuz.

Dahada gelişmeniz dileğiyle başarılar.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
+ Yakında yeni performans güncelleştirmeleri geliyor!
+ Eggwars, SurvivalGames ve Lobi sunucuları +4000 anlık çevrimiçi oyuncu için daha stabil hale getirilecek.

-
+ Eggwars için market güncellemesi çok yakında.
+ Skywars oyunu güncelledi, sandık sistemi değiştirildi.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
+ Yakında yeni performans güncelleştirmeleri geliyor!
+ Eggwars, SurvivalGames ve Lobi sunucuları +4000 anlık çevrimiçi oyuncu için daha stabil hale getirilecek.

-
+ Eggwars için market güncellemesi çok yakında.
+ Skywars oyunu güncelledi, sandık sistemi değiştirildi.

Yeni 3000. Rekoru kırmışsınız, tebrik ederim.

Sizi Türkiyenin en büyük Minecraft Java Sürümü sunucusu olarak görüyorum.

Soru: Launcher beta olarak eylül ayına kadar aktif edilir mi?