berkser1232221
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Selam Forum Gamer!
@TurkOyunYT Ye şimdiden teşekkürler.
Yaklaşık 3 gün önce @TurkOyunYT adlı kullanıcı bana premium hesabını verdi!
Çok sevindim hayatımda ilk kez böyle bir duygu yaşıyordum.
Fakat.O da bitane siteden ucuz bir premium aldı.İkimiz isimlerimizi değiştirdik.2 gün felan oynadıktan sonra onun premium hesabı çalışmadı.Uğraştık uğraştık.Fakat ne fayda! Siteden destek almaya çalıştık yok geri dönüş yok!
Arkadaşım şu an yeni bir orjinal premium alacak.Siz siz olun sakın ucuz premium sitelerine güvenmeyin!!
ŞİMDİ GELELİM BANA!
Birsürü birsürü sunucularda gezdim.Jerry and Harry gibi sunucularda gezdim.
Eğlendim.Böyle kalmadı çok sunucu aradım.Artık korsan minecraft devri bitmişti ve ben daha Mineplex de nasıl lobi değiştirileceğini yeni çözmüştüm.Premium Hypixel ve Cubecraft tan haksız yere ban yemişdi.Fakat Mineplex de hero rankı olması çok güzeldi.
Çok kısa ama çok güzel bir duygu.
@TurkOyunYT Ye şimdiden teşekkürler.
Yaklaşık 3 gün önce @TurkOyunYT adlı kullanıcı bana premium hesabını verdi!
Çok sevindim hayatımda ilk kez böyle bir duygu yaşıyordum.
Fakat.O da bitane siteden ucuz bir premium aldı.İkimiz isimlerimizi değiştirdik.2 gün felan oynadıktan sonra onun premium hesabı çalışmadı.Uğraştık uğraştık.Fakat ne fayda! Siteden destek almaya çalıştık yok geri dönüş yok!
Arkadaşım şu an yeni bir orjinal premium alacak.Siz siz olun sakın ucuz premium sitelerine güvenmeyin!!
ŞİMDİ GELELİM BANA!
Birsürü birsürü sunucularda gezdim.Jerry and Harry gibi sunucularda gezdim.
Eğlendim.Böyle kalmadı çok sunucu aradım.Artık korsan minecraft devri bitmişti ve ben daha Mineplex de nasıl lobi değiştirileceğini yeni çözmüştüm.Premium Hypixel ve Cubecraft tan haksız yere ban yemişdi.Fakat Mineplex de hero rankı olması çok güzeldi.
Çok kısa ama çok güzel bir duygu.