• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Bungeecord vs Ben :)

IrfanDuman

Future Development Team
En iyi cevaplar
0
Çok yormuyor robot gibi aynılarını yapmak istemiyorum bahsettiğin pluginler "Antibotultra" gibi saçma pluginler sanırım biliyor musun o pluginler bazen normal oyuncularıda oyuna sokmuyor ?
Ben işinde profesyonel olan bir adamım o kadar düşük seviyeli değilim sana antibotultrayi tabikide önermeyeceğim

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben işinde profesyonel olan bir adamım o kadar düşük seviyeli değilim sana antibotultrayi tabikide önermeyeceğim
Merak etme bende skript hariç tüm pluginlerde usta sayılırım 2013 yılından beri bu işi yapıyorum (: ancak her yaz sunucu açtığım için beynimdekiler bazen silinebiliyor mesela şimdi sunucuyu kapattığımda hatırladım authme den bot saldırılarını önleyebilirdim ancak içimdeki istek kaçtı herneyse dostum gece gece benimle kafanı yorma dahada post atmayalım şimdi post kasıyo falan filan derler iyi forumlar (:

emirgg2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen kodzer firmasında şu an 8gb bir sunucum var ve sunucumda 30 dakika kesinti ile kurdular. şu an sıkıntısız çalışıyor, bu yaptığınız çamur atmaktan başka bir şey değil. Her hangi bir sorunum olsa en fazla 2 saat içerisinde çözüyorlar bence siz yanlış düşünüyorsunuz.

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şahsen kodzer firmasında şu an 8gb bir sunucum var ve sunucumda 30 dakika kesinti ile kurdular. şu an sıkıntısız çalışıyor, bu yaptığınız çamur atmaktan başka bir şey değil. Her hangi bir sorunum olsa en fazla 2 saat içerisinde çözüyorlar bence siz yanlış düşünüyorsunuz.

Yazılarımı yanlış anlamışsınız ben ne çamur atıyorum nede önlerini kapatıyorum başımdan geçen bir olayı anlatıyorum birde tavsiyede bulunuyorum keşke benimkinide 30 dakika içerisinde kursalar veya 2 saat içinde halletseler

Kodzernet

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tickete cevap yazmamışım

"
Merhaba,

Yapılacak işlemi bildirirseniz mc ekibi ilgilenecek.

İyi günler.

Kodzer İnternet ve Bilişim Hizmetleri
Managing Director: Mustafa EFE

Skype Hesabımız : [email protected]
E-Mail : [email protected]

Mesai Saatleri :
Hafta İçin : 09:00 - 18:00
Hafta Sonu : Cumartesi 09:00 - 13:00
"

Efe Bey de sanırım bundan bahsediyor buna cevap yazmadım çünkü ben acıklamaktan yoruldum yazsam Minecraftcı arkadaş gene aynısını yapacaktı zaten bana 1 kere bungeecord kurulumu yapıldı ancak portlar bağlanmadı portları nasıl bağlayacağımı söylediler bende denileni yaptım ve sunucuda gene aynı hata oluştu port hatası. Tickete cevap verdiğimde gene aynısını yapacaklardı gene, gene ve gene o olaydan sonrada sunucuyu kapattım zaten eğer geliştirseydim ilerideki saldırılarım artacaktı daha sunucu ilk gününden bot saldırısı yemeye başlamıştı bile neyse iyi forumlar

@IrfanDuman

Düzenleme; imla

Merhaba Onur,

Önceki yorumu atan mc birimine bakan bir arkadaşımızdı. Efe bey olarak yanıtlamışsın ama ben şu anda yazıyorum. Her neyse bu attığın yorum için gerçekten sana teşekkür ediyorum. Sana burada bunu yazma sebebimi sen de çok iyi biliyorsun. Hatırlamıyorsan hatırlatayım.. Ben gece canlı destekte satışa bakarken gelip Ahmet'e söyleyin şunu şunu şunu yapsın iletin deyip gittin. Ben de sana hatırlarsan söz uçar yazı kalır dedim. Sabaha kadar da bekledim ve herhangi bir yanıt vermedin. Ardından gidipte lütfedip sana bunu yazdım. Ki işin çözülsün bitsin diye. Sen buna rağmen gelipte cevap vermiyorsun sonra da bunu halletmediler diyorsun :)

> Buradan hareketle ticketin yanıtının altında yazan mesai saatlerine bakarsan 18:00 yazılmış. Bunu kendin göndermişsin. Senin attığın sunucu olmadı kapalı vb. ticketin sistemde Posted on Monday 24th July at 23:05 olarak gözüküyor. Benim de sana bu cevabı verişim geceyi işaret ediyor. Yani sen mesai saati dışında gelip haybeye canlı destekten şunu bunu yapsınlar diye iletiyorsun, ben de sana açıklamanı söylememe rağmen açıklamıyorsun. Buna rağmen gece 00:00-01:00 sonrası bile sana yanıt veriyorum. Hadi diyelim ki bunlar kayıtlı olmasına rağmen yok kardeşim destek vermiyorsunuz online değilsiniz diyorsan da benim burada gecenin 03:00'ında senin açtığın bir postta ne işim var.

Özetle;

Kendi yağında kavrulup, söylediklerimi kanıtlar nitelikte öğeler paylaştığın için teşekkür ederim. Kötü bir amacın veya karalama düşüncen olduğunu düşünmüyorum. Ancak sadece biraz kafanda olayı büyütüp fevri davranmış olabilirsin. Biz yine de buna rağmen her zaman yanındayız. Ne zaman desteğe ihtiyacın olursa da şimdi olduğu gibi 7/24 aktifiz. Kafanda soru işareti kalmasın :)

Ayrıca bir isteğin varsa da siteden bize şu an da sonrasında da ulaşabilirsin.

Not: Bir de eğer bilmiyorsan VDS nin açılımını sana anlatayım. Virtual Dedicated Server. Sanal ADANMIŞ Sunucu. Yani bunu alırsın istediğin işletim sistemini seçersin içerisinde ne istiyorsan onu yaparsın. Farkındaysan da bizim websitemizde Minecraft sunucular slotlu olarak var. Büyük projesi olanlar için VDS öneriyoruz. Ancak sen adanmış sunucuda port ayarlarını dahi yapmayıp biz yapacaksak o zaman ADANMIŞ olan sunucuyla ne işimiz var değil mi :) Buna rağmen kurulumları yapıp portları yapmanı söylüyoruz ancak sunucumu kapattılar açmadılar diyorsun. Keşke sağlıklı iletişimi sağlayıp en azından portları ayarlasaydın..

Not2: İyi/kötü deneyimlerini paylaşan tüm dostlarımıza ( Müşterilerimiz sözleşmemizde ve hakkımızda bölümünde de belirttiğimiz gibi daima bizim dostlarımızdır.) teşekkürlerimi iletiyorum.

Herkese iyi geceler, iyi forumlar.

Son düzenleme:

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Onur,

Önceki yorumu atan mc birimine bakan bir arkadaşımızdı. Efe bey olarak yanıtlamışsın ama ben şu anda yazıyorum. Her neyse bu attığın yorum için gerçekten sana teşekkür ediyorum. Sana burada bunu yazma sebebimi sen de çok iyi biliyorsun. Hatırlamıyorsan hatırlatayım.. Ben gece canlı destekte satışa bakarken gelip Ahmet'e söyleyin şunu şunu şunu yapsın iletin deyip gittin. Ben de sana hatırlarsan söz uçar yazı kalır dedim. Sabaha kadar da bekledim ve herhangi bir yanıt vermedin. Ardından gidipte lütfedip sana bunu yazdım. Ki işin çözülsün bitsin diye. Sen buna rağmen gelipte cevap vermiyorsun sonra da bunu halletmediler diyorsun :)

> Buradan hareketle ticketin yanıtının altında yazan mesai saatlerine bakarsan 18:00 yazılmış. Bunu kendin göndermişsin. Senin attığın sunucu olmadı kapalı vb. ticketin sistemde Posted on Monday 24th July at 23:05 olarak gözüküyor. Benim de sana bu cevabı verişim geceyi işaret ediyor. Yani sen mesai saati dışında gelip haybeye canlı destekten şunu bunu yapsınlar diye iletiyorsun, ben de sana açıklamanı söylememe rağmen açıklamıyorsun. Buna rağmen gece 00:00-01:00 sonrası bile sana yanıt veriyorum. Hadi diyelim ki bunlar kayıtlı olmasına rağmen yok kardeşim destek vermiyorsunuz online değilsiniz diyorsan da benim burada gecenin 03:00'ında senin açtığın bir postta ne işim var.

Özetle;

Kendi yağında kavrulup, söylediklerimi kanıtlar nitelikte öğeler paylaştığın için teşekkür ederim. Kötü bir amacın veya karalama düşüncen olduğunu düşünmüyorum. Ancak sadece biraz kafanda olayı büyütüp fevri davranmış olabilirsin. Biz yine de buna rağmen her zaman yanındayız. Ne zaman desteğe ihtiyacın olursa da şimdi olduğu gibi 7/24 aktifiz. Kafanda soru işareti kalmasın :)

Ayrıca bir isteğin varsa da siteden bize şu an da sonrasında da ulaşabilirsin.

Not: İyi/kötü deneyimlerini paylaşan tüm dostlarımıza ( Müşterilerimiz sözleşmemizde ve hakkımızda bölümünde de belirttiğimiz gibi daima bizim dostlarımızdır.) teşekkürlerimi iletiyorum.

Herkese iyi geceler, iyi forumlar.

Hocam kusurabakmayında ben bi bungeecord kurulumu için arkanızda 2 gün dolaşmak zorunda değildim kuramayız deseniz anlayışla karşılardım zorlamazdım üstelik 7/24 destek veriyoruz diyen sizsiniz yani benim gece 1 de destek almam kurallara aykırı bir şey değil demek ki ben burada ne sizi karalamak istedim nede önünüzü kapatmak istedim bunu artık kaçıncı belirtişim ben sadece başımdan geçen bi olayı anlattım ha derseniz sen nasıl bir çözüm yapardın diye;

Öncelikle müşterime işlemi yapacağım bi saat verirdim ve saatinde paneline girip kurulumu yapardım ve kendi yaptığı kuruluma bakardım ona eksikleri söylerdim Enes Bey gibi portları verip kendiniz bunu yapın diyip 30 dakika yok olmazdım (: bunun sizinle bir ilgisi yok ben mc ci arkadaşlarla sıkıntı yaşadım yani adamın kurulumu yaptı dediği şeyide yaptım ama çalışmadı bundanda kusurabakmayında o sorumlu çünkü bana doğrusunu vermesi gerekti eğer vermiyiceksede belirtmesi gerekti yani tam anlatamadım ama umarım anlamışsınızdır az önce tekrar sunucu açma isteği içime doğdu sitenize girip tekrar bungeecord kurulumu ile bi ticket atıcaktım sonra siteden geri çıktım saat çok geçti ve enes beyin aktif olmadığını düşündüm aslında Ahmet Bey benimle çok iyi ilgilenmişti keşke kurulumumu o yapsaydıda bu sorunları yaşamasaydık.

=====================================
Diğer arkadaşların postlarınada kısaca bir şey yazacağım konudada belirttiğim gibi batıhost hkk. bi konu vardı adam başına gelenleri anlattı ve ona o kadar post atıp haksız olduğunu vs vs düşündünüz. Bakın beyler biz bu sorunları kenidmiz yaşadığımız için konu açıp anlatıyoruz herkes yaşayacak diye bir şey yok 1 kişi yaşamış ve bunu dile getirmiş yani hepiniz yaşasaydınız zaten firmalar çöküşte olurdu.

Bu konuya daha fazla post atmayacağım sürekli aynı şeyleri tekrar tekrar yazıyorum

Ekleme;

Bir ekleme yapmak isterim ben Ahmet Bey'e şöyle iletmiştim "Siz bi bungeecord dosyalarını blog sayfanıza yükleyin biz sadece portları değiştirelim ve sizede ihtiyaç kalmasın" oda "Aslında mantıklı" demişti blog sayfanızda detaylı anlatım yaparsanız sonuç kökten çözülecek zaten neyse iyi geceler

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ileride problemi olanlar için yardımcı olabilecek bir tool:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu toolunuzu denedim ama şu gözüme çarptı:
Kod:
permissions:

default:
  - bungeecord.command.server
  - bungeecord.command.list
  admin: []
Bu sıkıntı çıkarmaz mı ? Sunucuya girmeden /server ile başka sunuculara geçip HeKıRLıK yapmalar felan ? Yoksa gayet başarılı bir toola benziyor.

OtziDeMajour

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu toolunuzu denedim ama şu gözüme çarptı:
Kod:
permissions:

default:
  - bungeecord.command.server
  - bungeecord.command.list
  admin: []
Bu sıkıntı çıkarmaz mı ? Sunucuya girmeden /server ile başka sunuculara geçip HeKıRLıK yapmalar felan ? Yoksa gayet başarılı bir toola benziyor.
o durum için bilgi notu eklendi