Merhaba Onur,
Önceki yorumu atan mc birimine bakan bir arkadaşımızdı. Efe bey olarak yanıtlamışsın ama ben şu anda yazıyorum. Her neyse bu attığın yorum için gerçekten sana teşekkür ediyorum. Sana burada bunu yazma sebebimi sen de çok iyi biliyorsun. Hatırlamıyorsan hatırlatayım.. Ben gece canlı destekte satışa bakarken gelip Ahmet'e söyleyin şunu şunu şunu yapsın iletin deyip gittin. Ben de sana hatırlarsan söz uçar yazı kalır dedim. Sabaha kadar da bekledim ve herhangi bir yanıt vermedin. Ardından gidipte lütfedip sana bunu yazdım. Ki işin çözülsün bitsin diye. Sen buna rağmen gelipte cevap vermiyorsun sonra da bunu halletmediler diyorsun
> Buradan hareketle ticketin yanıtının altında yazan mesai saatlerine bakarsan 18:00 yazılmış. Bunu kendin göndermişsin. Senin attığın sunucu olmadı kapalı vb. ticketin sistemde Posted on Monday 24th July at 23:05 olarak gözüküyor. Benim de sana bu cevabı verişim geceyi işaret ediyor. Yani sen mesai saati dışında gelip haybeye canlı destekten şunu bunu yapsınlar diye iletiyorsun, ben de sana açıklamanı söylememe rağmen açıklamıyorsun. Buna rağmen gece 00:00-01:00 sonrası bile sana yanıt veriyorum. Hadi diyelim ki bunlar kayıtlı olmasına rağmen yok kardeşim destek vermiyorsunuz online değilsiniz diyorsan da benim burada gecenin 03:00'ında senin açtığın bir postta ne işim var.
Özetle;
Kendi yağında kavrulup, söylediklerimi kanıtlar nitelikte öğeler paylaştığın için teşekkür ederim. Kötü bir amacın veya karalama düşüncen olduğunu düşünmüyorum. Ancak sadece biraz kafanda olayı büyütüp fevri davranmış olabilirsin. Biz yine de buna rağmen her zaman yanındayız. Ne zaman desteğe ihtiyacın olursa da şimdi olduğu gibi 7/24 aktifiz. Kafanda soru işareti kalmasın
Ayrıca bir isteğin varsa da siteden bize şu an da sonrasında da ulaşabilirsin.
Not: İyi/kötü deneyimlerini paylaşan tüm dostlarımıza ( Müşterilerimiz sözleşmemizde ve hakkımızda bölümünde de belirttiğimiz gibi daima bizim dostlarımızdır.) teşekkürlerimi iletiyorum.
Herkese iyi geceler, iyi forumlar.