xFallPvP Rehber Alımları

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Arda
Soyadınız:Daşdemirci
Yaşınız:11
Skype adresiniz:arda.dsdmrc
Mikrofonunuz var mı:hayır,yok
Oyun içi isminiz: xArdaRG123
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:2 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz:1,2 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz:Gelişmeye elverişli harika bir server ama zamanla Türkiye sıralamasına girebilir.
Sunucuda yetkiniz var mı:hayır,yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Suan hiçbir yerde yetkili değilim.Önceleri de değildim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz:Evet.Hemde kesinlike
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz:Hiçbir yerde yetkim yok ama deneyimim var bununla ilgili birçok video izledim ve bu işlere de meraklıyım...
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz:Hemde nasıl.Ama butun herkes benden buyuk olsada hiçbir zaman saygı ve sevgimi esirgemem
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne:Hiçbir şey
Hiç ban yediniz mi:Yedim ama hiçbir makro veya hack programı kullanmadan haksız yere 2 gün banlandım!!!!!
Hiç mute yediniz mi:Yedim o da gg yazdığım zaman!!!!!
Oyunculara davranışınız nasıldır:Çok iyiyimdir.Fazla gerekmedikçe hatta hiç küfretmem!!
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet,anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Server o kadar şahaneki ne ekleyeceğimi bilmiyorum.:D
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Sadece o ''GG'' olayı benim kafamı bozdu
Yanıtların çok çok kısa bizimle değilsin.

benpathris

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Efe
Soyadınız:Akbul
Yaşınız:14
Skype adresiniz:pathris
Mikrofonunuz var mı:Var ama Cızırtılı
Oyun içi isminiz:pathris
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 Yıldır Oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Eski İpden beri
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):pvP İçin İdeal
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):MorfinPVP Rehber (Kapandı)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet Çok Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):pVP ye burda başladım
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet uyum sağlarım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Küfür etmem,saygılıyımdır
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Bir yetkili ile tartıştığımdan dolayı yedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):GG yazdığım için mute yemiştim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Kimseyi alçak düşürmem
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet çok iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Duellere rank sistemi(Yetkililer isterse)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Bir şey silmezdim

PoleStar59TR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Emirkan
Soyadınız:Yılmaz
Skype adresiniz: PoleStar59TR
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz: PoleStar
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):6 ay kadar.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):İçerikleri ve ortamı çok güzel. Koruma sistemi olması çok iyi bir şey.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbir yerde yetkili olmadım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu sunucuda beni çeken bir şey var. Arkadaşlık ortamı olsun,yetkili ilgisi olsun,Hiç bukadar güzel bir server'le karşılaşmamıştım.Böyle bir serverde yetkili olmak çok isterim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu) Düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ayıran çok bir şey yok.Sadece Ben konuşma tarzıma,insanları kırmadan konuşmaya,dikkat ediyorum hepsi bu.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Ban Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Mute yedim.Bir oyuncu hack açmıştı bende report ettim tabikide.20dk geçti hala banlanmadı.Bende chat a yazdım ki: Yetkili arkadaşlar 'şikayetlere bakmıyormusunuz' dedim. ve hemen muteyi yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Onları kırmamaya ve oabildiğince yardım etmeye çalışırım.Her sorularına cevap vermeye çalışıyorum , gerektigi zamanda bounty' e ihtiyacı oldugunda veririm.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet oyuncularla sohbet bol bol ediyorum.Yeni arkadaş ve dostlar ediniyorum.Yetkilileride gördügümde sohbet ediyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Eklemek istedigim şey : 'Yasaklar' adlı tablo.Bu tabloda örnegin 'gg' yazmak degilde 'gf' yazmak gerektiğini gösteren bir rehber tablosu olsa güzel olur diye düşünüyorum. Ayrıca'da Parkur eklemekte istiyorum insanlar sıkılınca eglensinler diye. Biliyorum Parkurumuz var ama kısa, oyunculara yeni bir şey sunmak istiyorum.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucumuz gayet iyidir.Silincek bir şey oldugunu düşünmüyorum.

suhan_kral41

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Sühan
Soyadınız: Özdil
Yaşınız: 13
Skype adresiniz: SühanOzdil☪
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: suhan_dragon
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 yıldır oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 4 aydır oynuyorum can sıkılınca builduhc atıyom
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): sunucunuz güzel başarılı mükemmel ama (hack) koruması daha olursa seviniriz
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 2 kere pvp serverinde rehberlik oldum 1 kere skyblock serverinde mod oldum (ama o serverler kapandı)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet issediyorum zaten bu benim ruhumda var cok hack var onları muteleyecek biri lazim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): cünkü cok hack var yardım etmek istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet düşünüyorum elimden ne gelirse yapacagım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): hack acmalarıdır buna son vermemiz lazım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): oyuncuların davranışları kötü (cünkü) hack olunca cok küfür ediyorlar
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: hack koruması paralıda olsa bulurum
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: bişe silmem yenilik eklerim

PercyPotter88

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Kerem
Soyadınız: Çeken
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: PercyPotter88
Mikrofonunuz var mı: evet
Oyun içi isminiz: PercyPotter88
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 1.5 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 6-7 ay olması lazım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kaliteli ve başarılı
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 2 sunucuda yetkim vardı önceden pvp sunucusunda kurucuydum baska pvp sunucusunda da mod
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet kesinlikle
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): katkı sağlayacağımı düşünüyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): yeniliklere açığım ve yeni şeyler öğreniyorum ve birçok şey biliyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hatırlamıyorum berki 1kere
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): 1kere spam attım diye yediğimi hatırlıyorum
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): kaba değilimdir anlaşırız genelde
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: sky pvp diye yeni bir tür pv modu
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiçbir şey daha çok eklemek isterdim

isyanatanapide

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Alperen
Soyadınız:Sevinç
Yaşınız:12
Skype adresiniz:skype yok ama Discordum var
Mikrofonunuz var mı:evet
Oyun içi isminiz:alperenbaba22
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):8 (4 yaşımdan beri)
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):4 haftadır serverinizdeyim ve çok güzel
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):çok güzel buluyorum hileler direk ban yiyor ve gg yazsak bile mute yiyorumz ve bölece kimse birbirini sinir edemiyor :)
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):hyr
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):efsanecraft serverinde bi zamanlar rehberdim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):kesinlikle
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):çünki sevdiğim tek pvp server
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):edepli ve saygılı birisiyim o yüzden evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):pvp kötü olsada sw ezberim mükemmel ve rehber veya herhangi bir yetkili olursam her şeyi ezberliyebilirim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):eve gg yazdığım için bir kere
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):hiç küfretmedim ve hiç küfür yemedim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:yetkili ile iyi anlaşırım ama oyuncular saygısız pislik insanlarsa onu bilemem
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:rütbeye göre kitler mesela 50 adam öldürünce 1. kiti 100 adam öldürünce 2. kiti alalım
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:serverde silinmesi gereken kusurlu bir şey yok yani mükemmel

GetRektciTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emirhan
Soyadınız: Şahin
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Elbette Kaliteli Bir Mikrofonum var
Oyun içi isminiz: GetRektTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1.5
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Pluginleri Mapi Ve Güzel Etkinlikleri İle Kusursuz Ve Güzel bir Sunucu buluyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yoktur Maalesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Reklam Olmasın Bu SUnucuda
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bakimdadır
Moderatorum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Bu Yüzden BaşVuruyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Öncelikle Nasıl Bir His olduğunu Merak ediyorum Yanı Sıra Sunucunun Sakinliği Yüzünden Olmak istiyorum Birde Şu Var Kurallara Aykırı Davrananlara Ceza Vermek istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Modlarla Olsun Rehberlerle Olsun Geçimimiz iyi Ben Çok Rahat uyum sağlayacağımı düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Sakin Yapılı olmam Karşıdaki Kişinin Yerine kendimi koyabilme [Empati] Ve Kavga gibi Unsurlarda Sakinliğimi Uslubumu Değiştirmeden Olayı çözmek Beni Diğer Oyunculardan Ayraın Özelliklerim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Ban Geçmişim Yoktur Şu Zamana Kadar
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Öyle Küfredn VS Den hiçbir Mute yemedim Sadece GG gibi Şeylerden Bunda Tutamadım Hacker kestiğim için
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Kavga Etmemem En Büyük Davranışımdır Yardıma İhtiyacı varsa Maddi Manevi Hemen yardıma hazırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Elbette Oyuncular ile Kavga etmem Yetkililere Saygı duyarım Kısacası Dostluk Bağlarım Güçlüdür
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuda Eksik bir şey olmadığı İçin Eklenecek bir şey de Göremiyorum :D Yani 4 4 Lük
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Siliceğim bir şey yok bir şey Silsem Bazı Kişiler Memnun olmayabilir Buda Düzeni bozar

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız:Efe
Soyadınız:Akbul
Skype adresiniz:pathris
Mikrofonunuz var mı:Var ama Cızırtılı
Oyun içi isminiz:pathris
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 Yıldır Oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Eski İpden beri
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):pvP İçin İdeal
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):MorfinPVP Rehber (Kapandı)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet Çok Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):pVP ye burda başladım
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet uyum sağlarım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Küfür etmem,saygılıyımdır
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Bir yetkili ile tartıştığımdan dolayı yedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):GG yazdığım için mute yemiştim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Kimseyi alçak düşürmem
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet çok iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Duellere rank sistemi(Yetkililer isterse)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Bir şey silmezdim
Çok kısa cevaplar yazmışsın, bizimle değilsin.

Adınız: Sühan
Soyadınız: Özdil
Yaşınız: 13
Skype adresiniz: SühanOzdil☪
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: suhan_dragon
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 yıldır oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 4 aydır oynuyorum can sıkılınca builduhc atıyom
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): sunucunuz güzel başarılı mükemmel ama (hack) koruması daha olursa seviniriz
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 2 kere pvp serverinde rehberlik oldum 1 kere skyblock serverinde mod oldum (ama o serverler kapandı)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet issediyorum zaten bu benim ruhumda var cok hack var onları muteleyecek biri lazim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): cünkü cok hack var yardım etmek istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet düşünüyorum elimden ne gelirse yapacagım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): hack acmalarıdır buna son vermemiz lazım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): oyuncuların davranışları kötü (cünkü) hack olunca cok küfür ediyorlar
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: hack koruması paralıda olsa bulurum
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: bişe silmem yenilik eklerim
Olumsuz, bizimle değilsin.

Adınız: Kerem
Soyadınız: Çeken
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: PercyPotter88
Mikrofonunuz var mı: evet
Oyun içi isminiz: PercyPotter88
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 1.5 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 6-7 ay olması lazım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kaliteli ve başarılı
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 2 sunucuda yetkim vardı önceden pvp sunucusunda kurucuydum baska pvp sunucusunda da mod
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet kesinlikle
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): katkı sağlayacağımı düşünüyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): yeniliklere açığım ve yeni şeyler öğreniyorum ve birçok şey biliyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hatırlamıyorum berki 1kere
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): 1kere spam attım diye yediğimi hatırlıyorum
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): kaba değilimdir anlaşırız genelde
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: sky pvp diye yeni bir tür pv modu
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiçbir şey daha çok eklemek isterdim

Adınız:Alperen
Soyadınız:Sevinç
Yaşınız:12
Skype adresiniz:skype yok ama Discordum var
Mikrofonunuz var mı:evet
Oyun içi isminiz:alperenbaba22
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):8 (4 yaşımdan beri)
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):4 haftadır serverinizdeyim ve çok güzel
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):çok güzel buluyorum hileler direk ban yiyor ve gg yazsak bile mute yiyorumz ve bölece kimse birbirini sinir edemiyor :)
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):hyr
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):efsanecraft serverinde bi zamanlar rehberdim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):kesinlikle
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):çünki sevdiğim tek pvp server
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):edepli ve saygılı birisiyim o yüzden evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):pvp kötü olsada sw ezberim mükemmel ve rehber veya herhangi bir yetkili olursam her şeyi ezberliyebilirim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):eve gg yazdığım için bir kere
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):hiç küfretmedim ve hiç küfür yemedim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:yetkili ile iyi anlaşırım ama oyuncular saygısız pislik insanlarsa onu bilemem
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:rütbeye göre kitler mesela 50 adam öldürünce 1. kiti 100 adam öldürünce 2. kiti alalım
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:serverde silinmesi gereken kusurlu bir şey yok yani mükemmel

Adınız: Emirhan
Soyadınız: Şahin
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Elbette Kaliteli Bir Mikrofonum var
Oyun içi isminiz: GetRektTR
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1.5
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Pluginleri Mapi Ve Güzel Etkinlikleri İle Kusursuz Ve Güzel bir Sunucu buluyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yoktur Maalesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Reklam Olmasın Bu SUnucuda
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bakimdadır
Moderatorum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Bu Yüzden BaşVuruyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Öncelikle Nasıl Bir His olduğunu Merak ediyorum Yanı Sıra Sunucunun Sakinliği Yüzünden Olmak istiyorum Birde Şu Var Kurallara Aykırı Davrananlara Ceza Vermek istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Modlarla Olsun Rehberlerle Olsun Geçimimiz iyi Ben Çok Rahat uyum sağlayacağımı düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Sakin Yapılı olmam Karşıdaki Kişinin Yerine kendimi koyabilme [Empati] Ve Kavga gibi Unsurlarda Sakinliğimi Uslubumu Değiştirmeden Olayı çözmek Beni Diğer Oyunculardan Ayraın Özelliklerim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Ban Geçmişim Yoktur Şu Zamana Kadar
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Öyle Küfredn VS Den hiçbir Mute yemedim Sadece GG gibi Şeylerden Bunda Tutamadım Hacker kestiğim için
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Kavga Etmemem En Büyük Davranışımdır Yardıma İhtiyacı varsa Maddi Manevi Hemen yardıma hazırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Elbette Oyuncular ile Kavga etmem Yetkililere Saygı duyarım Kısacası Dostluk Bağlarım Güçlüdür
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuda Eksik bir şey olmadığı İçin Eklenecek bir şey de Göremiyorum :D Yani 4 4 Lük
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Siliceğim bir şey yok bir şey Silsem Bazı Kişiler Memnun olmayabilir Buda Düzeni bozar
Olumsuz, bizimle değilsiniz.

Adınız:Emirkan
Soyadınız:Yılmaz
Skype adresiniz: PoleStar59TR
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz: PoleStar
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):6 ay kadar.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):İçerikleri ve ortamı çok güzel. Koruma sistemi olması çok iyi bir şey.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hiçbir yerde yetkili olmadım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu sunucuda beni çeken bir şey var. Arkadaşlık ortamı olsun,yetkili ilgisi olsun,Hiç bukadar güzel bir server'le karşılaşmamıştım.Böyle bir serverde yetkili olmak çok isterim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu) Düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ayıran çok bir şey yok.Sadece Ben konuşma tarzıma,insanları kırmadan konuşmaya,dikkat ediyorum hepsi bu.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Ban Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Mute yedim.Bir oyuncu hack açmıştı bende report ettim tabikide.20dk geçti hala banlanmadı.Bende chat a yazdım ki: Yetkili arkadaşlar 'şikayetlere bakmıyormusunuz' dedim. ve hemen muteyi yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Onları kırmamaya ve oabildiğince yardım etmeye çalışırım.Her sorularına cevap vermeye çalışıyorum , gerektigi zamanda bounty' e ihtiyacı oldugunda veririm.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet oyuncularla sohbet bol bol ediyorum.Yeni arkadaş ve dostlar ediniyorum.Yetkilileride gördügümde sohbet ediyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Eklemek istedigim şey : 'Yasaklar' adlı tablo.Bu tabloda örnegin 'gg' yazmak degilde 'gf' yazmak gerektiğini gösteren bir rehber tablosu olsa güzel olur diye düşünüyorum. Ayrıca'da Parkur eklemekte istiyorum insanlar sıkılınca eglensinler diye. Biliyorum Parkurumuz var ama kısa, oyunculara yeni bir şey sunmak istiyorum.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucumuz gayet iyidir.Silincek bir şey oldugunu düşünmüyorum.
Değerlendirmeye alındınız, tebrikler :)

Ergens

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Eren
Soyadınız: Erkök
Skype adresiniz: live:s.sahin-69
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: Ergens
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 4 Ay Kadar
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Öncelikle Arkadaş Ve Yetkili Ortamını Çok Güzel Buluyorum Yetkilileri Saygılı Dürüst Ve her Zaman Doğru Yolu Gösteriyorlar Yani Kısacası Yetkilileri Olsun Arkadaş Ortamı Olsun Ve En Önemlisi PVP Kalitesi Olsun Kusursuz Bir Sunucu Diyebilirim
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Hiç Yetki Sahibi Olmadım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kendimi Yetkili Olmaya Hazır Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucunun Oyuncu Ortamı Olsun PVP Ortamı Olsun, En Güzelide Yetkililerin İlgisinden Dolayı Bu Sunucuda Yetkili Olmak Çok İsterim Eminim Bende Şuankli Yetkililer Kadar İlgili Olucağım
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Uyum Sağlayacağıma İnanıyorum Çünkü Yetkililer Arkadaş Canlısı Buda Benim Uyum Sağlarım Hissi Uyandırıyor
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Sakin Kişiliğim Ve Çok Çabuk sinirlenmemem Olaya Her Yönünden Bakar Fikirler Sunar Ve En İyi Çözümü Bulmak İçin Çaba Gösteririm Buda Diğer Oyunculardan Ayıran Özelliğim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hiç Ban Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet GG yazdığım İçin
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara Davranışım Şöyledir Sakin Bir Tavırla Yaklaşırım Kavga Etme Huyum Yoktur hiçbir Oyuncu İle Bana Karşı Hakarette BUlunuyorsa Yetkiliye bildiririm hiçbir Türlü O Kişiyle Tartışmam Bunun Dışında Güzel Geçinirim Ortama Uyum sağlayabilirim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Oyuncular Olsun Yetkililer Olsun Çok Çabuk Uyum Sağlayıp İyi Anlaşmaya başlarım En önemlisi O Kişi Bana Saygı Duyarsa Aramızdan Su Sızmaz Diyebilirim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Ranklara Göre VS odaları Örnek: BRONZE IV SG Odası GOLD IV BuildUHC odası Gibi Çünkü PVP Si Kötü olan Arkadaşlar Kendilerini Gleiştirerek Rank Atlar Ve Buda Onlar İçin Güzel bir Uygulama olur
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Bir keresinde GG Geçen Bir Cümle söyledim Galiba Yetkiliye GG Yazmasakda L yazsak Olur mu dediydim 30 DK mute yedim Bunu Kaldırmak Değilde Düzeltmek İsterdim İyi GÜnler

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız: Eren
Soyadınız: Erkök
Skype adresiniz: live:s.sahin-69
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: Ergens
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 4 Ay Kadar
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Öncelikle Arkadaş Ve Yetkili Ortamını Çok Güzel Buluyorum Yetkilileri Saygılı Dürüst Ve her Zaman Doğru Yolu Gösteriyorlar Yani Kısacası Yetkilileri Olsun Arkadaş Ortamı Olsun Ve En Önemlisi PVP Kalitesi Olsun Kusursuz Bir Sunucu Diyebilirim
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Hiç Yetki Sahibi Olmadım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kendimi Yetkili Olmaya Hazır Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucunun Oyuncu Ortamı Olsun PVP Ortamı Olsun, En Güzelide Yetkililerin İlgisinden Dolayı Bu Sunucuda Yetkili Olmak Çok İsterim Eminim Bende Şuankli Yetkililer Kadar İlgili Olucağım
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Uyum Sağlayacağıma İnanıyorum Çünkü Yetkililer Arkadaş Canlısı Buda Benim Uyum Sağlarım Hissi Uyandırıyor
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Sakin Kişiliğim Ve Çok Çabuk sinirlenmemem Olaya Her Yönünden Bakar Fikirler Sunar Ve En İyi Çözümü Bulmak İçin Çaba Gösteririm Buda Diğer Oyunculardan Ayıran Özelliğim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hiç Ban Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet GG yazdığım İçin
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara Davranışım Şöyledir Sakin Bir Tavırla Yaklaşırım Kavga Etme Huyum Yoktur hiçbir Oyuncu İle Bana Karşı Hakarette BUlunuyorsa Yetkiliye bildiririm hiçbir Türlü O Kişiyle Tartışmam Bunun Dışında Güzel Geçinirim Ortama Uyum sağlayabilirim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Oyuncular Olsun Yetkililer Olsun Çok Çabuk Uyum Sağlayıp İyi Anlaşmaya başlarım En önemlisi O Kişi Bana Saygı Duyarsa Aramızdan Su Sızmaz Diyebilirim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Ranklara Göre VS odaları Örnek: BRONZE IV SG Odası GOLD IV BuildUHC odası Gibi Çünkü PVP Si Kötü olan Arkadaşlar Kendilerini Gleiştirerek Rank Atlar Ve Buda Onlar İçin Güzel bir Uygulama olur
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Bir keresinde GG Geçen Bir Cümle söyledim Galiba Yetkiliye GG Yazmasakda L yazsak Olur mu dediydim 30 DK mute yedim Bunu Kaldırmak Değilde Düzeltmek İsterdim İyi GÜnler

Ergens

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Karşı Çıkıyorum İsterseniz Size Jitterimi Gösterim Ban ATMISSINIZ BEN KABUL ETMİYORUMM

Ben Karşı Çıkıyorum İsterseniz Size Jitterimi Gösterim Ban ATMISSINIZ BEN KABUL ETMİYORUMM

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0

Artık şu tür sorular sormayı bırakın! Ban yedikten sonra ekranda ''yetkili'' skype adresi gözüküyor, onları ekleyin burada sadece ilerideki alımları engelliyorsunuz.

NoflyNo

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Adınız: Adım
Soyadınız: Soyadım
Yaşınız: 71
Skype adresiniz: Skypeadresim.Skypeadresim(Çıkmassa kb)
Mikrofonunuz var mı: YOK
Oyun içi isminiz: Oyuniciismim
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 4 yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok güzel
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Faction
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Hayır
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucu
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Yetkili takımı
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni ayıran şey
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Orta derece
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Hayır
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: hiçbirşey
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbirşey

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Adım
Soyadınız: Soyadım
Yaşınız: 71
Skype adresiniz: Skypeadresim.Skypeadresim(Çıkmassa kb)
Mikrofonunuz var mı: YOK
Oyun içi isminiz: Oyuniciismim
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 4 yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok güzel
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Faction
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Hayır
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucu
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Yetkili takımı
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni ayıran şey
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Orta derece
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Hayır
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: hiçbirşey
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbirşey
Cidden çok komikmiş, ekipçe güldük. Bi' bitmediniz be kardeşim.

adil95

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: adil
Soyadınız: soybalı
Yaşınız: 22
Skype adresiniz: adilsoybalı
Mikrofonunuz var mı: evet var
Oyun içi isminiz: dambecktv
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 8 yıldır.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2 aydır.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): güzel buluyorum ama hile korumasının güçlendirilmesi gerek.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): tekoyuncu adlı serverimde yöneticiyim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): sunucunun hile korumasını güçlendirmek ve sunucuya birçok yenilik getirmek için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): sunucu kurmak hakkında ve sunucuyu güçlendiricek yeni eklentiler hakkında daha çok bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): oyunculara saygılı ve hoşgörülü bir şekilde davranırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: yetkili olursam sunucuya cclogger pulingi, vip code pulingi eklemek isterim. cclogger pulingi hangi komutların denendiğini bulur ve bizde hangi komutların nasıl anlaşıldığını buluruz, vip code ise viplere ait özel komutlar ekler ve oyuncular bu komutları kullanmak için para karşılığında vip alabilirler.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: yetkili olursa