xFallPvP Rehber Alımları

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız: Utku
Soyadınız: AYDIN
Yaşınız: 13
Skype adresiniz: sabriaydin33560
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: wkw
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): yaklaşık 5 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel buluyorum, sevmediğim sunuculara girmem.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Henüz yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Yaklaşık 2 yıl önce DiamondPVP'de moderatörlük, kendi serverımda kuruculuk yaptım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Hissediyorum, deneyimim var.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Hileci insanlara çok sinir oluyorum ve insanlara yardım etmek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Düşünüyorum, moderatörlük ve kuruculuk deneyimim var.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Çok güzel bow spam atabilirim :D, Arkadaşlarım genelde gıcık olurlar.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): "Ban yedim evet, ama sebepsizdi. Sunucumuzdan 3 gün uzaklaştırıldınız." yazıyordu. Ama hile ile hiç girmemiştim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim evet, bir oyuncuya Yavvvaaşşş ciğerimi söktün yazınca yemiştim :D
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyuncular önemlidir. Asla küfür etmem, ama hile olduğunu anlarsam acımadan ban hammerımı vururum :D
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: İyi anlaşmaya gayret ederim, anlaşamazsam yetkim alınır zaten.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 2V2 Arena Kapışmaları. Biz arkadaşlarımla çok giriyoruz, kalabalık olduğumuz için. xFall'da neden olmasın ?
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Spawn bölgesi olabilir, değiştirilirse iyi olur. Ayrıca mute sistemini biraz kurcalarım. Sebepsiz yere 30dk mute yedim. Kendi hatam da olabilir, eğer öyleyse özür diliyorum.
Olumsuz, bizimle değilsin.

BerkayStrqfee

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Berkay
Soyadınız:Hatipoğlu
Yaşınız:13
Skype adresiniz:live:Da7b0a147d74908e (orda skype adresimden dolayı gülücük var : dan sonra küçük d var )
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:Berkay_PVO
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):Ben Minecraftı 4 yıldır oynuyorum.PvP ortamında ise yaklaşık 3 yıldır varım.PvP atmaktan hoşlanıyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Benim bu hesabımla bu yaz. Diğer hesaplarımla ise 2 yıl olmuştur. Diğer hesabımın adı JustTeek ve Terminator01
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok güzel buluyorum.Premiumum olmasına rağmer crack girip bu serverde oynuyorum.Hitleri çok güzel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Önceden 2-3 PvP serverinde builderlik yapıp arkadaşlarla map yapmıştık. Yine birkaç factions serverinde yetkili olmuştuk. Yetkili olmayı isterim :)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet hissediyorum. Biraz olsada tecrübeliyim. Bende bu serverde olmayı isterim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucuya sevdiğim için. Ve Minecrafta girdiğim zamanlar bu sunucuda elimi ısıtıyorum. Oyuncular sağlam oyuncular
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet düşünüyorum. Diğer yetkililerde zaten serverle ilgileniyorlar. Bende aralarında olmak isterim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):İyi PvP attığımı düşünüyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet yedim JustTeek te 2 kere hileden ban yemiştim fakat sonra hile olmadığımı kanıtlayıp açtırmıştım
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Küfür etmem. Saygılı davranırım. Fightten sonra ''GF'' yazarım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Hile Korumasını Güçlendirip Duel Sistemini Geliştirirdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Mute sistemini değiştirebilirim. Çok fazla gereksiz mute yendiğini düşünüyorum

PositivesNein

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Yasin
Soyadınız: Korkut
Skype adresiniz: facebook:yasinkorkut2003
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: PositivesNein
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1,5
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Her gün girdiğim en iyi Türk pvp sunucusu'dur.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Hiçbiryerde
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Her zaman istemişimdir.Hissediyorum!
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü en sevdiğim ve çok iyi kişilerin olduğu bir sunucu.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet herkes ile iyi anlaşır ve arkadaş olabilirim.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Saygılı olmak,noktalama işaretlerine dikkat etmek,mesajlara dikkat etmek,aktif olmak.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim.Sebebi: FFA PvP de bir bloğun içine girdim ve fly dan dolayı süreli ban yedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim.Sebebi: Sunucu rehberine bir şey sordum,sonra ''Tamam saol'' diyecektim ''Tamam sao'' yazdım sonra l yazdım ve aşağılamadan dolayı mute yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Herkesi kendimden üstün görmem,herkesi birbiriyle eşit tutarım,herkese saygım olur,iyi iletişimim olur.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Oyunculardan çok fazla arkadaşım var.Yetkililer ile de sıkıntısız anlaşabiliyoruz.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Rütbe sistemi.Rütbe sisteminde oyuncular 5000 bounty olduktan sonra,rütbe atlaması.Daha sonra bounty sınırı 10000'e çıkması ve yine rütbe atlamak.Bu böylece devam eder.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudaki her şey güzel.Silmekten çok server lagını düzeltirim :)

Beyefendişş

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Kaan
Soyadınız: Belirtmek istemedim çünkü zorunlu yazmıypr
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: evet Kaan_09
Mikrofonunuz var mı: yok Ama ilerde alıcam kesin
Oyun içi isminiz: Beyefendi
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5 yıldır ama bir ara ara vermiştim yeniden başladım
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):hatırlamıyorsam 1.5 yıldır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): elbette güzel bir sunucu fakat çok hack yada makro var onun dışında çok küfür eden insan var buyüzden bu formu dolduryorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): en az 15-20 sunucuda yetkiliydim şu an yetkili olduğum bir sunucu yok ama hepsinin isminde hatırlayamam :)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Elbette
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Dediğim gibi oyunda çok küfür ediyorlar ve bir yolunu buluyorlar.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Takımı tanımadan bir şey diyemem ama yakınımdaki çoğu insanla hemen kaynaşırım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Çok özgüvenliyim ve haksızlığa kesinlikle dayanamam sinirlendiğim çok nadir görülür ve bu oyun hakkında baya bir bilgim var.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet servere ilk girdiğimde bisiklet yazmıştım ve küfürden mute yemişitm ve haksızlığa uğradığım için çok üzülmüşütm
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Samimi cana yakın espirili ve herekz tarafından sevilen (bunu ben değil yakınımdakiler söylüyor. )
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Elbette
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Herobrine Chamber çünkü çok zevkli mini bir oyun üstelik yapılması çok kolay :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Spawnda oyunum kasıyor arada bir , ordaki gereksiz süslemeleri kaldırmak isterim

eneskrz2133

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Enes
Soyadınız:Karaz
Skype adresiniz:enes_karaz21
Oyun içi isminiz:xEnesPOWER
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Mükemmel Bir Sunucu
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hayır
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucuyu Çok Beğendim
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Dürüstüm Ve Saygılıyım Evellallah
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet Hileden Ve bidaha hiç hile kullanmadım Tövbe Ettim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet spamdan
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Yeri Geldimi Set Yeri Geldimi İyi
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Faction
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:HiçBirşey Çünkü her şey Yerli Yerinde

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Skype adresiniz:live:Da7b0a147d74908e (orda skype adresimden dolayı gülücük var : dan sonra küçük d var )
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):Ben Minecraftı 4 yıldır oynuyorum.PvP ortamında ise yaklaşık 3 yıldır varım.PvP atmaktan hoşlanıyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Benim bu hesabımla bu yaz. Diğer hesaplarımla ise 2 yıl olmuştur. Diğer hesabımın adı JustTeek ve Terminator01
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok güzel buluyorum.Premiumum olmasına rağmer crack girip bu serverde oynuyorum.Hitleri çok güzel
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Önceden 2-3 PvP serverinde builderlik yapıp arkadaşlarla map yapmıştık. Yine birkaç factions serverinde yetkili olmuştuk. Yetkili olmayı isterim :)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet hissediyorum. Biraz olsada tecrübeliyim. Bende bu serverde olmayı isterim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucuya sevdiğim için. Ve Minecrafta girdiğim zamanlar bu sunucuda elimi ısıtıyorum. Oyuncular sağlam oyuncular
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet düşünüyorum. Diğer yetkililerde zaten serverle ilgileniyorlar. Bende aralarında olmak isterim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):İyi PvP attığımı düşünüyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet yedim JustTeek te 2 kere hileden ban yemiştim fakat sonra hile olmadığımı kanıtlayıp açtırmıştım
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Küfür etmem. Saygılı davranırım. Fightten sonra ''GF'' yazarım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Hile Korumasını Güçlendirip Duel Sistemini Geliştirirdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Mute sistemini değiştirebilirim. Çok fazla gereksiz mute yendiğini düşünüyorum
Olumsuz, bizimle değilsin.

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Adınız:Enes
Soyadınız:Karaz
Skype adresiniz:enes_karaz21
Oyun içi isminiz:xEnesPOWER
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Mükemmel Bir Sunucu
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hayır
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucuyu Çok Beğendim
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Dürüstüm Ve Saygılıyım Evellallah
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet Hileden Ve bidaha hiç hile kullanmadım Tövbe Ettim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet spamdan
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Yeri Geldimi Set Yeri Geldimi İyi
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Faction
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:HiçBirşey Çünkü her şey Yerli Yerinde
Yan hesaplarıyla hile açıp ban yiyen bir kişi yetkili olamaz. Bizimle değilsin.

Adınız: Yasin
Soyadınız: Korkut
Skype adresiniz: facebook:yasinkorkut2003
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: PositivesNein
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1,5
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Her gün girdiğim en iyi Türk pvp sunucusu'dur.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Hiçbiryerde
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Her zaman istemişimdir.Hissediyorum!
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü en sevdiğim ve çok iyi kişilerin olduğu bir sunucu.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet herkes ile iyi anlaşır ve arkadaş olabilirim.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Saygılı olmak,noktalama işaretlerine dikkat etmek,mesajlara dikkat etmek,aktif olmak.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim.Sebebi: FFA PvP de bir bloğun içine girdim ve fly dan dolayı süreli ban yedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim.Sebebi: Sunucu rehberine bir şey sordum,sonra ''Tamam saol'' diyecektim ''Tamam sao'' yazdım sonra l yazdım ve aşağılamadan dolayı mute yedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Herkesi kendimden üstün görmem,herkesi birbiriyle eşit tutarım,herkese saygım olur,iyi iletişimim olur.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Oyunculardan çok fazla arkadaşım var.Yetkililer ile de sıkıntısız anlaşabiliyoruz.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Rütbe sistemi.Rütbe sisteminde oyuncular 5000 bounty olduktan sonra,rütbe atlaması.Daha sonra bounty sınırı 10000'e çıkması ve yine rütbe atlamak.Bu böylece devam eder.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudaki her şey güzel.Silmekten çok server lagını düzeltirim :)
Daha önce bir deneyimi olmayan bir kişi yetkili olamaz , Bizimle değilsin.

Rehber olmak için en az 14 yaşında olmak gerekli , Bizimle değilsin.

Ready_Night

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mertcan
Soyadınız: Çetinkaya
yaşınız :15
Skype adresiniz: facebook:107339073212480
Mikrofonunuz varmı: var
Oyuniçi isminiz : Ready_Night
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz: 4 yılı geçkin bir süredir
sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz : 1 yıl 9 ay olmuştur
sunucuyu nasıl buluyorsunuz: 1v1 atılacak güzel bir server ama ufak hatalar oluyor ve bazen yetkililerden kimse aktif olmuyor 2v2 gelse daha hoş olacak bir server
Sunucuda yetkiniz varmı : yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz : greenmc de uzun süre modluk yapmıştım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz : tabikide sv deki bazı yetkililerin yerini doldurmak isterim.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz : çünkü bazı yetkililer gereğini yapmıyor bu yüzden diğerlerinin yerini doldurmak istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz : sunucudakı birkaç mod rehber tanıdığım kişilerdir sorun olacağını sanmıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne : PvP desem alakası olmaz beni diğer oyunculardan ayıran şey bu sunucuda uzun zaman oynadım ve dürüst oldum kendime göre ve bu sv de çok fazla küfür edipte mute yemeyen insanlar gördüm ve bunları gördüğüm yerde postayı koyup mutelemek isterim.
Hiç ban yediniz mi : evet yedim hepsi ip çakışmasından dolayı ve lagdan dolayı. hepside açıldı.
Hiç mute yediniz mi : yalan söyleyemem genelde yazım yanlışlarından dolayı çok yedim ve genellıkle açıldı
ama düzgün bir şekilde söylemek olursa hileciye karşı benim aileme küfür edildiği için birkaç kez mute yemiştim.
Oyunculara davranışınız nasıldır : genelde samimi olurum muhabbet falan etmeyı severim :D
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız : evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz : kesinlikle klan sistemi 2vs2 3vs3 gibi 5 kişilik sg odası arkadaşlarımızla girebileceğımız.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz : top 15 yerine kdr sıralarım mapleri geniş ve detaysız fps artıracak şekile dönüştürürdüm .

xEnesWinner_V1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Enes Erdem
Soyadınız:Yılmaz
Yaşınız:14
Skype adresiniz:xEnesWinner_V1
Oyun içi isminiz:xEnesWinner_V1
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3,5 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):8-12 ay arası
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Yani benim en sevdiğim permiumsuz pvp serveri diyebildiğim tek server.[Efsane Server]
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):! serverde yetkili olmuştum 1,5 -2 yıl arası bir sürede swyi unuttum maalesef.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):tabii ki.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu sunucuda yetkili olmak şunun için istiyorum;Hileleri azaltmak,macro kullanım oranını azaltmak gibi sonuçlar yaratıp insanların bu serveri daha kaliteli görmesi için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Elbette,zaten yetkililerimiz çok yakın davranıyor oyunculara ve bir yetkili olursam uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Az küfür ederim hatta %1 oranla diyebiliriz,hile kullanmayı ve makro gibi özellikleri kullanmayı sevmem bana böyle geliyor .
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim fakat sebepsiz yere onuda ErenOzsahin isimli sevgili moderatorum kontrol ederek açtı.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Genellikle unutup GG yazdıgımdan dolayı :D.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Çok iyi.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet fakat mesela uhcffa veya ffada team olmak isteyen arkadaşı kesince karşıdaki baya bir öfkelenip benim sülaleye geçirmişliği var maalesef :(
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Arena pvp gibi bir yere dönüştürmek.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hiçbir şey ;D.

kalos2002

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:mehmet
Soyadınız:şekeroğlu
Yaşınız:14.5
Skype adresiniz:app+7ico3svc.2qukllllbt.6da0cc0005a4b3bbd89f2f1a6583f19c@proxymail.facebook.com
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:kalos2002
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):güzel hile korumasıda iyi hitleride iyi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):hiçbiyerde
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):beyendiim sunucu oyüzden yardımım dokunur
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Düşünüom ama görmeden olmaz
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):tecrübe
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim 4 defe falan 1 si ip çakışması 1 team 2 hack sanılmam
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):mute nedir bilmem ama yemdim galiba
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):pvp serveri nasıl davranam vuran vurana ama sohbette iyiyim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Adınız:mehmet
Soyadınız:şekeroğlu
Yaşınız:14.5
Skype adresiniz:app+7ico3svc.2qukllllbt.6da0cc0005a4b3bbd89f2f1a6583f19c@proxymail.facebook.com
Oyun içi isminiz:kalos2002
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):güzel hile korumasıda iyi hitleride iyi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):hiçbiyerde
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):beyendiim sunucu oyüzden yardımım dokunur
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Düşünüom ama görmeden olmaz
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):tecrübe
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim 4 defe falan 1 si ip çakışması 1 team 2 hack sanılmam
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):mute nedir bilmem ama yemdim galiba
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):pvp serveri nasıl davranam vuran vurana ama sohbette iyiyim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:
Zorunlu yazan yerlere kısa cevap vermişsiniz , Bizimle değilsiniz.

Adınız:Enes Erdem
Soyadınız:Yılmaz
Yaşınız:14
Skype adresiniz:xEnesWinner_V1
Oyun içi isminiz:xEnesWinner_V1
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3,5 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):8-12 ay arası
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Yani benim en sevdiğim permiumsuz pvp serveri diyebildiğim tek server.[Efsane Server]
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):! serverde yetkili olmuştum 1,5 -2 yıl arası bir sürede swyi unuttum maalesef.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):tabii ki.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu sunucuda yetkili olmak şunun için istiyorum;Hileleri azaltmak,macro kullanım oranını azaltmak gibi sonuçlar yaratıp insanların bu serveri daha kaliteli görmesi için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Elbette,zaten yetkililerimiz çok yakın davranıyor oyunculara ve bir yetkili olursam uyum sağlayabileceğimi düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Az küfür ederim hatta %1 oranla diyebiliriz,hile kullanmayı ve makro gibi özellikleri kullanmayı sevmem bana böyle geliyor .
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim fakat sebepsiz yere onuda ErenOzsahin isimli sevgili moderatorum kontrol ederek açtı.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Genellikle unutup GG yazdıgımdan dolayı :D.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Çok iyi.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet fakat mesela uhcffa veya ffada team olmak isteyen arkadaşı kesince karşıdaki baya bir öfkelenip benim sülaleye geçirmişliği var maalesef :(
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Arena pvp gibi bir yere dönüştürmek.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hiçbir şey ;D.
Yan hesaplarıyla sunucuda ban yiyen bir kişi yetkili olamaz , Bizimle değilsin.

Sevdakar33

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Burak
Soyadınız:Çetin
Yaşınız:16
Skype adresiniz:skypem yok
Oyun içi isminiz:puffy
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3.5 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2 sene
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok iyi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Şuanlık Yetkili OLdugu server Legendcraft Oda Kapandı
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çünkü Sunucuyu Seviyorum Bu Sunucu Çok güzel
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Bütün insanlara saygılıyımdır ve asla küfür etmem
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):2 kere oda 1 i gg dedigim için 2 de ez dedigim içindir
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyidir
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Hiçbirşey Böyle gayet iyi bence
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiçbirşey

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Adınız:Burak
Soyadınız:Çetin
Yaşınız:16
Skype adresiniz:skypem yok
Oyun içi isminiz:puffy
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3.5 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2 sene
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok iyi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Şuanlık Yetkili OLdugu server Legendcraft Oda Kapandı
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çünkü Sunucuyu Seviyorum Bu Sunucu Çok güzel
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Bütün insanlara saygılıyımdır ve asla küfür etmem
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):2 kere oda 1 i gg dedigim için 2 de ez dedigim içindir
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyidir
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Hiçbirşey Böyle gayet iyi bence
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiçbirşey
Zorunlu yazan yerlere kısa cevaplar vermişsiniz , Bizimle değilsiniz.

TheMagness

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Berkay
Soyadınız: Çelik
Yaşınız: 16 (yarın 17)
Skype adresiniz: canozturk7817
Mikrofonunuz var mı: Evet var ama skype ayarlarından dolayı mikrofonum çalışmıyor :(
Oyun içi isminiz: Wafflenstein
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 7 yıldır oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): İlk açıldığı 1 hafta sürecinde sunucuya başladım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucunuz ilk günden bu yana arasında çok fark var çok başarılısınız başarılarınızın devamını dilerim.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır bulunmamakta.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Yaklaşık 800 kadar sunucuda yetkili oldum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet hazır hissediyorum.Sizinle Çalışmak için elimden ne geliyorsa yaparım..
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuda oyuncularla ilgilenecek kişi sayısı çok az bundan dolayı oyuncularla ilgilenmek,yardım etmek istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Elbette düşünüyorum.Herkesle uyum sağlayabilirim,saygılıyımdır
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben diğer oyuncular gibi küfürü seven bir insan değilim büyüğüme,küçüğüme saygılıyımdır.Herkes benim gözümde eşittir.Ben senden daha yetkiliyim vb. olaylarına asla giremem.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bende şuanda oyuncuyum.Belki rehber olacağım ama oyuncularla iletişim kurmayı,oyunu bilmeyenlere oyunu öğretmeyi,oyuncularla ilgilenmeyi severim,oyuncularla iyi anlaşırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet çok iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Eğer yetkili olsaydım ne yaptırırsanız yaparım.7 yıllık tecrübem var sunucum için herşeyi yaparım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Ben bir şey silmek istemem sunucu böyle daha güzel.Başarılar :)

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Adınız: Berkay
Soyadınız: Çelik
Yaşınız: 16 (yarın 17)
Skype adresiniz: canozturk7817
Mikrofonunuz var mı: Evet var ama skype ayarlarından dolayı mikrofonum çalışmıyor :(
Oyun içi isminiz: Wafflenstein
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 7 yıldır oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): İlk açıldığı 1 hafta sürecinde sunucuya başladım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucunuz ilk günden bu yana arasında çok fark var çok başarılısınız başarılarınızın devamını dilerim.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır bulunmamakta.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Yaklaşık 800 kadar sunucuda yetkili oldum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet hazır hissediyorum.Sizinle Çalışmak için elimden ne geliyorsa yaparım..
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuda oyuncularla ilgilenecek kişi sayısı çok az bundan dolayı oyuncularla ilgilenmek,yardım etmek istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Elbette düşünüyorum.Herkesle uyum sağlayabilirim,saygılıyımdır
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben diğer oyuncular gibi küfürü seven bir insan değilim büyüğüme,küçüğüme saygılıyımdır.Herkes benim gözümde eşittir.Ben senden daha yetkiliyim vb. olaylarına asla giremem.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bende şuanda oyuncuyum.Belki rehber olacağım ama oyuncularla iletişim kurmayı,oyunu bilmeyenlere oyunu öğretmeyi,oyuncularla ilgilenmeyi severim,oyuncularla iyi anlaşırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet çok iyi anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Eğer yetkili olsaydım ne yaptırırsanız yaparım.7 yıllık tecrübem var sunucum için herşeyi yaparım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Ben bir şey silmek istemem sunucu böyle daha güzel.Başarılar :)
Yetkili alımlarında doğruluk mühimdir , Bizimle değilsin.

Son düzenleme: