Adınız: Utku
Soyadınız: AYDIN
Yaşınız: 13
Skype adresiniz: sabriaydin33560
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: wkw
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): yaklaşık 5 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel buluyorum, sevmediğim sunuculara girmem.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Henüz yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Yaklaşık 2 yıl önce DiamondPVP'de moderatörlük, kendi serverımda kuruculuk yaptım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Hissediyorum, deneyimim var.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Hileci insanlara çok sinir oluyorum ve insanlara yardım etmek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Düşünüyorum, moderatörlük ve kuruculuk deneyimim var.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Çok güzel bow spam atabilirim

, Arkadaşlarım genelde gıcık olurlar.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): "Ban yedim evet, ama sebepsizdi. Sunucumuzdan 3 gün uzaklaştırıldınız." yazıyordu. Ama hile ile hiç girmemiştim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim evet, bir oyuncuya Yavvvaaşşş ciğerimi söktün yazınca yemiştim

Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyuncular önemlidir. Asla küfür etmem, ama hile olduğunu anlarsam acımadan ban hammerımı vururum

Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: İyi anlaşmaya gayret ederim, anlaşamazsam yetkim alınır zaten.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: 2V2 Arena Kapışmaları. Biz arkadaşlarımla çok giriyoruz, kalabalık olduğumuz için. xFall'da neden olmasın ?
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Spawn bölgesi olabilir, değiştirilirse iyi olur. Ayrıca mute sistemini biraz kurcalarım. Sebepsiz yere 30dk mute yedim. Kendi hatam da olabilir, eğer öyleyse özür diliyorum.