xFallPvP Rehber Alımları

YumuşakKalp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Berkehan
Soyadınız: Kırıcı
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: TS123 PRO
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: moonstar2
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 12.08.2017 19:30
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel Buldum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Argocraft rehberdim ama çok yetkim oldu swler kapandı
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Tabikide 5 senenin 2 senesi yetki yapmakla geçti
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Beğendiğim için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Herkezle İyi Anlaşırım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Adeletli Olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): 1 Serverde jitter yaptığım için ama pek beceremiyodum ma oto ban yemiştim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): 2 kere yedim 1 swde even yazan mute yediği için orda 2 kere 10 dklık yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Herkezin sorusunu dinler yardımcı olmaya çalışırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabikide
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Hub sunucu olursa skyblock skywars survivalgames vb oyun getirebilirim .
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Berkehan
Soyadınız: Kırıcı
Skype adresiniz: TS123 PRO
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: moonstar2
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 12.08.2017 19:30
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel Buldum
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Argocraft rehberdim ama çok yetkim oldu swler kapandı
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Tabikide 5 senenin 2 senesi yetki yapmakla geçti
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Beğendiğim için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Herkezle İyi Anlaşırım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Adeletli Olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): 1 Serverde jitter yaptığım için ama pek beceremiyodum ma oto ban yemiştim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): 2 kere yedim 1 swde even yazan mute yediği için orda 2 kere 10 dklık yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Herkezin sorusunu dinler yardımcı olmaya çalışırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabikide
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Hub sunucu olursa skyblock skywars survivalgames vb oyun getirebilirim .
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:
Reddedildiniz.

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FlashHead999

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
adınız:Enes
soyadınız:Ağören
yaşınız:14 ü geçkin sayılabilir 5 6 gun geçkin
skype adresiniz: FlashHead999
mikrofonunuz varmi: yok ama laptop oldugu için ses gidiyor.
oyun içi isminiz: FlashHead999
kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 yada 3.5
sunucuda nezamandır oynuyorsunuz (zorunlu): ilk açıldıgından beri diyebiliriz.
sunucuyu nasil buluyorsunuz (zorunlu): Presiz oldugu için çok iyi bir kaç sorunu var bug sorunu falan kuzenim bug bulmustu ban yedim diyor :D
sunucuda yetkiniz varmi (donor): alıcaktım almadım steamdan oyun aldım.
nerelerde yetkilisiniz (zorunlu):ne oldugu belli olmayan bi sw de adminim bazen pvp oluyo bazen hub serveri :D birde 2 ay pvp serverinde rehber oldum
kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyormusunuz (zorunlu):evet hissediyorum rehber olabilirim mod luktan pek anlamam ama rehberligim iyidir.
neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):en sevdigim pvp serveri ve pluginleri iyi ve son olarak yetkilileri çok iyi.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Düşünüyorum zaten 1 2 mod beni biliyor mesela dodrettin ile erenozsahin.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):aslında ayıran pek bir şey yok ama dürüst ve iyi konuşan biriyim yani pek küfür etmem.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim suçsuz yere ban yedim şu bir şey indirme olayında bir kere yedim ondada indirmek istemedim sunucudan çıktım ama hile değildim :D
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):reklam ve küfürden yedim ama gg yazınca dalga diye küfür atması çok saçma
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):hmm iyi davranırım nazik olurum küfür edince aldırış etmem.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:anlaşırım zaten yetkililerin bazıları beni tanır.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:takımlı savaşlar eklerdim başkada düşünürsem eklemek isterdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:en sinir olduğum şey gg yazınca mute atması onu sildirmek isterdim :D
bukadardı inşallah rehber yada mod olurum.

Son düzenleme:

iTeazy

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Sezgin
Soyadınız: HAN
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: live:sezginnhann
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: iTeazy
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 Yılı Geçmiş Olabilir Belki
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kaliteli Bir Server. İllegal Oyuncular Banlanıyor.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Eskiden Arkadaşlarımın Serverlerinde MOD vs. Olmuştum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Oyuncuların ve Yetkililerin Çok Samimi Olmasından Dolayı.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Neredeyse Tüm Yetkililer Benden Büyük Kişiler ve Uyum Sağlıyacağımı Düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Yetkili Olmamama Rağmen Biri bir şey Sorunca Elimden Geldiğince Yardım Etmeye Çalışıyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Bu Serverde Yalnış Anlaşılmadan Dolayı Yedim 2 Kere.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet Yedim. İllegal Kişilere Sinirlendiğimden Yemiştim Bir Kaç Kere.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Dediğim Gibi Elimden Geldiğince Yardım Ediyorum. Ayrıca Olabildiğince de Samimi Olmaya Çalışıyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Kurucu ile Serverin Eski Mapinden Beri Konuşmuşluğum Var.Ayrıca Mod ile de. Oyunculara Göre De Değişir.İyi Davranan Oyunculara bende Aynı Tepkiyi Veririm.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: şu an Aklımda bir şey Yok Ama Allah Nasip Ederse Olursam Yetkili, Bol Bol Düşüneceğim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucuyu Çok Beğendiğimden Dolayı Açıkcası Aklıma Pek bir şey Gelmedi.

Yukarıda sorulan soruların (zorunlu) olanlara 3 cümle, diğerlerine istediğiniz kadar yazabilirsiniz.
İmla kurallarına uyulmadan yazılan cevaplar geçersiz sayılacaktır.

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
adınız:Enes
soyadınız:Ağören
yaşınız:14 ü geçkin sayılabilir 5 6 gun geçkin
skype adresiniz: FlashHead999
mikrofonunuz varmi: yok ama laptop oldugu için ses gidiyor.
oyun içi isminiz: FlashHead999
kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 yada 3.5
sunucuda nezamandır oynuyorsunuz (zorunlu): ilk açıldıgından beri diyebiliriz.
sunucuyu nasil buluyorsunuz (zorunlu): Presiz oldugu için çok iyi bir kaç sorunu var bug sorunu falan kuzenim bug bulmustu ban yedim diyor :D
sunucuda yetkiniz varmi (donor): alıcaktım almadım steamdan oyun aldım.
nerelerde yetkilisiniz (zorunlu):ne oldugu belli olmayan bi sw de adminim bazen pvp oluyo bazen hub serveri :D birde 2 ay pvp serverinde rehber oldum
kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyormusunuz (zorunlu):evet hissediyorum rehber olabilirim mod luktan pek anlamam ama rehberligim iyidir.
neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):en sevdigim pvp serveri ve pluginleri iyi ve son olarak yetkilileri çok iyi.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Düşünüyorum zaten 1 2 mod beni biliyor mesela dodrettin ile erenozsahin.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):aslında ayıran pek bir şey yok ama dürüst ve iyi konuşan biriyim yani pek küfür etmem.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim suçsuz yere ban yedim şu bir şey indirme olayında bir kere yedim ondada indirmek istemedim sunucudan çıktım ama hile değildim :D
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):reklam ve küfürden yedim ama gg yazınca dalga diye küfür atması çok saçma
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):hmm iyi davranırım nazik olurum küfür edince aldırış etmem.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:anlaşırım zaten yetkililerin bazıları beni tanır.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:takımlı savaşlar eklerdim başkada düşünürsem eklemek isterdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:en sinir olduğum şey gg yazınca mute atması onu sildirmek isterdim :D
bukadardı inşallah rehber yada mod olurum.
Daha önce ban yiyen bir kişi yetkili olamaz , Bizimle değilsiniz.

MrKillerHD

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Ali Cem
Soyadınız:Güneş
Yaşınız:13
Skype adresiniz:yok
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:MrKillerHD
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1-2 yıldır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok İyi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hypixel Mineplex
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çünkü Güzel bi hizmet sunacağımı biliyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Youtubeda Kanalım Var 50 Abone O yüzden youtuber tag almak istiyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet Ama Neden Bİlmiyorum Firar Yapmadım açıkçası
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yok
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Çok İyidir
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:BAya iyi
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Kit Kaydederken Biraz Sorun Oluyor Oyudan Çıkıp Girince Onu Düzeltirim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:BAya İyi bir server
Channel Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız:Ali Cem
Soyadınız:Güneş
Yaşınız:13
Skype adresiniz:yok
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:MrKillerHD
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1-2 yıldır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Çok İyi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Hypixel Mineplex
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çünkü Güzel bi hizmet sunacağımı biliyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Youtubeda Kanalım Var 50 Abone O yüzden youtuber tag almak istiyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet Ama Neden Bİlmiyorum Firar Yapmadım açıkçası
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yok
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Çok İyidir
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:BAya iyi
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Kit Kaydederken Biraz Sorun Oluyor Oyudan Çıkıp Girince Onu Düzeltirim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:BAya İyi bir server
Channel Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Olumsuz, bizimle değilsin.

Ahmet122003

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ahmet
Soyadınız:Öztürk
Yaşınız:14
Skype adresiniz:Mümin Adam
Mikrofonunuz var mı:var.
Oyun içi isminiz:Ahmet122003
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):4 aydır oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Premiumsuz olması çok iyi bir şey bence. Çünki Premiumlu bir serverdan çok daha iyi ve lagsız.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):AnkaNetWork serverinde moderatördüm.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Hazır Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çünki bu serverin daha fazla rehber alıp oyunculara daha iyi hizmet verip serverin daha iyi yerlere ulaşması için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Kesinlikle evet.Çünkü xFallPvP de oynarken çoğu yetkililerle iyi anlaşıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): pvp oynayış tarzım ve insanlara karşı hoş davranmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):1 kere yedim çünki servere ilk girdiğimde adamı kestikten sonra gg yazdım ve gg yazmanın mute sebebi olduğunu bilmiyordum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): samimiyiz, ayrıca çoğu insanlar ile de arkadaş olmuşluğum var
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet Çünki, onları kızdıracak bir şey yapmadığım için onlar da beni kızdıracak bir şey yapmıyorlar böylece iyi anlaşıyoruz.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: SurvivalGames, SkyWars
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: /battle komutunu silerdim ve yerine de pusulaya sağ tıklayıp girilen bir plugin yükletirdim.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ahmet
Soyadınız:Öztürk
Yaşınız:14
Skype adresiniz:Mümin Adam
Mikrofonunuz var mı:var.
Oyun içi isminiz:Ahmet122003
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):4 aydır oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Premiumsuz olması çok iyi bir şey bence. Çünki Premiumlu bir serverdan çok daha iyi ve lagsız.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):AnkaNetWork serverinde moderatördüm.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Hazır Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Çünki bu serverin daha fazla rehber alıp oyunculara daha iyi hizmet verip serverin daha iyi yerlere ulaşması için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Kesinlikle evet.Çünkü xFallPvP de oynarken çoğu yetkililerle iyi anlaşıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): pvp oynayış tarzım ve insanlara karşı hoş davranmam.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):1 kere yenim çünki servere ilk girdiğimde adamı kestikten sonra gg yazdım ve gg yazmanın mute sebebi olduğunu bilmiyordum.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): samimiyiz, ayrıca çoğu insanlar ile de arkadaş olmuşluğum var
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet Çünki, onları kızdıracak bir şey yapmadığım için onlar da beni kızdıracak bir şey yapmıyorlar böylece iyi anlaşıyoruz.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: SurvivalGames, SkyWars
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: /battle komutunu silerdim ve yerine de pusulaya sağ tıklayıp girilen bir plugin yükletirdim.
Oyuncunun sinirine karşı kendini kontrol edemeyen bir kişiye güvenemeyiz maalesef. Olumsuz, bizimle değilsin.

KuralsizYigit

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Yiğit
Soyadınız: Kul
Yaşınız (14 yaş ve üstü): 14
Skype adresiniz: yigitbaba5752
Mikrofonunuz var mı: Hayır yok, ama en kısa zamanda alacağım
Oyun içi isminiz: KuralsizYigit
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 2 yıldır oynuyorum.
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, oyundaki bilgim gayet güzel.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 3 ay oldu.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gerçekten güzel bir sunucu, saygılı yetkilileri,vipleri var. Ben gelirsem eğer daha iyi olacağını düşünüyorum..
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok ama inşallah olacağım.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkiliniz: Kendi sunucum vardı.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu sunucuda tecrübe yapabiliceğime inanıyorum. Yetkili olursam sunucuya iyi davranışlar kazandıracağıma inanıyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet düşünüyorum sadece yetkili takımına değil, oyuncularla bile uyum sağlayabiliceğime inanıyorum..
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Şöyle söyleyebilirim, bilgim gayet ama gayet güzel skript,pl vb. bence oyunculardan ayıran özelliklerim bunlar.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Uyarırım, daha sonra tekrarlarsa hareketini üst düzey yetkililere başvurum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır ban cezası almadım.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır mute cezası almadım.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyuncularla iyi anlaşabilirim hatta oyuncularla sohbet bile edebilirim. Beni seveceklerine inanıyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucu şuanda gayet güzel.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek istediğim özellik sunucuda top20 bana saçma geliyor.

Bu kadar Kolay Gelsin.

Son düzenleme:

MuhammedUcan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Muhammed Ali
Soyadınız:Uçan
Yaşınız:17
Skype adresiniz:Muhammed Ali Uçan
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:MuhammedUcan
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2 senedir oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Gayet iyi fazla hack yok hack olmamaası benim için ve herkes için iyidir.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Dragonelipse diye bi serverde moderetor oldum fakat kurucular çok sorumsuz olduğu için ayrıldım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet hissediyorum çünkü birçok serverde başarıyla moderetorluk yaptımı.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu serverin ileride çok geişeceğini düşündüğüm için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Rahatlıkla uyum sağlıyıcağımı düşünüyorum girdiğim ortamda sevilirim.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Saygılı ve insan sever olmam.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Çok sevecenimdir insanlarla dalga geçerek konuşmam konuşanlarıda uyarırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Anlaşıcağımı düşünüyorum serverdeki birçok oyuncuda beni sever.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:İlk önce lag sorununu gidermnek istedim çümkü bazen çok takılmalar oluyo insanlarda serveri tercih etmiyor.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Sunucu dört dörtlük hiçbir şey değiştirmek istemem.

EfsoOmer

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ömer Faruk
Soyadınız: Uçan
Yaşınız: 12
Skype adresiniz: Ömer Faruk Uçan
Mikrofonunuz var mı: Yok
Oyun içi isminiz: Cartx
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 Haftadır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok İyi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): hiçbir Yerde Yetkili Değilim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü Hoşuma Giden Kaliteli Bir Sunucu
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Oyuncularla Uyum Sağlayabilirim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Nazik Davranırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: BuildUHC Eklemek İsterdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Herhangi bir şey silmeyi düşünmüyorum

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız: Yiğit
Soyadınız: Kul
Yaşınız (14 yaş ve üstü): 14
Skype adresiniz: yigitbaba5752
Mikrofonunuz var mı: Hayır yok, ama en kısa zamanda alacağım
Oyun içi isminiz: KuralsizYigit
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 2 yıldır oynuyorum.
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, oyundaki bilgim gayet güzel.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 3 ay oldu.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gerçekten güzel bir sunucu, saygılı yetkilileri,vipleri var. Ben gelirsem eğer daha iyi olacağını düşünüyorum..
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok ama inşallah olacağım.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkiliniz: Kendi sunucum vardı.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu sunucuda tecrübe yapabiliceğime inanıyorum. Yetkili olursam sunucuya iyi davranışlar kazandıracağıma inanıyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet düşünüyorum sadece yetkili takımına değil, oyuncularla bile uyum sağlayabiliceğime inanıyorum..
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Şöyle söyleyebilirim, bilgim gayet ama gayet güzel skript,pl vb. bence oyunculardan ayıran özelliklerim bunlar.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Uyarırım, daha sonra tekrarlarsa hareketini üst düzey yetkililere başvurum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır ban cezası almadım.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır mute cezası almadım.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyuncularla iyi anlaşabilirim hatta oyuncularla sohbet bile edebilirim. Beni seveceklerine inanıyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucu şuanda gayet güzel.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek istediğim özellik sunucuda top20 bana saçma geliyor.

Bu kadar Kolay Gelsin.
Soru ekleyebilirsiniz dedik mi? Olumsuz, bizimle değilsin.

Adınız:Muhammed Ali
Soyadınız:Uçan
Yaşınız:17
Skype adresiniz:Muhammed Ali Uçan
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:MuhammedUcan
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2 senedir oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Gayet iyi fazla hack yok hack olmamaası benim için ve herkes için iyidir.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Dragonelipse diye bi serverde moderetor oldum fakat kurucular çok sorumsuz olduğu için ayrıldım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet hissediyorum çünkü birçok serverde başarıyla moderetorluk yaptımı.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu serverin ileride çok geişeceğini düşündüğüm için.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Rahatlıkla uyum sağlıyıcağımı düşünüyorum girdiğim ortamda sevilirim.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Saygılı ve insan sever olmam.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Çok sevecenimdir insanlarla dalga geçerek konuşmam konuşanlarıda uyarırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Anlaşıcağımı düşünüyorum serverdeki birçok oyuncuda beni sever.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:İlk önce lag sorununu gidermnek istedim çümkü bazen çok takılmalar oluyo insanlarda serveri tercih etmiyor.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Sunucu dört dörtlük hiçbir şey değiştirmek istemem.

Adınız: Ömer Faruk
Soyadınız: Uçan
Yaşınız: 12
Skype adresiniz: Ömer Faruk Uçan
Mikrofonunuz var mı: Yok
Oyun içi isminiz: Cartx
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 Haftadır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok İyi
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): hiçbir Yerde Yetkili Değilim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü Hoşuma Giden Kaliteli Bir Sunucu
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Oyuncularla Uyum Sağlayabilirim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Nazik Davranırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Anlaşırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: BuildUHC Eklemek İsterdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Herhangi bir şey silmeyi düşünmüyorum

KutayCakmak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Kuıtay
Soyadınız: Çakmak
Skype adresiniz: live:ikutaybey
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: MadDogTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3-4 Yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): yaklaşık 6-7 ay oldu ( bir sürü hesabım vardı )
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): güzel bir server ama keşke 1.7 olsa ama...
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok malesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): arkadaşımın serverinde EkaysNW kapandı ama kalabalık bir serverdi
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet mukkemel
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): çünkü güzel serverlara yatırım yapmak hoşuma gidiyor
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet iletişim ve uyum sağlama konusunda iyiyim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): çok istekliyim eğer yetkili olursam işime odaklanırım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): evet GG yazdığım için ama ilk zamanlar
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): mukkemel kendi halimde iyi iletişim kurarım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: bana göre şuanda tadından yenmiyor
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbir şey

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Kuıtay
Soyadınız: Çakmak
Skype adresiniz: live:ikutaybey
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: MadDogTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3-4 Yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): yaklaşık 6-7 ay oldu ( bir sürü hesabım vardı )
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): güzel bir server ama keşke 1.7 olsa ama...
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok malesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): arkadaşımın serverinde EkaysNW kapandı ama kalabalık bir serverdi
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet mukkemel
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): çünkü güzel serverlara yatırım yapmak hoşuma gidiyor
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet iletişim ve uyum sağlama konusunda iyiyim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): çok istekliyim eğer yetkili olursam işime odaklanırım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): evet GG yazdığım için ama ilk zamanlar
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): mukkemel kendi halimde iyi iletişim kurarım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: bana göre şuanda tadından yenmiyor
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbir şey
Maalesef reddedildiniz.

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi