YumuşakKalp
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Adınız: Berkehan
Soyadınız: Kırıcı
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: TS123 PRO
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: moonstar2
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 12.08.2017 19:30
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel Buldum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Argocraft rehberdim ama çok yetkim oldu swler kapandı
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Tabikide 5 senenin 2 senesi yetki yapmakla geçti
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Beğendiğim için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Herkezle İyi Anlaşırım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Adeletli Olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): 1 Serverde jitter yaptığım için ama pek beceremiyodum ma oto ban yemiştim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): 2 kere yedim 1 swde even yazan mute yediği için orda 2 kere 10 dklık yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Herkezin sorusunu dinler yardımcı olmaya çalışırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabikide
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Hub sunucu olursa skyblock skywars survivalgames vb oyun getirebilirim .
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:
Soyadınız: Kırıcı
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: TS123 PRO
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: moonstar2
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 12.08.2017 19:30
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel Buldum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Argocraft rehberdim ama çok yetkim oldu swler kapandı
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Tabikide 5 senenin 2 senesi yetki yapmakla geçti
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Beğendiğim için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Herkezle İyi Anlaşırım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Adeletli Olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): 1 Serverde jitter yaptığım için ama pek beceremiyodum ma oto ban yemiştim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): 2 kere yedim 1 swde even yazan mute yediği için orda 2 kere 10 dklık yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Herkezin sorusunu dinler yardımcı olmaya çalışırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabikide
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Hub sunucu olursa skyblock skywars survivalgames vb oyun getirebilirim .
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: