yuskopro123
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Iyi Gibi 
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.Iyi Gibi![]()
S.S.S'da bildirdik alım olunca zaten bilgi/haber vereceğiz. Ayrıca Admin gibi alımlar 18 yaş üstü alınacak.Alım Varmıdır Acaba Birçok ServerDe Yetkili olduğum vardır bazıları kapandı biri kendi serverim
Sizi ekledim yaş konusunda probleminiz olmazsa sizinle çalışmalar yapabileceğimizi düşünüyorum. Değerli yorumunuz içinde çok teşekkür ederim.BUİLDERLİK ALIMI İÇİN BAŞVURDUM ŞU AN BİLGİLERİMİZ YAZARSAM YAZMAKLA BİTMEZ EN İYİSİ BİZ KONUŞALIM PROFESYONEL OLARAK BUİLDERLIK YAPIYORUM . EKİBİM VAR AMA İSTERSEN TEK BAŞIMA ÇALIŞABİLİRİM KARDEŞİM ÇOK İDDALIYIM EKLE KONUŞALIM DENE BİR ZARARIN OLMAZ
SKYPE ADRESIM live:erolsenel01662
Yazdıklarınıza hak veriyorum. Madem bu kadar yanlış yapıyoruz, o zaman bize anlatır mısınız survival nasıl yapılır? Yeni nesil survival anlatın bize. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.Her sunucu açan iyi sunucuya sahip olduğunu düşünüyor, halbuki gerçek bir survival açsalar...
Büyüyen yeni nesil survivalın ne olduğunu bilmiyor anlaşılan![]()
İşte bundan bahsediyorum, "Büyüyen yeni nesil survivalin ne olduğunu bilmiyor." derken yeni nesil survival değil, yeni neslin oyuncularından bahsediyordum. İşte survivala bu kadar uzaksınız, halen yenilik, sunucularda farklılık peşindesiniz. Halbuki hepsi aynı, lüzumsuz farklılıklar var sadece. 3 4 yıl önceki sunucular gerçekten survivaldi, plugin yükledikçe geliştiğinizi zannediyorsunuz ama ciddi bir gerileme var. Oyunun bütün dengesi kaybolmuş, sadece size ait bir sorun değil bütün serverlar bozmuş.Yazdıklarınıza hak veriyorum. Madem bu kadar yanlış yapıyoruz, o zaman bize anlatır mısınız survival nasıl yapılır? Yeni nesil survival anlatın bize. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Tamam 3-4 yıl önce pek bir plugin konulmuyordu 25 26 plugin bilindik pluginler yani. Şimdi biz bu pluginleri koyduk. Eski tadı verdik oyunculara. Bir süreden sonra yapıcakları bir iş kalmayıp oyunu teker teker bırakacaklar. Biz en azından saçma yerinde daha iyi sistemler ekleyip sunucuyu güzelleştiriyoruz. Örneğin yok oyuna pet geldi /pet yazıp alın demiyoruz. Biz; Oyuna CasperPara sistemiyle pet geldi istediğiniz gibi alıp besleyebilirsiniz. 1 CasperPara = 4 Coin ----- 4 Coin = 4 stack casperparçası. Bunları bulmak hem eğlencelidir. Hemde sıkmaz insanı. Bir şeyi elde etmek için kolaylık değil aşırı zorluk sağladığımızı yukarıdaki yorumlarda bildirdik. Jobs plugininde para kasmanın bile çok zor olacağını söylemişken eski nesile ne gerek var? Hem zor hem de daha eğlenceli. İşte eski sunuculara dönersek Hem kolay hem 2 dakikada oyun gg wp olayı. Şuanda nethere gitmeyi zorlaştırıyoruz. Bunun eğlencesiz yeri neresidir?İşte bundan bahsediyorum, "Büyüyen yeni nesil survivalin ne olduğunu bilmiyor." derken yeni nesil survival değil, yeni neslin oyuncularından bahsediyordum. İşte survivala bu kadar uzaksınız, halen yenilik, sunucularda farklılık peşindesiniz. Halbuki hepsi aynı, lüzumsuz farklılıklar var sadece. 3 4 yıl önceki sunucular gerçekten survivaldi, plugin yükledikçe geliştiğinizi zannediyorsunuz ama ciddi bir gerileme var. Oyunun bütün dengesi kaybolmuş, sadece size ait bir sorun değil bütün serverlar bozmuş.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Tüm önlemlerimizi aldık. Eylülün 1inde konu sabit reklama çıkacak umduğunuz yere kesinlikle geleceğiz.Açılmasını 4 Gözle Bekliyoruz Başarılar Umarım Umdugunuz Konuma Gelirsiniz.
Parayı kaldırmasak sunucu nasıl ilerleyecek? Zengin insanlar değiliz kusura bakmayın. Siz nasıl düşünüyorsanız bizim düşüncelerimizle aynı değil. Düşüncenize saygı duyuyorum.Oyunda para, market, ipeksi ile spawner, kit yemek, sanal chest varsa o oyun kolaydır ve survival fln değildir. Ve marketi olan bir sunucunun eskiye daha kolay demesi ilginç. Blokları emek vererek kasmak, koyunundan yününü almak, boya için çiçek aramak, ve markete satmak için değil açlığı gidermek için tarla yapmak. Mı eğlenceli, sistem kurup bedava gelen paradan hepsini hazır satın almak mı? Bence oyuncuların sunuculardan kolay sıkılması ve lüzumsuz yere farklılık farklılık diye sunucudan sunucuya atlaması bu yüzden, halbuki sunucuların hepsi aynı. Parayı kaldırmaya gücünüz yetmez, çünkü serveri zengin göstermek için yapılan her şey paraya dayalı.
Dediklerinizi dikkate aldım. Değerli yorumunuz için teşekkürler.Dikkatli okumalısın. Para dediğim /money, VIP lere item vermeye devam edebilirsin.
Tekrarliyorum Market, Kasa, /back, /kit, /chest, ipeksi ile spawner kırma varsa orası Survival değildir.