Adınız ve Soyadınız: Hasan Kaan Aktan
Yaşınız: 15
Skype veya Facebook adresiniz:
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): p0tter_ (İsmimi değiştirdim daha önce green pvp sunucunuzda donordum.)
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 3.5 yıl
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 5-6 ay arası olmalı (tarihler ile aram pek iyi değildir.)
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 5-6 ay arası olmalı (tarihler ile aram pek iyi değildir.)
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 8.5
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Evet
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Daha önce kendi serverimde ve sizin serverinizde donordum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Elbette
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuzu beğeniyorum ve yetkili kadrosu güçlü olursa sunucunun daha güçlü olacağına inanıyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Umarım
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: En önemli olanı dürüst ve haksızlık karşında suskun kalmamam,bu sebeplerden çoğu kez cezalandırıldım.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: 2-3 defa mute onlarda haksızlık olayından kaynaklı.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Adil ve eşit
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Gerekzmezse hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Umarım anlaşırım insanlar gerçek yüzünü hemen göstermez onları iyice tanıyıp güvenmeden sıcak davranmam lakin,güvenirsem herşeyimi paylaşır ve anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Evet var (Market ve donorların özel setleri kalkmalı diye düşünüyorum çünkü pek adil değil :/)