LuckyMC | Rehber Alımları

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Deniz Aldeniz
Yaşınız:14
Skype veya Facebook adresiniz: Skype: denizaldeniz
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): xDenizBaskan.
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4,5 yıldır.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Yaklaşık 2 Ay Önce.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 2 Aydır.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: Sunucu Yavaş Yavaş Gelişiyor. Hile Koruması Geliştirilirse Çok iyi Olur 9.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Şu Zamana Kadar 15-20 Tane Sunucuda Moderatör Oldum. 10 Kadar Sunucudada Builder (Mimar) Olarak Görev Yaptım.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Her Zaman.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuz Çok Başarılı Ve Gelişmekte Olan Bir Sunucu Bende Bu Gelişmekte Olan Sunucuda Emeğim Olsun İstiyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Tabikide Saygı Ve Sevgi İçinde Konuşurum. Saygımı Asla Bozmam.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Diğer Oyunculardan Daha Başarılı Olacağımı Düşünüyorum. Bu Yazıyı Kesinlikle Ego Olarak Algılamayın. Egoyu Hiç Sevmeyen Bir İnsanım
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Ban Yemedim. Otomatik Sistemden Mute Yedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyunculara Yardımsever İyi Davranırım. Sorunlarını Elimden Geldiğince Çözmeye Çalışırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Yeri Geldiğinde Kullanırım.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Kesinlikle İyi Anlaşacağımı Düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Sunucuya Yeni Bir Oyun Modu Eklensin. Disco PvP. Bu Oyun Modu Şöyle. Armor,Kılıç,Olta,Yay,Gapple Sürekli Renk Değiştiricek.
Böyle Bir Sistem Varmı Bilmiyorum Ama Hile Kullananları Sistem Tespit Ettiğinde Envanteri Silinip Etrafı Katman Kayası İle Kapatılabilir Ama Bunları Sistem Yapacak. Böylece Yetkili Arkadaşlar Kolayca Hileleri Tespit Edip Cezalandırabilecek.
Reddedildiniz.

KadirYeni

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Kadir Yeni
Skype veya Facebook adresiniz:Kadir Yeni
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):iKadirWinner_YT
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:2 ay önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:keşfettiğim zamandan beri
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Referans ne demek bilmiyorum :(
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Tabikide
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Sunucuya Katkıda Bulunmak İçin
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Tabikide
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:İyi Bir PvP ci olmam ve hack kullanmamam
Hiç ban veya mute yediniz mi?oto mute yedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Güzel ve Anlayışlı Davranırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Tabikde
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Şuanlık Her Şey tam ama oto mute yi kaldırmak isterdim durduk yere 5 dk mute yiyoruz

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Adınız ve Soyadınız:Kadir Yeni
Skype veya Facebook adresiniz:Kadir Yeni
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):iKadirWinner_YT
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:2 ay önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:keşfettiğim zamandan beri
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Referans ne demek bilmiyorum :(
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Tabikide
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Sunucuya Katkıda Bulunmak İçin
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Tabikide
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:İyi Bir PvP ci olmam ve hack kullanmamam
Hiç ban veya mute yediniz mi?oto mute yedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Güzel ve Anlayışlı Davranırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Tabikde
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Şuanlık Her Şey tam ama oto mute yi kaldırmak isterdim durduk yere 5 dk mute yiyoruz

Reddedildiniz.

GG_ArdaPvP147

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Arda Yavuz
Yaşınız:12
Skype veya Facebook adresiniz:skypem ardayavuz148 facem
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): GG_ArdaPvP147
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 2 YILDIR
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:1 ay önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:1 aydır
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10/10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hyr
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:5 serverde Builder Oldum Mesela GiveCraft
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: evet hemde %100
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Çünkü Çok Süper Bi Sunucu Ve Çok İyi Bir Ortamı Var
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet %100
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Yok Bende Bir İnsanım Yani
Hiç ban veya mute yediniz mi?:2 kere mute yedim 2 kerede kick yedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?:İYİ YANİ KÜFÜR EDENE İLK UYARIRIM AMA SONRA DAHA İLERİ GİRESE PATLAYA BİLİRİM
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Çok Az Kullanırım
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet Mesela Enes Abi İle Filan
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Sunucuya Ençok Map eklemek isterim

FFHD

En iyi cevaplar
21
Adınız ve Soyadınız:Arda Yavuz
Yaşınız:12
Skype veya Facebook adresiniz:skypem ardayavuz148 facem

Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): GG_ArdaPvP147
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 2 YILDIR
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:1 ay önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:1 aydır
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10/10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hyr
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:5 serverde Builder Oldum Mesela GiveCraft
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: evet hemde %100
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Çünkü Çok Süper Bi Sunucu Ve Çok İyi Bir Ortamı Var
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet %100
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Yok Bende Bir İnsanım Yani
Hiç ban veya mute yediniz mi?:2 kere mute yedim 2 kerede kick yedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?:İYİ YANİ KÜFÜR EDENE İLK UYARIRIM AMA SONRA DAHA İLERİ GİRESE PATLAYA BİLİRİM
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Çok Az Kullanırım
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet Mesela Enes Abi İle Filan
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Sunucuya Ençok Map eklemek isterim

Reddedildiniz.

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Burak Nohut
Yaşınız: 16
Skype veya Facebook adresiniz: [email protected]
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): _Uli
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Yaklaşık 1 ay önce.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Çok giremedim fakat daha fazla aktif olacağım kendi sunucumu kapattıktan sonra. Katıldığım tarihten beri 5-6 kez uğramışımdır.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Hayır
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Elbette.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Kendi sunucumu kurdum iyi yerlere geldi, bir sürü sunucuda yetkili oldum burada da başarabileceğimi düşünmekteyim.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Elbette anlaşırım, sıkıntı yok.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: İnsanlara çok çabuk bağlanırım severim, bu huyum yüzünden sunucum kapandı.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?:
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Dediğim gibi onlarla hemen bağ kurarım kendimi onlardan birisi gibi hissederim.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Hayır yok fakat sunucuda yetkili olabilirsem sizi çok sıkacağım eksikleri söyleyerek haberiniz olsun :)

Firewai

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:melih baki eryiğit
Yaşınız:17
Skype veya Facebook adresiniz:skypem sobawai
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):Firewai
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 1.2.5 sürümünden beri
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: samet30031 adlı oyuncunun tavsiyesi ile
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:18 ağustostan beri
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 7
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: blackpvp admin ritim pvp admin
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:sunucularda yetkili olup insanlarla ilgilenmeyi seviyorum
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: insanlarla iyi anlaşırım
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: sanırım yaş farkı
Hiç ban veya mute yediniz mi?:hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?: normal insanlarla konuştugum gibi
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):sadece arkadaşlarımla
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:tabikide
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:şuanlık yok

samet30031

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Samet Gök
Skype veya Facebook adresiniz: Skype Adresim samet.gokkog (ayda bir giriyorum) Facebook Adresim fb.com/samet.fok
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): samet30031
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 2/2.5
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Hatırlamıyorum
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Hatırlamıorum
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Vip
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: İlk DiamondPvP İkinci Hatırlamıyorum Üçüncü BlackPvP Dördüncü AnkaPvP Beşinci LifeMC (bir çoğu daha var ama unuttum)
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Elbette
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Yeni Amaçlar İçin
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Yetkili Çerçevesine Uyuyorsa ve Ahlaklı Bir Kişiliğe Sahipseler Elbette
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Hilecileri Banlama Yeteneği
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Davranılması Gerektiği Şekilde
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Yetkili/Oyuncu Çerçevesine Uyuyorsa ve Ahlaklı Bir Kişiliğe Sahipseler Elbette
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Şuanlık Gözüme Çarpan bir şey Göremedim

ArdaCR7TURK

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Arda Atmaca
Yaşınız:15
Skype veya Facebook adresiniz:

Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):ArdaCR7TURK
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:5
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:20 HAZİRAN
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:3 HAFTA
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:HAYIR
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:EVT
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:ÇÜNKÜ SİZİN SERVERİNİZ DAHA ÇOK BÜYÜYECEK
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:EVET
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:HEP ONLİNE OLURUM
Hiç ban veya mute yediniz mi?:EVT SKYPE VERMEDİĞİM İÇİN AMA VERDİM GERİ
Oyunculara nasıl davranırsınız?:İYİ DAVRANIRIM
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):ÇOK SİNİRLENDİĞİMDE EVT
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:EVT ENES YÜZÜAK İLE KONUŞUYORUZ
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:AUTOKİCK

H0lyTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Hasan Kaan Aktan
Yaşınız: 15

Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): p0tter_ (İsmimi değiştirdim daha önce green pvp sunucunuzda donordum.)
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 3.5 yıl
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 5-6 ay arası olmalı (tarihler ile aram pek iyi değildir.)
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 5-6 ay arası olmalı (tarihler ile aram pek iyi değildir.)
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 8.5
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Evet
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Daha önce kendi serverimde ve sizin serverinizde donordum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuzu beğeniyorum ve yetkili kadrosu güçlü olursa sunucunun daha güçlü olacağına inanıyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Umarım
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: En önemli olanı dürüst ve haksızlık karşında suskun kalmamam,bu sebeplerden çoğu kez cezalandırıldım.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: 2-3 defa mute onlarda haksızlık olayından kaynaklı.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Adil ve eşit
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Gerekzmezse hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Umarım anlaşırım insanlar gerçek yüzünü hemen göstermez onları iyice tanıyıp güvenmeden sıcak davranmam lakin,güvenirsem herşeyimi paylaşır ve anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Evet var (Market ve donorların özel setleri kalkmalı diye düşünüyorum çünkü pek adil değil :/)

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Alper A*******
Yaşınız: 14
Skype veya Facebook adresiniz: alper.ertan1905
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): FlashR3kt
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 4
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Geçen Haftalarda
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Birkaç haftadır farklı hesaplar ile.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Maalesef hayır.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: xFall , KediNetwork , PowerNetwork , LegendPvP , Beceriksiz Faction
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet , hissdiyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuz kaliteli ve güzel bir sunucu. Gerek eklentileri ile gerek hoş ve ilgi çekici haritaları ile beğendiğim bir sunucu. Burda yetkili olmaktan onur duyarım.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet , anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Adil , dürüst , saygılı , yardımsever kişiliğim beni diğer oyuncularınızdan ayıran özelliklerimden sayılabilir.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Evet yedim bir kişiye "hilesin kapatır mısın?" yazdığım için.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Saygılı , kibar , dürüst , yardımsever.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Çok değil. Fakat oyun içinde asla.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet , anlaşabilirim.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Sunucu gayet başarılı şuanlık kaldırmak isteyebileceğim bir şey yok. (Fakat arasıra "Ping" değerlerimde yükselme oluyor. Bu sunucu ile mi alakalı , yoksa benim internetim ile mi alakalı bunu çözemediğim için bunu yazdım.)

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Burak Nohut
Skype veya Facebook adresiniz: [email protected]
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): _Uli
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Yaklaşık 1 ay önce.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Çok giremedim fakat daha fazla aktif olacağım kendi sunucumu kapattıktan sonra. Katıldığım tarihten beri 5-6 kez uğramışımdır.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Hayır
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Elbette.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Kendi sunucumu kurdum iyi yerlere geldi, bir sürü sunucuda yetkili oldum burada da başarabileceğimi düşünmekteyim.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Elbette anlaşırım, sıkıntı yok.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: İnsanlara çok çabuk bağlanırım severim, bu huyum yüzünden sunucum kapandı.
Oyunculara nasıl davranırsınız?:
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Dediğim gibi onlarla hemen bağ kurarım kendimi onlardan birisi gibi hissederim.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Hayır yok fakat sunucuda yetkili olabilirsem sizi çok sıkacağım eksikleri söyleyerek haberiniz olsun :)
Bekleyenler listesindesiniz, ekipte açık olduğu vakit yeniden değerlendiricem.

Adınız ve Soyadınız:melih baki eryiğit
Yaşınız:17
Skype veya Facebook adresiniz:skypem sobawai
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):Firewai
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 1.2.5 sürümünden beri
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: samet30031 adlı oyuncunun tavsiyesi ile
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:18 ağustostan beri
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 7
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: blackpvp admin ritim pvp admin
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:sunucularda yetkili olup insanlarla ilgilenmeyi seviyorum
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: insanlarla iyi anlaşırım
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: sanırım yaş farkı
Hiç ban veya mute yediniz mi?:hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?: normal insanlarla konuştugum gibi
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):sadece arkadaşlarımla
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:tabikide
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:şuanlık yok
Reddedildiniz.
Adınız ve Soyadınız: Samet Gök
Skype veya Facebook adresiniz: Skype Adresim samet.gokkog (ayda bir giriyorum) Facebook Adresim fb.com/samet.fok
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): samet30031
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 2/2.5
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Hatırlamıyorum
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Hatırlamıorum
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Vip
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: İlk DiamondPvP İkinci Hatırlamıyorum Üçüncü BlackPvP Dördüncü AnkaPvP Beşinci LifeMC (bir çoğu daha var ama unuttum)
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Yeni Amaçlar İçin
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Yetkili Çerçevesine Uyuyorsa ve Ahlaklı Bir Kişiliğe Sahipseler Elbette
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Hilecileri Banlama Yeteneği
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Davranılması Gerektiği Şekilde
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Yetkili/Oyuncu Çerçevesine Uyuyorsa ve Ahlaklı Bir Kişiliğe Sahipseler Elbette
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Şuanlık Gözüme Çarpan bir şey Göremedim
Reddedildiniz.
Adınız ve Soyadınız: Hasan Kaan Aktan
Yaşınız: 15

Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): p0tter_ (İsmimi değiştirdim daha önce green pvp sunucunuzda donordum.)
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 3.5 yıl
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 5-6 ay arası olmalı (tarihler ile aram pek iyi değildir.)
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 5-6 ay arası olmalı (tarihler ile aram pek iyi değildir.)
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 8.5
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Evet
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Daha önce kendi serverimde ve sizin serverinizde donordum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuzu beğeniyorum ve yetkili kadrosu güçlü olursa sunucunun daha güçlü olacağına inanıyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Umarım
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: En önemli olanı dürüst ve haksızlık karşında suskun kalmamam,bu sebeplerden çoğu kez cezalandırıldım.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: 2-3 defa mute onlarda haksızlık olayından kaynaklı.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Adil ve eşit
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Gerekzmezse hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Umarım anlaşırım insanlar gerçek yüzünü hemen göstermez onları iyice tanıyıp güvenmeden sıcak davranmam lakin,güvenirsem herşeyimi paylaşır ve anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Evet var (Market ve donorların özel setleri kalkmalı diye düşünüyorum çünkü pek adil değil :/)
VIP setleri olmazsa sunucu nereden para kazanacak acaba bunu söyleyebilir misiniz? Ek olarak o setlerin hepsi makul fiyatlara markette var.
Reddedildiniz.
Adınız ve Soyadınız: Alper A*******
Yaşınız: 14
Skype veya Facebook adresiniz: alper.ertan1905
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): FlashR3kt
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 4
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Geçen Haftalarda
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Birkaç haftadır farklı hesaplar ile.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Maalesef hayır.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: xFall , KediNetwork , PowerNetwork , LegendPvP , Beceriksiz Faction
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet , hissdiyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuz kaliteli ve güzel bir sunucu. Gerek eklentileri ile gerek hoş ve ilgi çekici haritaları ile beğendiğim bir sunucu. Burda yetkili olmaktan onur duyarım.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet , anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Adil , dürüst , saygılı , yardımsever kişiliğim beni diğer oyuncularınızdan ayıran özelliklerimden sayılabilir.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Evet yedim bir kişiye "hilesin kapatır mısın?" yazdığım için.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Saygılı , kibar , dürüst , yardımsever.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Çok değil. Fakat oyun içinde asla.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet , anlaşabilirim.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Sunucu gayet başarılı şuanlık kaldırmak isteyebileceğim bir şey yok. (Fakat arasıra "Ping" değerlerimde yükselme oluyor. Bu sunucu ile mi alakalı , yoksa benim internetim ile mi alakalı bunu çözemediğim için bunu yazdım.)
Ping değerleri tamamen sizle alakalı.
Reddedildiniz.

seet

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:emirhan bağsürer
Yaşınız:16
Skype veya Facebook adresiniz:seet1540
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):seet
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:Dün :D
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:Dün :D
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:yok
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:ben kendi serverimi açtım olmadım yetkili
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:yardımım dokunur belki size
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:tabi anlaşırım
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:ben onlara yardım ederm onlarda insan sonuçta bizde ben onların davranışlarına felan bakarm yani
Hiç ban veya mute yediniz mi?:yok
Oyunculara nasıl davranırsınız?:iyi dvranırım yani bir kişi nasıl davranıras onun gibi bende ayrı özellik yok yani d.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):yok kullanmam küfür
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:evet tabii ki
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?yok

FFHD

En iyi cevaplar
21
Adınız ve Soyadınız:emirhan bağsürer
Yaşınız:16
Skype veya Facebook adresiniz:seet1540
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):seet
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:Dün :D
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:Dün :D
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:yok
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:ben kendi serverimi açtım olmadım yetkili
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:yardımım dokunur belki size
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:tabi anlaşırım
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:ben onlara yardım ederm onlarda insan sonuçta bizde ben onların davranışlarına felan bakarm yani
Hiç ban veya mute yediniz mi?:yok
Oyunculara nasıl davranırsınız?:iyi dvranırım yani bir kişi nasıl davranıras onun gibi bende ayrı özellik yok yani d.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):yok kullanmam küfür
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:evet tabii ki
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?yok

Reddedildiniz.

xSlayerTR10

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
HuseyinDemirci katılıyorum sana bide Skype ile kontrol saçma gibi bişi moderatör oyun içinde konrol edip hile makro vs olan kişileri banlaması gerekir.