FutureMC | Kazı Kazan | Özel Oyunlar | 1vs1 | Gerçekçi Hayvan

IrfanDuman

Future Development Team
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler!
Sunucu Aktif Eklenenler / Değişenler: - Oylama Sistemi /Oyla - Oy Sandık Eklendi Sunucuyu Oylarsanız Verilir - OyParti Sistemi /OyParti - KazıKazancı ve Obsidyenci Güncellendi Artık Hızlı Alım Yapabilirsiniz - V10 - V15 Eklendi - Girişte 3 Günlük VIP Eklendi

IrfanDuman

Future Development Team
En iyi cevaplar
0
"Her girene VIP hediye" anladım hocam :( işte ben oyuncu için yalvarmak diye buna derim
Türkiye'de böyle özellikleri bulunduran Tek Sunucu olan FutureMC'de 1 kişi bile yok. VIP hediye edelim dedik 30 u gördük. Oyuncu için yalvarmıyorum emeğimin karışılığını istiyorum :)

Son düzenleme:

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Sunucunuz güzel ancak bir yetkiliniz yüzünden size puanım 0/10.
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine sunucunuza girdim. Bu sırada egosu tavan yapmış bir moderatörünüz nicki : Bonexq'nun böyle ışınlanma sistemi sadece bizde var dediğini duydum ve sadece söylediğim şu oldu. TitleManager ile kolayca yapılabilir dedim. yap o zaman özür dilerim / mal gibisinden bir tepki ile karşılaştım. daha sonrasında ise diyaloglar devam etti. Oyunculara hakaret ederek bir yere varamazsın dedim ve sonuç.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

böyle egoist ve yetkililiğin ne olduğunu bilmeyen kişileri moderatör yaparsanız olacağı budur.
0/10 Üstelik bu sunucunuza ilk girişimdi. sanırım bir daha da girmem herhalde.

IrfanDuman

Future Development Team
En iyi cevaplar
0
Sunucunuz güzel ancak bir yetkiliniz yüzünden size puanım 0/10.
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine sunucunuza girdim. Bu sırada egosu tavan yapmış bir moderatörünüz nicki : Bonexq'nun böyle ışınlanma sistemi sadece bizde var dediğini duydum ve sadece söylediğim şu oldu. TitleManager ile kolayca yapılabilir dedim. yap o zaman ********** / mal gibisinden bir tepki ile karşılaştım. daha sonrasında ise diyaloglar devam etti. Oyunculara hakaret ederek bir yere varamazsın dedim ve sonuç.

böyle egoist ve yetkililiğin ne olduğunu bilmeyen kişileri moderatör yaparsanız olacağı budur.
0/10 Üstelik bu sunucunuza ilk girişimdi. sanırım bir daha da girmem herhalde.
Selam :) Eklenti / Java / Skript konusunda gelişmiş bir sunucu olduğumuz için bu konularda laf atan milyar tane pluginerim developerim diye geçinen insan var. Bizim kullandığımız kazı kazan skript ile yapılmadı kimsede yapamaz. Egolu da değiliz arkadaş bu konuda tembihlendi. Sizde ateşe körükle gitmeyin.

Vip kampanyası bitmiş bulunmaktadır.

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Ben size kötü bir sunucusunuz demedim. Sunucunuz gayet güzel. Ancak o yetkilinin tavrı hoşuma gitmedi. aynı şekilde ben konuşsam cezalandırılıcaktım ? özür dilerim, mal v.b demek serbest ise girip herkese diyelim ?

IrfanDuman

Future Development Team
En iyi cevaplar
0
Ben size kötü bir sunucusunuz demedim. Sunucunuz gayet güzel. Ancak o yetkilinin tavrı hoşuma gitmedi. aynı şekilde ben konuşsam cezalandırılıcaktım ? **********, mal v.b demek serbest ise girip herkese diyelim ?
Sunucumuz hakkında bulundurduğunuz olumlu düşünce için teşekkür ederiz. Şöyle bir şey yapalım mı ? Sen bana Skype adresimden veya Discord adresimden olayı anlat kim haklı kim haksız konuşalım. Haksız olan mod olursa gereken uyarı verilir ki bir daha yaşanmaz. Sunucumuzda oynamak istiyorsanız banınızda açılır. Anlayış İçin Teşekkürler.
Skype Adresim: alecool919
Discord Adresim: IrfanDmn#3921