Sunucuda biraz daha oynadıktan sonraki yorumlarımı söyleyeyim.
1. Sanırım ve maalesef harita alıntı çünkü nerede bir yazı görsem hep ingilizce. Rpg terimi falan değil.
2. Haritada gereksiz boş duran nametagler var mesela zombie lvl5 diyor ama zombi yok.
3. Haritada gereksiz bomboş bir sürü mağara var sadece 1 başlangıçtaki 2 de çok uzaklardaki bi lvl 90 mağarasında canavarlar var o kadar.
4. Magma küp görevinden sonraki görevlerin istediği canavarlar haritada resmen yok yani harita bomboş. Balçık istediği görev var yaklaşık 1 saat gibi bir süre aradım ve bulamadım ben de sıkıldım çıktım.
Bu dediklerime cevap verirseniz ve çözerseniz güzel olur.
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba,
1-) Harita meselesi yukarıdaki mesajlardada konuşuldu aynı şeyleri tekrar tekrar söylemek istemiyorum.
2-) 1. madde ile alakalı.
3-) Bir önceki yorumdada söylediğim gibi bu oyunu kurana kadar 20 tane hub sunucusu kuracak kadar emek ve zaman harcadık. her şey tek tek yapıldığından ve hiçbir şey hazır olmadığı için oyunun 100% doldurulması biraz zaman alacaktır. Oyuncular geldikçe biz oyunculardan daha fazla çalışıyoruz zaten. Dikkat ettiyseniz hergün bir yenilik getiriyoruz.
4-) Her oyuncunun belli bir oyun oynama stili var. Ve biz buna müdahele etmiyoruz. Örneğin minimap modlu clientler var bunu her oyuncu i istediği zaman açabilir biz buna engel olmuyoruz. Bu tarz durumlarda oyuncu kendi taktiklerini kendisi geliştirmelidir. Harita 100% dolu ve hertarafta moblar gezseydi emin olun ondanda şikayet edersiniz haritada rahat yürüyemiyoruz diye. Yoksa bizim için hertarafı mob ile doldurması bir kodluk bir iş ve 1 dakikamızı alır. Biz kasten oyuncular rahat gezebilsin diye boş bıraktık. Mob bulma konusunda ise bu birazda oyununun eğlenceli olan kısmı sıkıcı değil. Çünkü mob ararken haritayı keşfediyorlar yine dediğim gibi her oyuncu kendi taktiklerini kendisi geliştirmelidir biz bir şey yapamayız.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Yeni Güncellemeler;
+ Takılar ve tamir NPC leri Morad kalesine eklenmiştir.
+ Güç puanlarını geri alabilme özelliği aktif edilmistir. Arenada veya Mobta Exp kasarken farklı varyasyonlari kullanabilirsiniz. (Sağ tık geri alır)
+ Karakter profilini görmek için menü eklenmistir. Gormek icin Envanterden "Crafting" kısmına tıklayınız. Zırhlari ve diğer eksesuvarlari buradan giyebilirsiniz. Petler ve sırt çantası diğer güncellemede aktif edilecektir.
+ Guild sistemi eklendi (Bölgeler ve Guild hazinesi olacak, Arenadaki ölüdürmelerden ödüller gelecek)
+CHAOS METEOR yeteneği kullanıldıktan sonra PC'deki donma, kasma problemi giderildi. Oyun akışı geliştirildi.