- En iyi cevaplar
- 0
Reddedildiniz.Poyraz2nd 2017-2018 Yetkili Başvuru
Adınız: Poyraz
Soyadınız: Akkirman
Yaşınız (14 yaş ve üstü): 14
Skype adresiniz: poyrazimo1
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Oyun içi isminiz: Poyraz2nd
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 3 yıldır oynuyorum
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet Minecraft Hakkınca Yeterince Bilgiliyim
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 1 yıldır oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Mükemmel Bir Kaliteli Server Türkiye'de Gördüğüm En iyi Server İnşallah Daha da İyi Olmayı Başarır
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: MCSG de Moderatördüm , Şuanda BroverCraft adlı Serverda Tasarımcıyım
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu sunucuda bir şeyler Yapabileceğimden Eminim Bu Yüzden Yetkili Olmak İstiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet bu güzel Serverın Mükemmel Yetkili Takımında Uyum Sağlayacağımdan Eminim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Serverda Sadece Oyun Oynamaya Odaklanıyorum Ne Olursa Olsun Pes Etmiyorum!
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: İlk Önce Arkadaşımızı Uyarırdık Hala Devam Ediyorsa ss Alıp Kurucuya Atarım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bende herkese Arkadaşım Gibi Bakıyorum Bana Bir Soru Sorarlarsa O Soruyu Hemen Cevaplamaya Hazırım!
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, Kesinlikle Oyuncular ve Yetkkililer İle İyi Anlaşacağımdan Eminim!
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Top10'u ,Top10sure yi eklerdim ve her ay bu top10'larda birinci olanlara ödül verirdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek İstediğim hiçbir şey Yok Server Çok Kaliteli Ve güzel bir server
SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi