1.7+ - 1.8+ [ Play.CasperSurvival.Net ] Açılmamak Üzere Kapanmıştır. Nedeni= İçeride

Sunucumuzu Nasıl Buldunuz?

• Muhteşem.

• Dışarıdan İyi Görünüyor.

• Normal Serverlerden

• Kötü Bir Server

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Slingua

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverin Moduyum ve Size Daha bir Kalite Ve Eğlenceli zaman geçirmek için Elimizden Geleni Yapacağız Başarılar Herkese ...

MrTeenLe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adını duymuştum sunucunun ama adımımı atma şansım olmadı sunucuya açılmasını bekliyorum girerim bir sıkıntı çıkmaz ise başarılar :)

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hile,her adminde bulunan bir eklenti.
Desteğiniz için teşekkürler.
Başarılı bir konu ve başarılı bir sunucu. Devamını dilerim.
Teşekkürler sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Tanrının izniyle şu resmi değiştirin hile güzel demiyelim
Biz yöneticiler olarak her zaman hile kullanma hakkımız vardır. Ayrıca bu hileleri oyuncular için kullanmıyoruz. İşimizde daha kolaylık sağlaması için kullanıyoruz. Ayrıca oyunda hile kullanılması kolay fakat cezası var. Profesyonel kadromuz ile ihanetsiz oynayacağız. İhanetsiz oynamanın garantisini size vereyim, her moderatörümüze resmi belge imzalattırdık. Herhangi bir ihanette yaşanan maddi zararların tamamından sorumludur. Dikkate aldım. Değerli yorumunuz içinde ayrıca teşekkür ederim.
Hile kullanan sunucu sahibi...
Detayı bir üstünüzdeki kişiye belirttim okuyabilirsiniz.

Adını duymuştum sunucunun ama adımımı atma şansım olmadı sunucuya açılmasını bekliyorum girerim bir sıkıntı çıkmaz ise başarılar :)
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Korumalarımızı aldık. Umarım saldırılara karşı atak yaparız. Bu sefer site üzerinden kayıtlar açtık. Bu sıkıntıyı gidereceğini umuyorum. Eğer gidermezse ülkemiz tarafından ihanete uğradığımız anlamına gelir. Ama size %90 sıkıntı çıkmayacağının garantisini veririm.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Desteğiniz için teşekkürler.

Teşekkürler sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Biz yöneticiler olarak her zaman hile kullanma hakkımız vardır. Ayrıca bu hileleri oyuncular için kullanmıyoruz. İşimizde daha kolaylık sağlaması için kullanıyoruz. Ayrıca oyunda hile kullanılması kolay fakat cezası var. Profesyonel kadromuz ile ihanetsiz oynayacağız. İhanetsiz oynamanın garantisini size vereyim, her moderatörümüze resmi belge imzalattırdık. Herhangi bir ihanette yaşanan maddi zararların tamamından sorumludur. Dikkate aldım. Değerli yorumunuz içinde ayrıca teşekkür ederim.

Detayı bir üstünüzdeki kişiye belirttim okuyabilirsiniz.

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Korumalarımızı aldık. Umarım saldırılara karşı atak yaparız. Bu sefer site üzerinden kayıtlar açtık. Bu sıkıntıyı gidereceğini umuyorum. Eğer gidermezse ülkemiz tarafından ihanete uğradığımız anlamına gelir. Ama size %90 sıkıntı çıkmayacağının garantisini veririm.
hile kullanmadan(en azından fotoğraflarda) oyuncularla daha samimi olabileceğini düşünüyorum. Ben kendi sunucularımda oyuncuların halinden anlamak için haftada 2 saat de olsa kendimi oyuncuya alır sunucuyu ona göre düzenlerdim.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Diğer survival sunuculardan farklı bir şey göremedim.
Caspersurvivalı platformda en iyi bilen kişilerden biriyim aynı tarihte yarışmışlığımızda vardı.
Fakat dediğiniz gibi 72 online hayatınızda hiç gördüğünüze inanmıyorum.
Sunucu diğer sunucularla eşit durumda eklentileri daha da yenilemeniz gerekiyor bukkit spigot boşuna kurulmadı.
Bununla beraber artık alışıklıkların dışına çıkın aynı tas aynı hamamı yaşıyorsunuz.
Üşenmişliğinizden kaynaklı fotoğrafları hilesiz bile çekmemişsiniz. Emeksiz ekmek olmuyor.
Başarlar.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2009 yılı hmmm... ilk sunucu daha çok hmm... vay be alpha sürümlerinde server varmışta haberim yok
2009 yılında hamachi serverlerimizle survival hayatına başladık. :) Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Diğer survival sunuculardan farklı bir şey göremedim.
Caspersurvivalı platformda en iyi bilen kişilerden biriyim aynı tarihte yarışmışlığımızda vardı.
Fakat dediğiniz gibi 72 online hayatınızda hiç gördüğünüze inanmıyorum.
Sunucu diğer sunucularla eşit durumda eklentileri daha da yenilemeniz gerekiyor bukkit spigot boşuna kurulmadı.
Bununla beraber artık alışıklıkların dışına çıkın aynı tas aynı hamamı yaşıyorsunuz.
Üşenmişliğinizden kaynaklı fotoğrafları hilesiz bile çekmemişsiniz. Emeksiz ekmek olmuyor.
Başarlar.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buyrun eğer halen inanmıyorsanız teker teker oyuncuları sayabilirsiniz. Sunucumuz spigot veya bukkit olduğunu kim söyledi :).
Dediğinizi düşündüm bu konu birazcık eski yeni yenilikler 27 ağustosdan sonra konuya eklenecek. Değerli yorumunuz için ayrıca teşekkürler.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
2009 yılında hamachi serverlerimizle survival hayatına başladık. :) Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buyrun eğer halen inanmıyorsanız teker teker oyuncuları sayabilirsiniz. Sunucumuz spigot veya bukkit olduğunu kim söyledi :).
Dediğinizi düşündüm bu konu birazcık eski yeni yenilikler 27 ağustosdan sonra konuya eklenecek. Değerli yorumunuz için ayrıca teşekkürler.
Değerli cevap için çok teşekkür ediyorum. Sorunun 72 online çekmekle olmadığını belirtmekle beraber 72 onlinenizi 1 hafta içinde stabil olarak çekip çekmediğinizi sorayim ilk önce. Eğer bu olduysa gerçekten gözümde popüler dediğim sunuculardan diyebilirim Fakat platformda bunu yapabilen 2 sunucu mevcuttu. Şuanda açık olmadıkları için söylemekten çekinmeyeceğim : SanalSurvival - HandSurvivla bu 2 sunucu üstüme sunucu tanımam o yıllarda halada tanımıyorum stabilizasyon açısından. Bununla beraber spigt/bukkit olduğunu düşünmüyorum plugin fikirleri için buralardan yardım alabilirsiniz demek istemiştim fakat siz tekrar HAVA yapma amacı güderek böyle bir atakta bulunmuşsunuz. Yorumlarımı birazdaha dikkatli okursanız sevinirim. Başarılar dilerim.