xFallPvP Rehber Alımları

dead_kıll

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:ali erdem
Soyadınız:sarıgül
Yaşınız:14
Skype adresiniz:ali erdem sarıgül
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:alierdemxxx
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4,5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):çok güzel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):eskide 2kere reklamcılık 2 kere rehberlik
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):bu sunucaya yeni fikirlerim var
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):hiç küfür etmem
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yok
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yok
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:herhangi bir minigames
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:lobiyi yenilemek

FlashDesigns

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Samet
Soyadınız: Cura
Yaşınız:17
Skype adresiniz: Samet a Glr PvP
Mikrofonunuz var mı:evet
Oyun içi isminiz:LobinhoBR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):5-6 aydır oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Sunucugayet guzel ıyı ve durust ınsanlar ve oyuncuları seviyorum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Malesefyok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Legendcraftta 5 ay moddum ama çıktım ve 5 yerdedde yetkı aldım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Hiç koptu ınsanlar yok herkes durust
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet düşünüyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Benı oyunculardan ayıran şey yok ama yetrkılı olunca olabilr belkı
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Gayet iyidir onlar durust olunca ben de durust oluyorum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet inşallah iyi anlaşıcagıma düşünüyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Sunucuya şu anlık eklecegım bir şey yok
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Bir şey silmek istemem sunucuya katkı salayan herkeze Tebrikler dıyorum

xFallPvP :D

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Mehmet.
Soyadınız:KAYA.
Yaşınız:15.
Skype adresiniz: oyuncu9013 (Mehmet KAYA Olan)
Mikrofonunuz var mı:Evet var.
Oyun içi isminiz:Zogdar
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):1,5 Yıldır minecraftı severek oynamaktayım.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): sunucuda 1 aydır oynamaktayım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): sunucuyu gerçekten güzel buluyorum oyunlarında felan lag,bug bulunmamakta buda sunucuyu iyi gostermektedir sunucuda online artmı için yetkili alımları aslında iyi olmuş bunun yanı sıra kullanıcılara youtuber olma şansı tanınırsa daha iyi olacağını düşünüyorum sunucu gerçekten güzel inşallah dahada büyük bir aile oluruz diye umut ediyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): sunucuda herhangi bir yetkim yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): DizzyNetworkda Moderatorluk Yaptım,Clickcraftda Rehberlik Yaptım,ElmassCraftda Adminlik Yaptım. Bu serverleri bıraktım ve artık xfall serverindeyim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet kendimi yetkili olmaya hazır ve layık hissediyorum çünkü bu beklediğim birşeydi böyle bir serverde yetkili olmayı kim istemezki? bizlere böyle bir şans tanıdığınız için öncelikle size teşekkür etmek istiyorum. yetkili olursam herşeyin daha iyi ve güzel olucağına inanıyorum günlük 5-6 saat aktifliğimide koruyabilirim.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucu gayet güzel lagsız ve bugsuz ayrıyetten sunucunun oyunlarını severek oynuyorum gerçekten sunucunuzda vakitin,zamanın nasıl geçtiğini farkedemiyorum böyle bir sunucuya kötü denilemez gayet güzel ve başarılı başarılarınızın devamını bekliyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet düşünüyorum çünkü konuşma tonuma dikkat ediyorum,Yazım imla kurallarına elimden geldiğince uyuyorum,herkese dostça yaklaşıyorum,herkesle samimiyim,asla küfür etmem,asla yalan söylemem,asla bir başkasıyla alay etmem örnek : sen bu oyunu iyi oynayamıyorsun bırak zaa Misal böyle hiçbir xFall oyuncusuyla alay etmiyorum,etmemde.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ben asla küfür etmiyorum,saygılıyım kullanıcılarlada sürekli sohbet halindeyim serverde asla hile açmadım reklam yapmadım susturulmadım yani kısacası hiç ceza almadım sicilim temiz çünkü bu tür serverlerde olay çıkartmak aslında mantıksız geliyor çünkü bu bir oyun milletin dediklerini çokta aldırış etmemek gerekiyor.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır hiç ban yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır hiç mute yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara saygılı davranıyorum asla bir xfall kullanıcısına küfür etmiyorum etmeyide kendime yakıştıramıyorum zaten küfür ve argo kullanan birisi değilim her oyuncuyla party eşliğinde oyunlar oynayıp dost edinmeye çalışıyorum ve vaktim baya iyi geçiyor.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Oyuncularla her daim saygı çerçevesi içinde olurum,oluyorumda oyuncular yani serverin esas temelleri diyebiliriz ben herkese eşit davranmaya çalışıyorum gerek oyunlarda gerek lobilerde.Yetkililere karşı ise bir saygısızlık yapmam,yapamam eğer rehber olursam benden üst kişilerede bir saygısızlık yapmam ve hemen iyi anlaşacağımı düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Yetkili olursam sunucuya daha değişik haritalar ve pluginler eklemeyi düşünüyorum ve ayrıyetden kendimin fikirleriyle bulmus olan pluginli oyunlarım var onlarıda ekleyebilirim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Ben açıkcası sunucudan bir şey silmek istemem,istemiyorumda aksine eklemeyi düşündüğüm birçok fikir ve detay aklımda mevcut bulunmakta.
1 ayda sadece 19 öldürme mi yapabildin ? Bizimle değilsin.

Adınız:Ayberk
Soyadınız:Katı
Yaşınız:8
Skype adresiniz:alperen02x
Mikrofonunuz var mı:İdare Eden bir mikrafonum var
Oyun içi isminiz:ErenPolatRS
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2,5 yıldır oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 Yıldır oynuyorum ama bu aralar fazla giremiorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Bana göre öbür sunucullara göre benim için çok güzeel pvpmi geliştirmek için harika bir şans
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hayır Malesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):LuckyMC,HaylazNW,REALCRAFT
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet yeterince :)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):çünkü serverin hile koruması ve yetkilileri 7/24 açık goruyorum :) o yüzden yetkili olmak istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet Yetkili abilerim ile iyi anlaşıcam :)
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Ayıran Bir şey yok hepimiz aynıyız :)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet yedim Sebebi:Biri bana kufur edip onun banlanması gerekirken benim banlanmam
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet yedim sebep:FLOOD,SPAM
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Sunucuya alıştığım sürece hiç sıkıntı yaşamicagımı sanıyorum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet mümkünse :)
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:ArenaPVP,UHCRUN
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:HİÇBİŞEY :)

KAZANAN ARKADAŞLARA TEBRKLER :)
Sende bizimle değilsin.

Adınız: Samet
Soyadınız:Cura
Yaşınız:17
Skype adresiniz: Samet a Glr PvP
Mikrofonunuz var mı:EVET VAR
Oyun içi isminiz:LobinhoBR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):sunucuda 8 aydır oynuyorum hiç aksatmıyorum gunde en az 1 saat gırıyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Bence Gayet Güzel Kım yaptıysa Ellerıne saglık
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Malesef yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Legendcraftta 5 ay moddum ve çıktım EternalNW.batihostta yetkılıydım ve bır çok yerde yerde yetkılı oldum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu sunucuda aradığım her şey var ihanetçi yok durust ınsanlar var
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet düşünüyorum ve öyle olacagına umuyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):benı diğer oyunculardan ayıran şey yok bende şimdi oyuncular gibiyim ama inşallah rehber olurum ve ayıran şey bu olur
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Onlara asla kotu yapmam çunkı bana kımse kotu davranmıyor
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet kesnlıkle
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:şimdilik eklemek istedğim yok
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz Silmek istedğim bi şey yok her şey çok guzel olmuş

xFallPvP :D
Kısa cevaplar vermişsin maalesef bizimle değilsin.

Adınız:ali erdem
Soyadınız:sarıgül
Yaşınız:14
Skype adresiniz:ali erdem sarıgül
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:alierdemxxx
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4,5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):çok güzel
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):eskide 2kere reklamcılık 2 kere rehberlik
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):bu sunucaya yeni fikirlerim var
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):hiç küfür etmem
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):yok
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yok
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):iyi
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:herhangi bir minigames
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:lobiyi yenilemek
Sende çok kısa cevaplar vermişsin bizimle değilsin.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Adınız: Enes
Soyadınız: YÜZÜAK
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: nohaxjustgusul.fan
Mikrofonunuz var mı: Maalesef.
Oyun içi isminiz: EnesYzak
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5-6 yıldır Minecraft oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2-3 aydır.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): PvP sunucuları düzeyinde bakarsak; gelişmeye açık olan bir sunucu.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): LuckyMC, HasPvP, GreenPvP gibi pvp bazlı sunucularda yetkili oldum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet, hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Büyük bir sunucu ve her ne kadar yetkili olsa da bazı zamanlar açıklar olabiliyor.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni diğer oyunculardan ayıran şey, disiplinli, adaletli ve hoşgörülü olmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara karşı saygılıyımdır.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Şu anlık aklıma pek bir şey gelmiyor.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Şu anlık aklıma pek bir şey gelmiyor.

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Enes
Soyadınız: YÜZÜAK
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: nohaxjustgusul.fan
Mikrofonunuz var mı: Maalesef.
Oyun içi isminiz: EnesYzak
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5-6 yıldır Minecraft oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2-3 aydır.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): PvP sunucuları düzeyinde bakarsak; gelişmeye açık olan bir sunucu.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): LuckyMC, HasPvP, GreenPvP gibi pvp bazlı sunucularda yetkili oldum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet, hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Büyük bir sunucu ve her ne kadar yetkili olsa da bazı zamanlar açıklar olabiliyor.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Beni diğer oyunculardan ayıran şey, disiplinli, adaletli ve hoşgörülü olmam.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara karşı saygılıyımdır.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Şu anlık aklıma pek bir şey gelmiyor.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Şu anlık aklıma pek bir şey gelmiyor.
Bizimle değilsin.

OyunKralı64151

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mehmet
Soyadınız Cakmak
Yaşınız:16
Skype adresiniz Mehmet Cakmak
Mikrofonunuz var mı:evet
Oyun içi isminiz KorkakHayvan
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5 sene
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):çok güzel.ama biraz eksikleri var.eksikler haricinde çapına göre mükemmel.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu) (kapandı)arkadasımın serverinde
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet daha önce yetkililk yaptım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):server çok güzel
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu) disiplinli ve empati kurabilen bir insanım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):evet admini kestiğim için (fallpvpde değil)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet gg yazıdıgm için
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):beni kızdıranlara agresifim ama genelde iyi davranırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz daha fazla battle (combo vesayre)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz otomatik atmayı silmek-düzeltmek

kuzeyno

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Kuzey
Soyadınız:Erkan
Yaşınız:16
Skype adresiniz:kuzeyno1
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:Kuzeyno
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4 hatta şu video ile başlamıştım
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 3 gündür aralıksız oynuyorum :D
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):pvP sistemi güzel,lakin oyuncuların büyük bir çoğunda sıkıntı var bir cila atılması gerek.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):LegendaryCraft adında bir server açmıştım arkadaşımla.2 yıl önce ismini tam hatırlayamadığım bir serverde builder oldum ve uzun süre builder olarak kaldım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):3 Yıldır oyunun sapığıyım diyebilirim.PvP hakkında her şeyi biliyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):oyuncuların düzensizliğini görünce bir rahatsızlık hissettim ve server güzel,neden daha iyi olmasın kanaatine vardım.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):tabii ki,insanlarla iletişimim iyidir.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Aklı başında biriyim,tüm herkese adil bir şekilde davranırım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hiç hile kullanmadım desem yeridir bir ara başka bir PvP serverde hızlı tıklayınca hile saymıştı :D
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet,bu serverde değil ama başka serverde kurucuya kafa tutmuşluğum oldu.İnsanlarla iyi geçinirim ama kendisi haddini aşıp kendini İlah görmeye başladı ve pozisyon farkını yüzüme vurmaya başladı.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Dediğim gibi hep ciddi üslupla konuşurum ve sabırlıyımdır.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:1v1 Rekabetçi maçları güzel olurdu.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Haritayı değiştirmek isterdim.

Serh4t

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Serhat.
Soyadınız: Asım.
Yaşınız (14 yaş ve üstü): 14.
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Evet var.
Oyun içi isminiz: xSheffy.
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 5 yıldır oynuyorum.
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 1 Yıldır biliyorum,fakat arada giriyordum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kaliteli bir server premium'u olmayan oyuncular bence buraya gelip 1.8 pvpsinin tadina baksınar.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayir.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: FunnyPvP'de 2-3 ay Mod. Oldum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Böyle kaliteli bir serverda yetkili olmak herkezin hayalidir.Ve ben ise bu serverda birşeyler başaracağıma inandığım için 'Yetkili' olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Elbette zaten genelde herkezle iyi anlaşırım.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Chatde daha hızlı yazabilirim örn(mute vb) onun dışında ayiran bir şey yok.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Onu bir süre izlemeye alirdim daha kötüye giderse uyarırım eğer beni dinlemezse kurucuya iletirim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Yetkili olursam onlara iyi davranırım sıkılsam bile sinirlensem bile onlara belli etmem.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, anlaşacağıma inanıyorum!
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Top /10 ve rahatsız oldugumuz oyunculari /ignore komutuyla engellemeyi getirirdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek istediğim bir şey yok gayet mantıklı ve yerinde sistemler var.

Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kaliteli bir server premium'u olmayan oyuncular bence buraya gelip 1.8 pvpsinin tadina baksınar.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Böyle kaliteli bir serverda yetkili olmak herkezin hayalidir.Ve ben ise bu serverda birşeyler başaracağıma inandığım için 'Yetkili' olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Elbette zaten genelde herkezle iyi anlaşırım.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Chatde daha hızlı yazabilirim örn(mute vb) onun dışında ayiran bir şey yok.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Onu bir süre izlemeye alirdim daha kötüye giderse uyarırım eğer beni dinlemezse kurucuya iletirim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Yetkili olursam onlara iyi davranırım sıkılsam bile sinirlensem bile onlara belli etmem.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Top /10 ve rahatsız oldugumuz oyunculari /ignore komutuyla engellemeyi getirirdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek istediğim bir şey yok gayet mantıklı ve yerinde sistemler var.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Bizimle değilsin.

LOLLAVA123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Umut
Soyadınız:Demir
Yaşınız:15
Skype adresiniz:dosya.exe
Mikrofonunuz var mı:Evet
Oyun içi isminiz:Kaneki993
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):3 ay sunucunuzda oynadım.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Cidden kaliteli ve ortamın güzel olduğu bir sunucu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Malesef ama almayı düşündüm.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Birkaç sunucuda yetkili olmuştum ama çoğunluğu kapandı.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucu Fevkaladenin Fevkinde Bir Sunucu O Yüzden Ve Ortamın Cidden Kaliteli Olduğunu Farkettim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet ben çabuk uyum göstereceğime inanıyorum inşallah sizde inanırsınız.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Biz bütün oyuncular aynıyız bizi ayıran bir şey yok hepimiz eşitiz. :D
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Malesef Şu An Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Malesef hiç mute yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Oyunculara samimi bir şekilde konuşarak onlara yardım ederim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Onlar ile anlaşacağımı düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Doğruları söyliyim sunucu zaten muhteşem bir sunucu bence
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Dediğim gibi sunucu çok kaliteli bi sunucu.

Son düzenleme:

CemoPlays

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız:Cem
Soyadınız:Buksur
Skype adresiniz: live:cemibuksur
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: CemoPlayz
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 hafta
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Muhteşem
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Maalesef yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): LuckyMC UniversiteliPvP BrothersPvP HubCraft (çoğu kapandı)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet tabii ki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Güzel bir server böyle bir sunucuda yetkili olmak bana farklı bi tecrübe kazandırır
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Tecrübeliyim Saygılıyım sadığım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygılı sevecen
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Herzaman
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Şuanlık bişi yok
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Şuanlık sileceğim bir şey yok

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:Cem
Soyadınız:Buksur
Skype adresiniz: live:cemibuksur
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: CemoPlayz
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 hafta
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Muhteşem
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Maalesef yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): LuckyMC UniversiteliPvP BrothersPvP HubCraft (çoğu kapandı)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet tabii ki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Güzel bir server böyle bir sunucuda yetkili olmak bana farklı bi tecrübe kazandırır
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Tecrübeliyim Saygılıyım sadığım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygılı sevecen
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Herzaman
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Şuanlık bişi yok
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Şuanlık sileceğim bir şey yok
Zorunlu yazan kısımlara kısa cevaplar vermişsin. Bizimle değilsin.

LOLLAVA123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zorunlu yazan kısımlara kısa cevaplar vermişsin. Bizimle değilsin.
Forumuma Cevap Verecekmisiniz?

Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Cidden kaliteli ve ortamın güzel olduğu bir sunucu
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Birkaç sunucuda yetkili olmuştum ama çoğunluğu kapandı.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sunucu Fevkaladenin Fevkinde Bir Sunucu O Yüzden Ve Ortamın Cidden Kaliteli Olduğunu Farkettim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Evet ben çabuk uyum göstereceğime inanıyorum inşallah sizde inanırsınız.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Biz bütün oyuncular aynıyız bizi ayıran bir şey yok hepimiz eşitiz. :D
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Oyunculara samimi bir şekilde konuşarak onlara yardım ederim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Onlar ile anlaşacağımı düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Doğruları söyliyim sunucu zaten muhteşem bir sunucu bence
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Dediğim gibi sunucu çok kaliteli bi sunucu.

LOLLAVA123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
FORUMUMA BAKARMISINIZ?

YAZDIM O KADAR :)

Forumuma Cevap Verecekmisiniz?

:D