xFallPvP Rehber Alımları

Glovis

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yakup
Soyadınız:Üner
Yaşınız:17
Skype adresiniz:yakup_powerr41
Mikrofonunuz var mı: var markası snopy
Oyun içi isminiz: Glovis
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):7
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Daha önce hic girmedim :(
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Servere daha once hic girmedim :(

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Kime sorsak 7 yıldır Minecraft oynuyor arkadaş! Neyse daha önce sunucumuza girmediğiniz için yetkili kadrosuna dahil olamazsınız. Olumsuz.

xSlayerTR10

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir sorum olucaktı Örn ben Rehber olarak seçildim belli bir süre sonra Mod a yükselebiliyormuyum veya Mod olmaya uygun görülebiliyormuyum ?

ThatsReborn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Ata
Soyadınız:Güner
Yaşınız:14
Skype adresiniz:Fearlex426
Mikrofonunuz var mı: Evet var Razer Kraken .
Oyun içi isminiz: ThatsReborn
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu) 3 Haftadan beri oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu) Bu sunucu gelişmekte olsan en iyi pvp server lerinden biri.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır malesef Donorum yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): BCRS pvp de mod,sr.mod Aquamc de sr.mod , gametech'te de admin oldum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet kendimi Yetkili olmaya hazır istiyorum çünkü hem yeni pc hemde çoğu zamandır bu işi yapıyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): çünkü bu serverin gelecegi olabilecegini düşünüyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabi kide evet çünkü hoşgörülün ve yardım sever birisiyim.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Beni diğer oyuncularımızdan ayıran şey: çalışkanlığım , adaletli olşumu ve yardım severligim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): yok şuana kadar hiç ban yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet mute yedim 2 kere ikisindede 'GG' yazdım için.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Tabikide Hoşgörülü ve yardım sever davranmaktır çünkü siz bu yetkiyi sunucuya ve oyunculara yardım etmek için veriyoruzsunuz.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet iyi anlaşımı hoşgörülür ve yardım sever yaklaşımı zaten herkes bunu yapıp server'ın düzenini bozmamalı.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Sunucudaki 'RAM' attırılırsa Skyblock , Sg , Skywars ; EGGwars gibi çok oynanan miniGameslerin gelmesi
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Sunucuda ki hile diye jitter yapan oyuncuları atan plugini kaldırılmasını

Son düzenleme:

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): BCRS pvp de mod,sr.mod Aquamc de sr.mod , gametech'te de admin oldum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet kendimi Yetkili olmaya hazır istiyorum çünkü hem yeni pc hemde çoğu zamandır bu işi yapıyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): çünkü bu serverin gelecegi olabilecegini düşünüyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabi kide evet çünkü hoşgörülün ve yardım sever birisiyim .
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Beni diğer oyuncularımızdan ayıran şey: çalışkanlığım , adaletli olşumu ve yardım severligim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):evet mute yedim 2 kere ikisindede 'GG' yazdım için.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Tabikide Hoşgörülü ve yardım sever davranmaktır çünkü siz bu yetkiyi sunucuya ve oyunculara yardım etmek için veriyoruzsunuz.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet iyi anlaşımı hoşgörülür ve yardım sever yaklaşımı zaten herkes bunu yapıp server'ın düzenini bozmamalı.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Sunucudaki 'RAM' attırılırsa Skyblock , Sg , Skywars ; EGGwars gibi çok oynanan miniGameslerin gelmesi
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Sunucuda ki hile diye jitter yapan oyuncuları atan plugini kaldırılmasını
Adın ve soyadın henüz yapım aşamasında sanırım. Olumsuz

CookiePeak

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: emirhan
Soyadınız: belirtmek istemiyorum
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: CookiePeak
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: CookiePeak
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4-5 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): başka hesapla oynadığım oluyor böyle 5 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): arkadaşdan buldum
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): bir alman serverde
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): tabikide
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): kendim bu sorumluluğu yapabilceğimi düşündüğümden ve kendimi güvendiğimden.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): kesinlikle evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): dürüstüm. bazen sinirlenebiliyorum bana haksızlık yapıldığında. almancam iyidir.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): haksız yere banlandım, hile nedeniyle.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): evet yedim, selam yazdığımdan.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): çok dürüstümdür. anlayışla karşılarım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: bedwars, skywars. eggwars. aklınıza gelmeyecek şeyler eklemek isterim ama önce fikir alıp sorarım büyüklerime.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: silmek istemem çünkü her şey çok güzel
umarım benim cevabımı kabul edersiniz.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız: emirhan
Soyadınız: belirtmek istemiyorum
Skype adresiniz: CookiePeak
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: CookiePeak
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4-5 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): başka hesapla oynadığım oluyor böyle 5 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): arkadaşdan buldum
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): bir alman serverde
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): tabikide
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): kendim bu sorumluluğu yapabilceğimi düşündüğümden ve kendimi güvendiğimden.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): kesinlikle evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): dürüstüm. bazen sinirlenebiliyorum bana haksızlık yapıldığında. almancam iyidir.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): haksız yere banlandım, hile nedeniyle.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): evet yedim, selam yazdığımdan.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): çok dürüstümdür. anlayışla karşılarım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: bedwars, skywars. eggwars. aklınıza gelmeyecek şeyler eklemek isterim ama önce fikir alıp sorarım büyüklerime.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: silmek istemem çünkü her şey çok güzel
umarım benim cevabımı kabul edersiniz.
Bizimle değilsin.

ThatsReborn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu) Bu sunucu gelişmekte olsan en iyi pvp server lerinden biri.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabi kide evet çünkü hoşgörülün ve yardım sever birisiyim.

Son düzenleme:

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adımı yazdım bana 1 Şans daha verirmisiniz ?

Kimseye 2. şansı vermiyoruz. Bizimle değilsin.

Hyroeth

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emre Can
Soyadınız: Bekmezci
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Evet, tabikide.
Oyun içi isminiz: Hyroeth
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 6 aya yakındır oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kaliteli bir PvP sunucusu. İyi hizmet sağlıyorlar.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır maalesef.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): FunnyPvP sunucusunda yetkililik yapmıştım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Her zaman, bu işe kendimi yeterli buluyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bende sunucuya katkıda bulunmak isterim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): İnsanlarla iyi anlaşırım, tabikide.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Oyunculara karşı adaletli, dürüst, saygılı, sıcak kanlı oluyorum. Asıl kilit nokta`da bu.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): "Cqrrot bu arada benim skinim değişik`di burada başka gözüküyor." dediğim için 30 dakika yedim ama moderatör sağ olsun açtı.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyuncularla iyi anlaşabilirim, isteklerini yerine getirmek benim görevim. Onlara sıcak kanlı davranırım, dürüst olurum, adaletli olurum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet anlaşırım. Oyundaki huzuru yerine getirmek için elimden gelenin en iyisini yaparım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Ayları sezon sezon ayırırdım, her sezon 1.`sine süreli bir vip verirdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hayır silmek istediğim bir şey yok her şey yerinde zaten.

SametTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Samet
Soyadınız: Çokkan
Skype adresiniz: SametTR VEVO
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: SametTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5 yıl
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2 sene
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): İyi kaliteli arada lag oluyo ama :D
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Bi ara arkadasımın swsinde admindim ama kapandı ip sayı ileyidi hatırlamıom
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Oyunculara bilgi vermek için bazen yetkili olmuor ben rehber gibi bilgiler verebiliorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): İnşaAllah EVET.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Herkes eşittir
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet gg yazmaktan falan :D
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyi yani bazen sinirli olsamda sonradan özür diliyorm
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Daha fazla 1v1 kiti
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: gg yazınca mute yediren şeyi

BekoBerkay1905

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: berkay
Soyadınız: menekşe
Yaşınız: 18
Skype adresiniz: ccrreeppeerr1
Mikrofonunuz var mı:
Oyun içi isminiz: BekoBerkayTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu)çok güzel
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): murdercrew pvp
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet bildiğim iş
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): çok seviyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): dürüst olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: güzel arenalar eklicem hoş şeyler sg bile eklerim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: silinicek bir şey yok sadece spawn çok büyük