xFallPvP Rehber Alımları

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız: Emre Can
Soyadınız: Bekmezci
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Evet, tabikide.
Oyun içi isminiz: Hyroeth
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 yıldır oynuyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 6 aya yakındır oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kaliteli bir PvP sunucusu. İyi hizmet sağlıyorlar.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır maalesef.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): FunnyPvP sunucusunda yetkililik yapmıştım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Her zaman, bu işe kendimi yeterli buluyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bende sunucuya katkıda bulunmak isterim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): İnsanlarla iyi anlaşırım, tabikide.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Oyunculara karşı adaletli, dürüst, saygılı, sıcak kanlı oluyorum. Asıl kilit nokta`da bu.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): "Cqrrot bu arada benim skinim değişik`di burada başka gözüküyor." dediğim için 30 dakika yedim ama moderatör sağ olsun açtı.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyuncularla iyi anlaşabilirim, isteklerini yerine getirmek benim görevim. Onlara sıcak kanlı davranırım, dürüst olurum, adaletli olurum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet anlaşırım. Oyundaki huzuru yerine getirmek için elimden gelenin en iyisini yaparım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Ayları sezon sezon ayırırdım, her sezon 1.`sine süreli bir vip verirdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hayır silmek istediğim bir şey yok her şey yerinde zaten.
"Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Ayları sezon sezon ayırırdım, her sezon 1.`sine süreli bir vip verirdim."
Bizde olan bir sistemi eklemene gerek yoktu. Bizimle değilsin.

Adınız: berkay
Soyadınız: menekşe
Yaşınız: 18
Skype adresiniz: ccrreeppeerr1
Mikrofonunuz var mı:
Oyun içi isminiz: BekoBerkayTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 yıl
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu)çok güzel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): murdercrew pvp
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet bildiğim iş
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): çok seviyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): dürüst olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: güzel arenalar eklicem hoş şeyler sg bile eklerim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: silinicek bir şey yok sadece spawn çok büyük
Bizimle değilsin.

xJitterStyle

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Mehmet Taha
Soyadınız: Kara
Yaşınız:14
Skype adresiniz facebook:1755831624657305
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz xJitterStyle
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5 yıl.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 yıl.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Serverin HiçBir Açığı Veya Eksiği Yok. Yetkilileri Sağlam Ve İlgili. Serverın Map'leri İle Beraber Spawnı Çok Güzel Ve Kendini Belli Ediyor. Yenilikli Bir Sunucu.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır. (Ama Almayı Düşünüyorum.)
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu) (46.20.1.98:1139 = Rehber) - (skyefsane.duckdns.org = Kurucu) - (SoldierPvP = Skripter) - (SoldierPvp Çok Yakında Açılcak)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet. (Daha Öncede Yetkili OLduğum İçin Alışığım.)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Server'in Daha İyi Yerlere Gideceğine İnandığım İçin.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet. (Umuyorum)
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu) Herkeze Eşit Davranmam. Bazı Yetkilerim Olması.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): xFallPvP'de Ban Yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet, GG Yazdığım İçin.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Beni Sinirlendirene Biraz Sinirlenirim. Ancak Genelde Pozitifim.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz Eklemek İstediğim bir şey Yok. Gayet Güzel Ve Yenilikli Sunucu.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz Silmek İstediğim bir şey Yok. her şey Yerinde Ve Hiçbir Eksiği Yok.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Mehmet Taha
Soyadınız: Kara
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Serverin HiçBir Açığı Veya Eksiği Yok. Yetkilileri Sağlam Ve İlgili. Serverın Map'leri İle Beraber Spawnı Çok Güzel Ve Kendini Belli Ediyor. Yenilikli Bir Sunucu.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu) (46.20.1.98:1139 = Rehber) - (skyefsane.duckdns.org = Kurucu) - (SoldierPvP = Skripter) - (SoldierPvp Çok Yakında Açılcak)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet. (Daha Öncede Yetkili OLduğum İçin Alışığım.)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Server'in Daha İyi Yerlere Gideceğine İnandığım İçin.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet. (Umuyorum)
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu) Herkeze Eşit Davranmam. Bazı Yetkilerim Olması.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Beni Sinirlendirene Biraz Sinirlenirim. Ancak Genelde Pozitifim.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz Eklemek İstediğim bir şey Yok. Gayet Güzel Ve Yenilikli Sunucu.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz Silmek İstediğim bir şey Yok. her şey Yerinde Ve Hiçbir Eksiği Yok.
Reddedildiniz.

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xJitterStyle

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Soyadınız: Arda
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu) (46.20.1.98:1139 = Rehber) - (skyefsane.duckdns.org = Kurucu) - (SoldierPvP = Skripter) - (SoldierPvp Çok Yakında Açılcak) - (HeroCraft.MCSunucum.Net = Rehber)

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Soyadınız: Arda
Bizimle değilsin.

Son düzenleme:

EmirhanBaboGG

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emirhan
Soyadınız: Gür
Yaşınız (14 yaş ve üstü): 14
Skype adresiniz: facebook:emirhan.gur.94
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Oyun içi isminiz: iEmirhanGr
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 4 yıldır oynuyorum
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 2 haftadır oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayet kaliteli ve oynanabilirliği yüksek bir sunucu. Saygılı seviyeli yetkili takımı olan ve Türk sunucularının seviyesini yükselten bir sunucu olduğunu düşünüyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: McVatan 1 yıl adminlik ProloCraft 2 yıl Builderlik 2 yıl Kendi Serverimde Kuruculuk Yaptım
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu sunucuda bir şeyler başarabileceğime inanıyorum. Kendimi geliştirip her daim daha iyisini yapmak için bu sunucuda yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet bu güzel ve tecrübeli takıma uyum sağlayacağıma inanıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Başkalarının haricinde sadece oyunumu oynamaya veya oyuncu arkadaşlarımın serverde daha çok eylenmelerini saglamak!
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Önce uyarırım. Bu hareketlere devam ettiği takdirde kanıt alır kurucuya atardım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Kurucuları, Admini, Sr.Moderatoru, Moderatorları, Rehberleri ve Denemerehberi banladığım için uzaklaştırılmıştım.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bende herkes gibi bir oyuncu olduğum için empati kuruyorum. Ve onlara davranışlarım genelde sıcakkanlı ve iyimser oluyor.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, anlaştığıma ve anlaşacağıma inanıyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: UHC , UHCMEETUP gibi şeyler
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek istediğim bir şey yok gayet mantıklı ve yerinde sistemler var.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emirhan
Soyadınız: Gür
Skype adresiniz: facebook:emirhan.gur.94
Oyun içi isminiz: iEmirhanGr
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 2 haftadır oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayet kaliteli ve oynanabilirliği yüksek bir sunucu. Saygılı seviyeli yetkili takımı olan ve Türk sunucularının seviyesini yükselten bir sunucu olduğunu düşünüyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: McVatan 1 yıl adminlik ProloCraft 2 yıl Builderlik 2 yıl Kendi Serverimde Kuruculuk Yaptım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu sunucuda bir şeyler başarabileceğime inanıyorum. Kendimi geliştirip her daim daha iyisini yapmak için bu sunucuda yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet bu güzel ve tecrübeli takıma uyum sağlayacağıma inanıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Başkalarının haricinde sadece oyunumu oynamaya veya oyuncu arkadaşlarımın serverde daha çok eylenmelerini saglamak!
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Önce uyarırım. Bu hareketlere devam ettiği takdirde kanıt alır kurucuya atardım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Kurucuları, Admini, Sr.Moderatoru, Moderatorları, Rehberleri ve Denemerehberi banladığım için uzaklaştırılmıştım.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bende herkes gibi bir oyuncu olduğum için empati kuruyorum. Ve onlara davranışlarım genelde sıcakkanlı ve iyimser oluyor.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, anlaştığıma ve anlaşacağıma inanıyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: UHC , UHCMEETUP gibi şeyler
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek istediğim bir şey yok gayet mantıklı ve yerinde sistemler var.

Burada senin formunun aynısını yazan biri buldum @CowboyBebopTR, gelirken eğil kafan çarpmasın.
Kurucuyu banlayacak yetkinin olduğunu düşünmüyorum dostum, reddedildiniz.

Efehan11

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ömer
Soyadınız: Aydın
Skype adresiniz: roolbaba
Oyun içi isminiz: Hents
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 6 Aydır Oynuyorum .
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: CandyCraftta 1 Sene boyunca Yetkili idim.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Başkalarının haricinde sadece oyunumu oynamaya veya oyuncu arkadaşlarımın sorularını cevaplamaya odaklanıyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim .
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bende herkes gibi bir oyuncu olduğum için empati kuruyorum. Ve onlara davranışlarım genelde sıcakkanlı ve iyimser oluyor
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Öldürme sıralaması eklerdim. Bunun yanında rahatsız olduğumuz oyuncuları /engelle komudu ile engellemeyi eklerdim.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ömer
Soyadınız: Aydın
Skype adresiniz: roolbaba
Oyun içi isminiz: Hents
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 6 Aydır Oynuyorum .
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: CandyCraftta 1 Sene boyunca Yetkili idim.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Başkalarının haricinde sadece oyunumu oynamaya veya oyuncu arkadaşlarımın sorularını cevaplamaya odaklanıyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim .
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bende herkes gibi bir oyuncu olduğum için empati kuruyorum. Ve onlara davranışlarım genelde sıcakkanlı ve iyimser oluyor
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Öldürme sıralaması eklerdim. Bunun yanında rahatsız olduğumuz oyuncuları /engelle komudu ile engellemeyi eklerdim.
Alıntı form, olumsuz.

AlperAtik17

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Alper
Soyadınız: Atik
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: SaykoAlper
Mikrofonunuz var mı: Var.
Oyun içi isminiz: ADAMG0D
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 8
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):2
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucunuz gayet kaliteli ve güzel. Bunun yanı sırasında Yetkilileriniz sorulan soruları hızlı cevap verebiliyor ve bir sorun olursa hemen ilgileniyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Hyr yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Kendi serverimde kurucuydum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Serverinize girdiğim günden bu güne hep istemişimdir.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet sizin yetenekli ve başarılı takımınıza uyum sağlıyacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben yetkili olmasam bile sorulan sorularla pvp esnasında bile cevap verebiliyorum ve oyuncuların gözünden olaya bakıp sakince onlara yardım edebiliyorum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim hile diye banlandım ama hile değildim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet suncuya ilk girdiğimde "GG" yazdığımdan ötürü.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Sakin,hoş görülü,yardımsever ve iyimser.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet ki onları çok severim kendileri gördüğüm en iyi yetkililerdendir.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuyu rahatsız edenleri oylama yoluyla serverden engellemeyi.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Bir şeyi silmeye gerek yok gayet yerinde ve mantıklı sistemleriniz var.

BeratReyiZZ_42

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Berat
Soyadınız:Arıkan
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: var
Oyun içi isminiz: xBeratReyiZZ_YT
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 3 Yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2 Yıla Yakın Oldu
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Efsane birde çok az ping var Premium um var ama bu serverde oynuyorum

Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok Ama Almayı Düşünüyorum
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Yetkili Deilim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet Kesinlikle
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Böyle Güzel Oyuncuları Var Lagsız Efsane bir server olduhu için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Kesinlikle
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Biraz İyi OYnarım Oyunculara Hacklere Sinirlendikçe İnadına OYnarım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet Haksız Yere Yedim Serverin ffa sının bir yerinde bug var bilmiyordum o yüzden yedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet Hacklere Noob HAcker Tarzı bir şey Diyecektim Fakat Aşagılama Ve Kötü Söz Yasakmış
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):HAcklere a Kötü Ama Uyarırım kApatmazsa Sinirlenirim Diğer Oyunculara İyiyimdir
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:tabii ki :D
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Hile Koruması ffa ya spawn
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Bugları Kaldırırım ve Arena pvpde kapıştıkdan sonra orda kalan oyuncular var o bugu düzeltirim oyunculara göre istedikleri bir şey varsa eklerim abartmamak şartıyla sunucuda devamlı bulunurum :D <3